שאלהה

chiliz

New member
שאלהה

אתמול קיבלתי את האיי פוד 20 ג'יגה דור רביעי. התקנתי את התוכנה והיום כשחיברתי את האיי פוד המחשב בכלל לא זיהה אותו ואני לא יודעת מה לעשות! הוצאתי וחיברתי שוב ואיתחלתי את המחשב אבל כלום לא עזר! מה לעשות?

weird dust

New member
את זה אני לא ממש רוצה לראות

אנחנו פורום רציני ומאוד רוצים לעזור לכולם, גם לבעלי אי פוד! בבקשה להבא אל תגרשו אנשים רק תזמינו אותם

weird dust

New member
לפי מה שניראה שניהם חיים

ובשניהם עונים יפה מאוד על המון שאלות, רק שכאן זה יותר רחב בהגדרה ויש כאן מידי פעם אנשים אחרים.

סליידר

New member
פורום אייפוד דליל קצת יותר

אולי תתאחדו? זה בהחלט ימריץ את הדיונים ויהפוך לפורום מאוד פעיל.

weird dust

New member
אנחנו כוללים בתוכנו גם את את האיפוד

אנחנו פורום של נגנים בכללי, שם יש מקום מיוחד לאוהבי האי פוד (גם פה יש אם מישהו רוצה להיצטרף), לדעתי הפורום נפתח בגלל שבפורום ההוא פשוט לא נתנו תמיכה מספקת או יחס מספק למי שלא היה אי פוד ושאל. ועולות כאן הרבה שאלות שאני לא חושב שבפורום אי פוד היו עונים עליהן. בפורום אי פוד עלו בעבר הצעות לשינוי מהות הפורום לכל הנגנים אך בגלל התנגדות של חברי הפורום והמנהל הדבר לא קרה.

weird dust

New member
בסדר לא נורא

בפורום ישנם מספר חברי פורום בעלי אי פוד וידע לדוגמא: TNID, RHEREALDEAL וגם אני יודע קצת. אז אני בטוח שאפשר לענות גם כאן

weird dust

New member
אני מזמין אותך להישאר ../images/Emo6.gif

טוב, לקטע הטכני. על האי פוד מופיע משהו? האם שינית את המקום בו חיברת את הנגן למחשב? (נגיד מקום אחר של USB). אם נענה על כך נוכל להמשיך ללכת, ואנו נשמח לראות אותך כאן ככל שתהיי זקוקה לעזרה

chiliz

New member
אוקיי אז

שיניתי את המקום שבו חיברתי אותו וזה לא עזר. לא מופיע לי כלום על האיי פוד, הוא בסך הכל נדלק אחרי שחיברתי אותו וזהו. רק פעם אחת הצלחתי לחבר אותו והמחשב זיהה אותו ומאז ניסיתי כמה פעמים ולא קרה כלום!

chty

New member
העזרה בדרך! חח

טוב גם לי זה קרה פעם... (יש לי 20 ג'יגה דור רביעי...אי פוד כמובן..) אז ככה, המחשב לא מזהה אותו.. תעשה ריסט למכשיר ואז תכניס את המכשיר למחשב... עובד מנסיון! אז ככה עושים.. menu והכפתור האמצעי (ביחד לוחצים!) למשך 6 שניות... המחשב יזהה אותו אחרי זה.... נ.ב אמור להיות לך, אחרי שלחצת סמל של איפוד באיי פוד ואז האיי פוד חוזר להיות בתפריט הרגיל שלו.

למעלה