שאלה... אבל לפני כן אציג את עצמי...

דונה29

New member
שאלה... אבל לפני כן אציג את עצמי...

בת 29 נשואה חצי שנה, מתגוררת בקנדה. לפני כחצי שנה עברתי הפלה טבעית בשבוע שמיני. בחודשיים האחרונים חזרנו לנסות. מקווה לשני הפסים המיוחלים שיגיעו בהקדם האפשרי. טוב... ועכשיו השאלה.... המחזור מיועד ל- 24 לחודש, שזה מחר, כמובן שלא יכולתי להתאפק, וקניתי כבר היום ערכה ביתית של קלייר בלו, עשיתי את הבדיקה אחה"צ, (במתן שתן בכוס), והתשובה יצאה שלילית, אחרי כן שמתי לב שרשום להמתין 20 שניות אם עושים את זה בכוס ואילו אני המתנתי רק 5 שניות. יכול להיות שהתוצאה שגוייה בגלל שלא המתנתי את הזמן שהייתי צריכה?

פּוֹנְג

New member
האמת היא שאין לי מושג

אבל מכיוון שזה היה אתמול והנה היום אנחנו ביום חדש ואם את עדיין לא קיבלת את המחזור ואם את עדיים לא יכולה להתאפק לאיחור ואם עדיין לא היית בשרותים...
למה שלא תעשי בדיקה נוספת הבוקר בהצלחה וברוכה הבאה ומי יתן ותחזירי את הפסים הכחולים לפורום שלנו ותעברי מהר לפורום הריון.

יפעת99

New member
גם אני..

גם אני צרכה לקבל מחזור ב24 ועדין לא קיבלתי בגלל המצב במדינה אני אפילו לא מוצאת זמן ללכת לקנות ערכה כך שאין לי מוסג מה קורה אם אני לא אקבל מחזור היום אולי מחר אקפוץ לעשות בדיקת דם. ודרך אגב גם לי היתה הפלה טיבעית עכשיו בשבוע השביעי אבל לאחר שני הריונות תקינים. מקווה ששתנו לא נקבל ונמשיך הלאה בפורמים. להתראות יפעת

מעיןבר

New member
הי דונה

יום לפני האיחור לא מומלץ לעשות את הבדיקה בערב אלא רק עם השתן הראשון של הבּוקר. הרבה יותר קשה לזהות הריון בשתן בשלבים המוקדמים כי רמות הורמון ההריון בדם נמוכות ובשתן נמוכות אפילו יותר. אם הווסת תתאחר אני מציעה לך לעשות שוב בדיקה מחר בבקר (גם יומיים אחרי יש סיכוי שההורמון הכפיל את עצמו ויהיה קל יותר לראות תוצאות) או לעשות בדיקת דם (הכי מדוייק...). בהצלחה

דונה29

New member
תודה רבה לכולכן,

החלטתי לעשות בדיקה נוספת, מחר יום שלישי (פעמיים כי טוב). מקווה שזה יהיה עדין רלוונטי למחר.

למעלה