מה????!!!
לחנות מזוודות מידה XXXLלמי תתקשרו?
תחילה בודקת אם זה לא מזויףלחנות מזוודות מידה XXXL
מזמין שתיים.
אחת אתן לביבי נתניהו
ואת השנייה א....
בעצם תמחקו את נתניהו.
אולי אתרום מזוודה אחת לאלמנות ויתומים.
נתניהו?
מה השתגעתי?
בעלילמי תתקשרו?
את חולה על התחת שלו, אהההה?בעלי
מתקין כספות.למי תתקשרו?
לא חראם לתת את כל הכסף הזה למשטרע?רק למשטרה, רק למשטרה.
כל טלפון אחר יכול להוביל אותך לכלא.
עדיף לתת להם מאשר להישאר איתו. שישברו הם את הראש מה לעשות איתו. יש המון צרות שכסף מזומן בכמות גדולה יכול להביא על האדם. מעבר לכך שזו עבירה לקחת כסף לא שלך, גם לא תוכל להשתמש בו באופן חוקי. אי אפשר להפקיד אותו בבנק, אי אפשר לקנות איתו דירה או רכב או בכלל איזה משהו בסכום של יותר מכמה אלפים. וכל הזמן צריך לשמור עליו בסוד לא רק מגנבים אלא גם מהרשויות ובמיוחד מס הכנסה.לא חראם לתת את כל הכסף הזה למשטרע?
אפשר להפקיד 10000 ש"ח כל יום, כל יום בסניף אחר.עדיף לתת להם מאשר להישאר איתו. שישברו הם את הראש מה לעשות איתו. יש המון צרות שכסף מזומן בכמות גדולה יכול להביא על האדם. מעבר לכך שזו עבירה לקחת כסף לא שלך, גם לא תוכל להשתמש בו באופן חוקי. אי אפשר להפקיד אותו בבנק, אי אפשר לקנות איתו דירה או רכב או בכלל איזה משהו בסכום של יותר מכמה אלפים. וכל הזמן צריך לשמור עליו בסוד לא רק מגנבים אלא גם מהרשויות ובמיוחד מס הכנסה.
אתה מדבר על הלבנת הון שחור, וזה לא חוקי. במסגרת החוק לא תוכל להלבין את הכסף, ואם תנסה ויתפסו אותך תהיה לך בעיה של החזקת הון שחור ולך תסביר שמצאת את הכסף.אפשר להפקיד 10000 ש"ח כל יום, כל יום בסניף אחר.
אפשר לקנות דולרים ולהעביר 10000 דולר ליום לחשבון בנק בארה"ב.
אפשר לקנות פריטי אספנות במזומן בסכומים בלתי מוגבלים
אפשר לקנות מטילי זהב.
אפשר לקנות עסקים קטנים במזומן מאנשים לקראת פשיטת רגל, הסיכוי שעסקה כזו תדווח כמזומן היא אפס ולכן לא יעלו עליך וזה ממחשבה של דקה בלבד, מחשבה של מספר דקות נוספות תוביל לדרכים רבות נוספות בהן ניתן להשתמש בכסף או להשקיעו.
ודאי שבבנקים שונים ובנוסף גם לא כל יום, אקראיות מתבקשת. אבל רוב הכסף לא יועבר באופן זה אלא ייעשה שימוש במגוון שיטות שחלק קטן מהן הוזכר והרוב המוחלט לא.אתה מדבר על הלבנת הון שחור, וזה לא חוקי. במסגרת החוק לא תוכל להלבין את הכסף, ואם תנסה ויתפסו אותך תהיה לך בעיה של החזקת הון שחור ולך תסביר שמצאת את הכסף.
לגבי המחשבה שאפשר להפקיד מתחת לסף של ה-10000, זה גם לא נכון. אתה יכול אולי להפקיד סכום כזה בבנקים שונים, אבל אם תפקיד בסניפים שונים של אותו בנק מיד יעלו עליך. ביום השני או השלישי. אז נגיד שיש 4-5 בנקים, תפקיד 100 אלף וזהו, תצטרך להפסיק (הבנקים יסרבו לקבל ממך מזומנים נוספים) או להתחיל לענות על שאלות קשות ואפילו למצוא עצמך נחקר פלילית.
