שאלה אודות צורב DVD וצריבות

spoild

New member
שאלה אודות צורב DVD וצריבות

יש לי גישה לצורב DVD, כמה אמור לעלות לשכפל דיסק? שלי 4.7 גיגה? בלי חומר גלם, וכמה צריכה להעלות צריבת DATA רגילה על דיסק כזה? תודה

האם זה קשור לסרטי DVD?

או שסתם אתה רוצה "לעקוף את המערכת"? בכל מקרה, נכון להיום עלות צריבת DVD יקרה יותר מקניית הסרט. אז.. חדשות טובות! אתה לא צריך לצרוב! לך תקנה ת´סרט ותראה את הערכתך ליוצריו על ההשקעה.

jerri

New member
זה לא מדויק ולא כל צורב הוא פיראט

לי יש צורב DVD בבית ואני משתמש בו בעיקר לצרוב סרטים ביתיים. מעולם לא צרבתי/הורדתי סרט מהאינטרנט (מלבד המופע של אמינם שאני לא מוכן לממן את החלאה הזה) ולא הפרתי זכויות יוצרים של אף אחד, ככה שזה לא הוגן לכלול את כולם בקטגוריה.

מי אמר משהו על פיראט?

רק תהיתי אם הנושא קשור לסרטי DVD. אלא אם הבחור לא הולך לצרוב סרט ששייך לו אז הנושא הזה הזה שייך לפורום מחשבים.

spoild

New member
אני פשוט מחפש דרך לעשות ...

קצת כסף מהצד, יש לי גישה חופשית לצורב כזה, וזה נראה לי משהו שיכול להכניס קצת כסף, אז אולי לשכבל דיסקים זה לא שווה, אבל להעלות סרטי חתונות של משפחות וכאלה לDVD זה כבר יותר מעשי , לא? תחשבו , לעשות CHAPTER (הכוונה לסימניה בסרט) של הדוד מנשה מנגב ת´חומוס וכאלה, שבת שלווום

jalon

New member
המרת DVD ל-SVCD - איך זה יוצא?

האם למישהו יצא לצפות בסרט DVD שהומר ל-SVCD? אני שוקל לרכוש כונן DVD אך ורק למטרה של המרת סרטים, ותוהה, האם האיכות המתקבלת היא סבירה? ברור לי שהאיכות חייבת להיות נמוכה מזו של DVD, אבל האם היא טובה מזו של וידאו VHS? מה לגבי איכות הסאונד? האם ניתן להקביל את ההמרה כולה (סאונד+תמונה) להמרת WAV ל-MP3, על אובדן האיכות הכרוך בכך, או שאובדן האיכות גדול הרבה יותר? האם יש הבדל באובדן האיכות בין התמונה לבין הצליל? תודה על התשובות. גם תשובה חלקית תתקבל בשמחה.

TheShis

New member
אולי די???

כפי שנאמר פעמים רבות בעבר, זה לא הפורום המתאים לשאלות מהסוג הזה.

למעלה