שאלה - אולי קצת ילדותית...

dorlim

New member
שאלה - אולי קצת ילדותית... ../images/Emo5.gif

עוד לא בחרתי שמלה, למרות שכבר יש כיוונים (אבל זה סוד... דורון!) אחת הסיבות לכך היא שכל החברות שלי תמיד סיפרו שכשהן מדדו את השמלה הן מייד הרגישו שזה זה!!! ואני לא....
אמנם אני מטבעי טיפוס מתלבט אבל.... איך זה היה אצלכן? והאם זה טבעי להתלבט כ"כ הרבה (כי כמו שדורון אומר: השמלה לא תעלה ולא תוריד את השמחה באירוע...
) לימור שקצת נבוכה לשאול כזו שאלה...

הילית*

New member
אחרי ביקור ב- 5-6 חנויות

נכנסתי ליאיר זרמון. מדדי שתי שמלות ועל השמלה השניה שמדדתי אמרתי "זו השמלה שלי". אני די מאמינה שזה קטע של הרגשה. ודרך אגב בכל החנויות בהן ביקרתי קודם הייתה לפחות שמלה אחת שנראתה עלי מקסים אבל כנראה לא הרגשתי עדיין שהיא שלי...

shelycat

New member
לא ילדותית כי אחרת אני תינוקת

מדדתי המון שמלות והדבר היחיד שהרגשתי מיד היה זה לא זה ולכן ארזתי את עצמי ומצאתי לי מעצבת (נעמי קניון מבני עטרות) שהכינה לי מה שרציתי וגם שם עד שבוע לפני החתונה עדיין לא הרגשתי שזה זה (אבל אמא שלי הרגיעה אותי)וא ז השמלה היתה מוכנה והיתה פשוט מושלמת שלא התאפקתי וערב לפני החתונה לבשתי אותה בבית והראתי אותה לעמית ולבני הבית.. ולכן כשמודדים מוכן וזה לא זה אז זה פשוטלא זה וכדאי להמשיך לחפש ולא להתפשר או ללכת לתפור ולעצב את הפנטזיה הפרטית שלך מההתחלה עם מעצב/מעצבת נחמדים ונעימים שידעו להכין לך את הדבר הכי נכון בשבילך.

שמופית

New member
אל תהיי נבוכה מהשאלה... ../images/Emo13.gif

אני הייתי באותו מצב (כמעט). הלכתי לכמה מקומות, ובגלל מבנה גוף מלא, רוב המעצבים הלבישו לי ישר שמלה במראה הכפרי-רומנטי-רך, שנראית עלי ממש יפה, אבל זו שמלה שאני יכולה גם ללכת איתה ביום יום, ונורא רציתי משהו אחר, אבל כולם הזכירו לי את "מגבלות הגוף". עד שהגעתי למיכל מעימנואל והיא שאלה אותי - מי את ? איך את רואה את עצמך בחתונה ? ואני אמרתי - "נסיכה". והיא הלבישה אותי בשמלה מדהימה בגזרת פרינסס
אני התאהבתי בשמלה הזו, אבל היו לי ספקות כי כולם (אמי, חברתי הטובה ואחותי) אמרו לי שהשמלה הרומנטית יותר מתאימה לי. סחבתי את כולן כולל חמותי לעתיד לראות שוב את 2 הסגנונות, ולמרות שהן עדיין עמדו על דעתן, אני כבר ידעתי שאני נסיכה
והולכת על גזרת הפרינסס... בטח שזה טבעי להתלבט
סה"כ, כל אחת רוצה להראות הכי טוב שאפשר בערב שלה, ולבחור את השמלה הכי יפה שתתאים גם לאופי ולאישיות וגם למידות הגוף. תתלבטי ותלכי לבדוק עוד ועוד מעצבים. בסוף יהיה מישהו שיעשה לך את זה

אתי@

New member
אני הייתי ב- 17 (../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif) חנויות

עד שיכולתי לומר שהשמלה הזאת היא היא השמלה שלי... וזה היה שוה את ההשקעה

יעלי2

New member
זה היה הסיפור אצלי

אני מדדתי בכ 7-8 חנויות. באחד המקומות הראשונים מדדתי רק שימלה אחת. המשכתי לחפש כדי לראות עוד שמלות ובכנות, היו כחמש שמלות מהממות שהיתי לובשת לנשפים אם היו כאלה בישראל. אבל חתונה זה חתונה, ויש כמה פרמטרים כמו נוחות, הרגשה טובה ומה שמתאים לך ולפעמים לדפוס המקום, שמשפיעים על הבחירה. לבסוף חזרתי אחר כבוד לחנות שבה מדדתי רק שימלה אחת: שגם ישבה יפה מאוד והחמיאה, וגם לא בילבלו אותי ב 700 שמלות, ובה בחרתי. זה צריך להיות זה, גם למי שניחנה במידות לא שגרתיות. תאמיני לי שגם אם זה לוקח קצת יותר זמן, הבחירה צריכה להיות בלב שלם ושאלתך אינה ילדותית כלל. תראי את התשובות!

שירי71

New member
מה שאני עשיתי הוא שלאחר הליכה למס ח

נויותואי מציאת כלום שאהבתי (או שעלה עליל...) פתחתי את הרשת והלכתי לכל מיני אתרים בהם את מגדירה מה בא לך ומקבלת כל מיני דגמים כל מיני סגנונות וכאלה ומשם שלפתי תמונות של מה שאהבתי (הראיתי כאן) ואת זה לקחתי למעצבת אורית והיא יצרה לי בדיוק מה שרציתי.

*שיר

New member
אני עשיתי סיבוב ראשוני בדיזינגוף

שכלל משהו כמו 10 חנויות. האחרונה היתה יאיר ז´רמון. רק אצלו התחלתי להרגיש שאני מתחילה להרגיש משהו... אח"כ הלכתי לטל וביחד עבדנו על השמלה. בשלב הזה הרוב בא מהראש ולא מהבטן. לא הרגשתי שזה "שמלת חלומותי". בשלב שבו התחלנו לבחור בדים והשמלה קיבלה צורה התחלתי להתרגש. אח"כ כשהשמלה היתה מוכנה הייתי קצת בשוק. מרוב התעסקות בשמלה כבר לא יכולתי להגיד אם היא יפה או מיוחדת או סתם שמלה. טוב שהיו איתי חברות שלי שהתרגשו בשבילי.
אח"כ גם נועה באה וראתה את השמלה, ודפקה התלהבות כזאת שהתחלתי לחשוב "OK, כנראה שהשמלה בסדר"
ורק ביום החתונה עצמה, כשהייתי מסורקת ומאופרת ולבשתי את השמלה, רק אז ממש הרגשתי שזו השמלה שלי!! ומאותו רגע, התחברתי אליה באהבה גדולה והייתי כלה גאה ומאושרת

dorlim

New member
תודה לכולכן (רציתי להוסיף חיבוק

אבל האייקונים לא עולים

למעלה