שאלה (אולי קצת טיפשית)

YogevBO

New member
שאלה (אולי קצת טיפשית)

אם לא עברתי קורס, מאמן אישי, אני יכול לכתוב בכרטיס ביקור שלי מדריך חדר כושר ומאמן אישי?

לחיות באינטגריטי

אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה על הכרטיס, אבל כשאתה מסתכל במראה האם מה שכתוב שם הוא מה שאתה רואה מולך ? כרטיס הביקור הוא המראה שלך, אם אתה לא מדריך חדר כושר ולא מדריך כושר, למה לכתוב את זה..., יותר חשוב מהכרטיס זה שיהיה לך ביטוח למקרה של תביעה עתידית, בכדי להוציא ביטוח אתה צריך להראות תעודות, אם בגלל הכרטיס יגיעו אליך אנשים ומשהו יקרה להם, ואין לך ביטוח, אתה תשלם על זה ביוקר לכל החיים.

אני חושב שהוא התכוון לכך

שהוא אכן עבר קורס מדריכי חדר כושר, אבל לא קורס מאמנים אישיים. עד כמה שאני יודע, על פי החוק אין מניעה להצהיר על עצמך כמאמן אישי אם לא עברת את הקורס הזה, אתה צריך להיות מוסמך חדר כושר ובריאות.

אם כך, אז כדאי לבדוק טוב

כדי שלא יהיה מצב שבו מישהו יכול לתבוע אותו כי הוא לא היה מוגן בחוק....

YogevBO

New member
אז ככה..

עברתי קורס מדריך חדר כושר אבל לא עברתי קורס מאמן אישי כמו שמר לטיסימור כתב. עכשיו אני יכול לכתוב בכרטיס ביקור שלי שאני מדריך חדר כושר ומאמן אישי? עזוב את עניין הביטוח, זה ידוע שאני צריך לעשות ביטוח.

oridoron77

New member
כמו שאמרתי

אתה יכול לרשום. קורס "מאמן אישי" הינו קורס ידע והעשרה בנושא, אך אינו מחייב בכדי לעסוק באימונים האישים. נסה לחשוב בהיגיון: אם יש לך הסמכה לבוא ולתת תוכנית אימונים לכל מתאמן בחדר הכושר, למה שלא תהיה לך הסמכה ללוות אותו בצורה אישית? אורי

נכון !!

הכי חשוב זה לא מה יהיה כתוב בכרטיס, אלא איזה סוג מאמן תהיה עבור המתאמנים שלך, זה מה שיכול להבדיל אותך משאר המאמנים...

oridoron77

New member
אני מעריך את צורת החשיבה שלך

ועצם הפנייה שלך לאפיק שעלול להרתיע הרבה אנשי מקצוע, מראה לי שאתה שונה. אורי

תודה ../images/Emo9.gif

אני מדריך מאמנים שמחפשים מה היחודיות שלהם, אם הם לא ימצאו במה הם שונים משאר המאמנים הם יהפכו להיות "עוד מאותו הדבר" ותוך זמן קצר - יפרשו לחפש עיסוק אחר..., אבל מי הם שמצליח לפרוץ את הגבולות של עצמו ומזהה את הדבר הזה שמבדיל אותו ממאמנים אחרים, הוא מרשה לעצמו לקחת סכומים גדולים יותר, המתאמנים שלו נאמנים והוא גם מפוצץ בעבודה.

נתן.ל

New member
הנושא הזה שאתה מעלה פה נשמע מעניין למדי

אכפת לך לפרט מעט?

קצת רקע

לכל אחד מאיתנו יש "משהו רק שלו", אנחנו יכולים ללמוד באותו המוסד ולמרות (או בזכות) לצאת שונים לגמרי..., לכל אחד מאיתנו יש את זווית הראיה שלו את החיים ואת הדרך השונה לחיות אותם, בזכות הראיה השונה שלנו אנחנו בעצם ייחודים בעולם, כל נושא שיהיה הבנאלי ביותר, יועבר בצורה שונה ע"י כל אחד מאיתנו, כשאתה בוחר להיות מאמן אישי, או מדריך חדר כושר, או כל מקצוע שתבחר, אתה מביא לחזית השיחה את האהבה שלך. בזכות הלהט והנחישות, בזכות ההתרגשות והשמחה שאתה תביא לאימון - כך תיווצר ה"כימיה" עם המתאמן שלך, קוראים לזה - השראה. אם המתאמן יראה בך מקור להשראה עבורו, הוא ירצה להשאר אצלך הרבה זמן וישאף ללמוד ממך עוד ועוד, את זה אתה חייב לגלות אצלך.

למעלה