שאלה אולי לדיון שעברה בי בחטף

קסנדרה*

New member
שאלה אולי לדיון שעברה בי בחטף

אני לאחרונה קצת עמוסה, לפחות עד אמצע חודש יולי, ואני אולי מגיבה מתוך עומס וצפיפות. מה דעתכם? אולי לזמן הקרוב, אנהל את הפורום מבחינה הטכנית ואשאיר לכם את הבמה לתגובות ??? בעיקראני מתייחסת לאותם שירים/יצירות המצריכות יותר התייחסות והתעמקות. רק עוד שבועיים בערך. אני מרגישה שאני לא משקיעה מספיק, לפעמים התגובות שלי שטחיות מידי, וכשמתחיל דיון, אני לא תמיד פנויה להוסיף ולהסביר, זה מצריך ממני זמן ואנרגיות שעכשיו מעט מוגבלים. (למי של יודע - מדובר בבחינות). מה לדעתכם, אני יכולה לזכות בחופש מתגובות לתקופה הקרובה ? כמובן שאמשיך להגיב אבל בהבעת דעה כללית אם אמצא טעם, לקבל את החדשים ולנהל את העניינים
תודה אם הגעתם עד כאן
קסנדרה

aiziq

New member
קסנדרה,

היי חופשייה להקדיש לפורום כמה זמן ומאמץ שאת רוצה, מבחינתי כל בחירה שלך מקובלת וזוכה להבנה, כמו גם להוקרת תודה. ושרק יהיה בהצלחה
איציק.

התנצלות

מתנצל מראש, דברי נאמרים למרות היותי "עולה חדש" בפורום לאור העובדה כי מדובר בהתנתקות זמנית לצורך משימה מקודשת בדמות התפנות ללימוד ובחינות, בקשתך מאושרת. אנו, חברי הפורום הקיימים והחברים החדשים, שזה מכבר באו, נמלא כמידת-היכולת את "נעליך הגדולות". בהצלחה!

קסנדרה*

New member
תודה איציק ופילם, אין לך על מה....

להתנצל, מקומך בפורום מוערך, ואני מקבלת את דעתך כמו את דעתם של האחרים
תודה לך ולאיציק. קסנדרה

קסנדרה יקרה מאוד

את בהחלט צריכה להעדיף כרגע את הצד של הבחינות כולם מתנתקים מעט כשהחיים מאלצים אותם מה גם שאת לא בדיוק מתנתק בזמן הקרוב אלא פחות מתעמקת בתקופה הקרובה (שלא תחשבי לגרע שאני לא אציק לך במסרים
) בהצלחה קסנדרה יקרה אני (ואני משער שכל השאר גם) נחכה לך באהבה ובסלנות. שלך טוב ע ופ.

קסנדרה*

New member
תודה אז אני מסכמת עם עצמי ככה ../images/Emo13.gif

אני אמנם אגיב אבל רק ליצירות שאינן דורשות התעמקות, ליצירות הדורשות ניתוח והתעמקות, אני לא מבטיחה שיש לי את הזמן לזה,אתכם הסליחה. אני מצפה מכם להגיב האחד לשני ולא לגרום לכותבים להריש בצד - זה לא נעים. אז אני ממשיכה ללמוד
קסנדרה

בהצלחה בלימודים. ואני אלך עכשיו

לכתוב משהו שטחי ורדוד, אולי אזכה בתגובה.
קסנדרה יקירתי - שימי לב שיש עם זה בעיה - אם תגיבי לשטחיים, משמע - הבנאדם רואה שאת מגיבה - חושב - אופפפפ, השיר שלי שטחי ורדוד, ואת יודעת שמכאן ועד "אני סתם אפס" "ותראו שאני הולך לעשות כך וכך" הוא קצר מאוד. אז מה את אומרת? אולי תגיבי לטובים ולעמוקים? אבל אז יגידו השטחיים ש.... אז אולי, בקיצור, תגיבי לכולם?!!!!

אני חושש שפרח צודקת

ואם את מגיבה קסנדרה אז לכולם באופן כללי ביותר. כאן גם המקום להתנצל על ההעדרות הממושכת סוף הלימודים נו. בכל אופן לא מפספס להכנס ולקרוא אותכם. שלכם טוב ע ופ.

aiziq

New member
פרח חששה בצחוק

זה הרי מופרך, אף אחד לא יכתוב שטחי ורדוד רק כדי לזכות בהתייחסות מצד זה או אחר. מלבד זאת, בואו נכבד את הצורך של קסנדרה לעשות לביתה ונודה על כל אופן שבו היא בוחרת להעניק גם לנו . חוץ מזה, שים לב- למרות הכל, כמעט אף לא אחד קופח
איציק

קסנדרה*

New member
אני נהנית לקרוא אתכם ../images/Emo9.gif

טוב אז אני בתקופה של סיכומים, אז אני מסכמת, מעניינת מה מכל מה שאני מסכמת מאוחסן בזכרון לטווח ארוך, ומה עף החוצה מהזכרון קצר הטווח.... כך או אחרת אני מסכימה עם כולכם. קסנדרה

אוייש לא התכוונתי לכתיבה רדודה אלא

למה יחשבו אלה שקס כן תגיב להם ואני מצטט את פרח-"אם תגיבי לשטחיים, משמע - הבנאדם רואה שאת מגיבה - חושב - אופפפפ, השיר שלי שטחי ורדוד, ואת יודעת שמכאן ועד "אני סתם אפס" אלא אם כן גם זה היה בצחוק ואז אני יצאתי---->
.

טוב, אולי בהשפעת טיפול שורש לנסיכה

...לא קלטת את הבדיחה? מבטיחה להשתפר בפעם הבאה...

למעלה