שאלה אולי קצת קטנונית - אבל מרגישה

prettybaker

New member
שאלה אולי קצת קטנונית - אבל מרגישה

חייבת. אני רוצה לקחת איזה פסק זמן, אחרי תקופה קצת קשה, אולי לרדת אפילו לסיני... משהו כזה לרגיעת הנפש - התנתקות מהכל. מצד שני אני לא יודעת וחוששת שאולי זה לא מתאים... זמן, עבודה, וכל מיני סיבות... אפשר לנסח שאלה לקלפים...לדעת אם זה צעד נכון לעשות? אם זה הזמן הנכון לעשותו? תודה

matal girl

New member
מציעה שתנסי לשאול

האם טוב ונכון עבורי לצאת לחופשה ב____ ב X זמן כבחירתך. 7 קלפים +קלף סיכום. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

prettybaker

New member
אז הנה - ותודה

האם טוב ונכון עבורי לצאת לחופשה בסיני בחודש הבא? נזיר 4 חרבות שוטה אס הגביעים 2 מטות 8 מטבעות 2 חרבות סיכום = 10 חרבות

matal girl

New member
בגדול לא מומלץ

המצב שלך רגיש כרגע. הקלפים שולחים לך מסר שעלייך להסכים לעובדה שאת זקוקה למנוחה, אך אינני בטוחה שזו הנוחה הראויה לך כרגע. חשוב ביותר שתכירי בעובדה שקשה לך ותכירי בכך באמת ובתמים! תקבלי את זה באהבה ובהבנה! יציאה לנופש אינה באה בחשבון כרגע. מצב רוחך מתחלף במהירות מפסימיות לאופטימיות. עלייך להסכים ולקבל את השינוי לו את זקוקה בתוכך ולא למצוא אמצעי חלופי להרגעה כי המצב לא ישתנה. לא תהני שם ותחזרי באותו מצב שבו יצאת. התחבטוית הנפש שלך ימשיכו שם והמסר שאת מקבלת 10 חרבות שלמרות שהוא קלף קשה ניתן לראות בו בכל זאת אור בקצה המנהרה. האור הדק הזה בקלף שולח מסר של חוזק ואומץ לעתיד לבוא. שולחת לך חיזוקים רבים! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

prettybaker

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אכן נכון - מכירה בעובדה של הקשיים שלי כרגע. קיוויתי שאולי "ניקוי ראש" במרחק מהיוםיום השגרתי יעזרו לי. אז, בינתיים - כמו שיר "אנחנו נשארים בארץ..." תודה!

למעלה