שאלה אולי טיפה הזויה...

shani m1

New member
שאלה אולי טיפה הזויה...

אבל ממש אודה לכל מי שיעזור לי.... לפני שנה בערך ראיתי איפשהו תמונה ממוסגרת של הכריכה של Ummagumma (אני עושה מתנה מטורפת לחברה שהאהבה שלה זה פינק פלויד, וזה הדיסק בין האהובים עליה) ואני ממש מחפשת בנרות , איפה אפשר לקנות א התמונה המון המון תודה למי שיעזור..... אההה כן ועדיפות לאזור הצפון (אפשר גם מרכז אזור תל אביב וסביבתה הקרובה)

DICKPARRY

New member
תנסי ב

סינמה סיטי בהרצליה.יש לו שם מלא תמונות קרטון ממוסגרות של פינק פלויד.אני קניתי את התמונה של ששת הבחורות שיושבות עם גב וישבן חשוף כאשר על כל בחורה מצויר על הגוף עטיפה של אלבום של פינק פלויד.תמונה ברוחב שני מטרים. עלתה לי 120 שח מגניב לאללה. מקווה שעזרתי.

sr G a L

New member
נצל"ש לתמונה

אם כבר דיברנו על תמונה של ששת הבחורות. אני מצליח לזהות שם את the wall the dark side animals atom heart mother wish you were here אבל לא מצליח לזהות את האלבום השישי. זה ממש חשוב לי, אני נתתי לעצמי מטרה להשיג את כל ששת האלבומים בינתיים חסרים לי שלושה, wish you were here , animals והשישי שאני לא מצליח לזהות את שמו תודה

sr G a L

New member
האוסף הזה

הוא אלבום דיי נדיר (בתקליט) ? או שהוא "המוני" כמו שאר האלבומים שבתמונה? כי את animals ו wish you wee here אפשר להשיג, וראיתי גם איפה. תודה גם על התשובה המהירה

sr G a L

New member
אני עוד לא מבין איזה חנויות

עשיתי שוב "סיבוב תקליטים" ולא ראיתי את האוסף הזה נחפש שוב. מה אתם אומרים על האלבום "Echos" זהו גם אלבום אוסף לא ?

Echoes הוא אכן אלבום אוסף

האם אתה מחפש את האלבומים האלו בויניל? די קשה למצוא את שניהם. Relics יצא כמובן בויניל - יש לי עותק - אבל כמדומני שהוא לא יצא בהדפסה ישראלית ואם כן, זו היתה מהדורה מצומצמת. אם Echoes הוצא בויניל, זה היה רק במהדורה מוגבלת לאספנים.

sr G a L

New member
אני לא חושב

שEchoes בויניל יצא במהדורה מצומצמת מכיוון שראיתי כבר כמה עותקים שלו פה בחנויות בארץ במחיר לא כ"כ גבוה. הסתכלתי בEBAY וראיתי שם עותק ויניל של Relics אבל העטיפה לא בצבע כמו בתמונה, או כמו במהדורת הCD אלא בשחור לבן יש הבדל ? או שזה רק העטיפה ?

FunkyMonk

New member
רק העטיפה

התמונה הכחולה היא תמונה חדשה יחסית, האלבום המקורי היה עם ציור בשחור ולבן, כמדומני.

movie man

New member
העטיפה המקורית מצויירת בשחור לבן

בגרסת הויניל ניק מייסון צייר את המכונה הזו, כשיצאה גרסת ה- CD בנו את המכונה וזו התמונה המופיעה על עטיפת ה- CD

sr G a L

New member
נכון מאוד

בחנות ששמה "קאדילק" במתחם הסינימה סיטי חנות שלמה עם פוסטרים בגדלים שונים אני קניתי פוסטר קרטון בלי מסגרת ב60 שקל של The Dark Side Off The Moon היו שם מלא פוסטירם גם של פינק פלויד The Wall Live עם המסיכות כדאי לחפש שם

shani m1

New member
המון המו תודה....

פעם הבאה שאני אגיע למרכז אני אנסה שם מקווה למצוא שם מה שאני מחפשתת בכל מקרה המון תודה לכולם...

למעלה