שאלה....אובדת עצות...

d o g g i t

New member
שאלה....אובדת עצות...

אני כותבת לכם פה למרות שאני יודעת את התשובה ובכל זאת רוצה לשמוע מה דעתכם. אני יוצאת כבר חמש שנים עם בחור מקסים. איש טוב באמת שאוהב אותי בצורה מטורפת. אנחנו חברים הכי טובים, מתייעצים, מספרים אחד לשני הכל וסומכים אחד על השני. הבעיה היא שמצידי אין כל כך משיכה. אני מאוד אוהבת אותו אבל מסתפקת במין גם פעם בכמה שבועות (!). כשיש מין הוא בהחלט מספק אבל נוח לי גם בלעדיו. עם הבן זוג הקודם שלי זה היה משהו אחר, היתה אש באויר, השתגעתי אחריו, קינאתי לו ונמשכתי בטירוף. אם זה לא. אני יודעת שיש נישואים על הפרק ממש בקרוב ואני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד הוא בן זוג נפלא ואחד שהייתי רוצה לגדל איתו משפחה. יש לנו אותם תחומי עניין, אותה השקפה לחיים ואנחנו רוצים אותם דברים מהחיים ומעצמינו. מצד שני האם זה יהיה נכון לעשות את זה..? אני בהחלט מפחדת להתחתן ולמצוא עצמי רועה במיטות זרים... מה לעשות?? אני מפחדת שלעולם לא אמצע כזו זוגיות טובה עם הבנה וחברות כמו שיש לי עכשיו...

נסיכה ג

New member
סילחה אבל

אם זה היה הפוך סקס טוב וכל השאר לא, גם היית שואלת את עצמך את אותה שאלה?? כ"כ קשה בימנו למצוא קשרים טובים ומספקים שאני במקומך לא הייתי מוותרת על זה. לא נראה לי לפחות לפי מה שאת כותבת שנושא הסקס מפריע לו במיוחד. תרשי לי לחדש לך משהו... הסקס גם אם הוא מעולה בתחילת הנישואין, הריגוש ממנו הולך ופוחת עם השנים - השגרה הורגת כל חלקה טובה בסקס. בהצלחה בכל מה שתחליטי

אולי לא ואולי כן. קשר חיב חיב חיב

להיות בנוי על כבוד משיכה ואהבה דו צדדית אחרת בשביל מה צריך קשר רק בשביל להביא ילדים.או מסגרת ורטואלית .אני לא הייתי מוכן לרגע לחיות עם בחורה שלא נימשכת אלי.למרות שאני יודע שהרבה אנשים חושבים שמספיק שיש כימיה והבנה .או אהבה אפלטונית כדי לבוא בברית הנשואים .. אז מה אם הוא בן זוג נפלא ומעניין.אבל איפה האש התשוקה הפרפרים . שימי לב מה את כותבת את כבר מכינה את עצמך נפשית לאופציה של לרעות במיטות זרים . אז מה עושים! מכוון שאהבה לא תצמח מהקשר הזה .אז את צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמך ולהחליט על השורה התחתונה . אגב- תחשבי הפוך היית מוכנה שאת מאוהבת בגבר והוא לא נימשך ואוהב אותך...

ואני חושבת שסקס.. זה כמו..

סקס הוא מבחינתי כמו מלח.. כן, כן.. מלח. אם אין אותו בתבשיל - הוא תפל.. וחסר כל טעם. כמו בכל מערכת יחסים - אם אין סקס טוב... אבל.. לעולם הוא לא העיקר..

נסיכה ג

New member
תגידו מישהו מהמגיבים פה נשוי?

לאורך שנות הנישואין הסקס הולך ומתמעט ואז נשארת רק אהבה והכבוד ההדדי, גם אצל גברים וגם אצל נשים. אצל גברים זה בא לידי ביטוי בגדול!!!

שונית4

New member
עצה קטנה...

היי דוגית. אני חושבת ש"דגת" בחור מקסים לדברייך ,למרות שמבחינה מינית אין מי יודע מה משיכה והתאמה מבחינתך. המשיכה המינית מאוד חשובה וחשוב שתהיה אך השאלה אם יותר מ-כל השאר??? לא ולא. מאחר ואין אנשים מושלמים ולא תמצאי את האחד שיתאים בדיוק לכל מידותייך ורצונותייך את צרכה ללכת עם ליבך דבר ראשון ולחשוב שבמהלך השנים ובמיוחד בנישואין ממושכים את נשארת עם הבנאדם שבו: התכונות,השאיפות,תחומי העניין והתקשורת בינכם, כל הפירפורים והניצוצות בחיי המין הופכים עם הזמן לשיגרתיים ואם השאר לא יהיה אז לא ישאר לך כלום כך שלדעתי תעשי שטות לוותר על בן זוג נפלא בשביל חיי מין יותר סוערים שאם הזמן יחלפו עם הסערה......וחוץ מזה שאת חיי המין עושה האדם תלוי איך מסתכלים על זה, אל תשווי אותו לאף אחד או לאף קשר שהיה לך בעבר ,תראי את היפה שבו ובקשר המיוחד שיש לכם אולי זה יחזק גם את הצד החסר.... בהצלחה

magenta73

New member
את כבר יודעת את התשובה...

לכן לא ממש משנה מה נגיד. אני בכל מקרה לא הייתי בכלל מגיעה למצב של קשר של חמש שנים עם אדם שאני לא נמשכת אליו... הייתי חברה טובה שלו, ידידה... אבל לא הייתי נכנסת לקשר זוגי. הכל תלוי במה את רוצה. אם את רוצה חיי משפחה טובים, אבא טוב לילדים שלך, בעל טוב בשבילך, מצאת. תהני.

ניסיון אישי

הייתי באותו מצב שלך והחלטתי להיתחתן טעות טעות טעות זה יצוץ ויפריע לך אחרי זמן מה ותגיעי למצבי עם התלבטויות נוראיות לגבי המשך הדרך לא פייר לגביך ולגבי בן זוגך אני בסרט הזה ומבכה את המצב.

ghatto

New member
לאנשים פה יש הרבה מה לומר

אבל נראה לי שבמקרה הזה כדאי לך להתייעץ עם בעל מקצוע מהתחום הפסיכולוגי - סקסולוגי.אולי זה יעזור יותר.

joshh

New member
אני לא מבין ...

יש אהבה, ואין משיכה ? למה ? אולי אתם צריכים שינוי ? צאו לטייול ארוך, תעשו משהו ... אם יש אהבה אזי יש תקווה ...

למעלה