בקיצור לא חוקי. גם אם לא יתפסו אותך (ויתפסו, אתה הרי לא פושע מנוסה שיצר את הכסף, מצאת אותו במקרה) אתה עדיין עבריין.ודאי שבבנקים שונים ובנוסף גם לא כל יום, אקראיות מתבקשת. אבל רוב הכסף לא יועבר באופן זה אלא ייעשה שימוש במגוון שיטות שחלק קטן מהן הוזכר והרוב המוחלט לא.
אתה חושב שאם "יפול עלי" סכום גדול פתאום לא אתייעץ עם האנשים החכמים ביותר שאוכל להעלות על דעתי? שאסמוך רק על האינטואיציה שלי? אני אעשה מחקר מעמיק, אבל מה שבטוח הוא שלא אוותר על הכסף. לא אכפת לי אפילו לשלם עליו מס ובלבד שכך אוכל למנוע את הפללתי, אבל לוותר על רובו או כולו בשום אופן לא.בקיצור לא חוקי. גם אם לא יתפסו אותך (ויתפסו, אתה הרי לא פושע מנוסה שיצר את הכסף, מצאת אותו במקרה) אתה עדיין עבריין.
לגבי הפקדות זה לא משנה באיזה סדר תעשה אותן. הבנק עוקב אחרי סה"כ המזומן שהפקדת ומחפש חוסר הגיון. אם לא ידוע לבנק שאתה מנהל עסק שעובד עם מזומנים אז אם הפקדת 9900 כל חודש במשך חצי שנה - זה חשוד. יפנו אליך בשאלות וגם יגידו לך להפסיק להפקיד מזומנים. זה אם יהיה לך מזל ולא ישלחו אליך כבר את רשות המיסים.
כל יועץ שומר חוק יגיד לך כמוני להודיע מיד למשטרה. המשטרה תחפש את הבעלים של הכסף וככל שלא יימצא יכול להיות שאתה תקבל אותו או איזה חלק ממנו. ואז לא תהיה לך שום בעיה עם החוק. אבל לשמור את הכסף אצלך בלי להודיע למשטרה זו טעות.אתה חושב שאם "יפול עלי" סכום גדול פתאום לא אתייעץ עם האנשים החכמים ביותר שאוכל להעלות על דעתי? שאסמוך רק על האינטואיציה שלי? אני אעשה מחקר מעמיק, אבל מה שבטוח הוא שלא אוותר על הכסף. לא אכפת לי אפילו לשלם עליו מס ובלבד שכך אוכל למנוע את הפללתי, אבל לוותר על רובו או כולו בשום אופן לא.
אם אודיע למשטרה יקחו לי את כל הכסף, אני חושב שאשקיע מאמצים רבים להשאיר את הכסף אצלי. כולל למשל להמיר אותו למטבע של מקלס מס (כמו ונואטו) ופתיחת חשבון בנק שם.כל יועץ שומר חוק יגיד לך כמוני להודיע מיד למשטרה. המשטרה תחפש את הבעלים של הכסף וככל שלא יימצא יכול להיות שאתה תקבל אותו או איזה חלק ממנו. ואז לא תהיה לך שום בעיה עם החוק. אבל לשמור את הכסף אצלך בלי להודיע למשטרה זו טעות.
הנה מצאתי לך תשובה של עורך דין בעניין. עליך להודיע למשטרה ולאחר 4 חודשים אם לא יידרש הכסף יהיה שלך.אם אודיע למשטרה יקחו לי את כל הכסף, אני חושב שאשקיע מאמצים רבים להשאיר את הכסף אצלי. כולל למשל להמיר אותו למטבע של מקלס מס (כמו ונואטו) ופתיחת חשבון בנק שם.
השאלה המתבקשת היא, אם לאחר 4 חודשים אני לא מקבל את הכסף חזרה, האם המשטרה תודיע לי מי בעליו החוקי וכיצד נמצא, או ש"יחרטטו" אותי וישמרו את הכסף לעצמם?הנה מצאתי לך תשובה של עורך דין בעניין. עליך להודיע למשטרה ולאחר 4 חודשים אם לא יידרש הכסף יהיה שלך.
מצאתי כסף מזומן- מה עליי לעשות לפי החוק?
י.ב יקר, חוק השבת אבידה קובע בסעיף 2 שכותרתו חובת המוצא כי : " (א)המוצא אבידה ונוטלה (להלן - המוצא) חייב להשיבה לבעלה או להודיע עליה בהקדם למשטרה, זולת אם בנסיבwww.lawforums.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.