שאלה.... אולי תוכלו לעזור....

שאלה.... אולי תוכלו לעזור....

קצת פאדיחה אבל יאללה נספר...... הייתה תקופה שהייתי דופק חופשי אלכוהול שוטים צ'ייסרים והכל בלי בעיה ואז הייתה תקופה שהפסקתי הייתי שותה בעיקר קצת בירה ודברים בסיגנון ואז הלכתי לאיזו מסיבה ופשוט לא הצלחתי לשתות כלום הזמנתי עם החברים שוט טקילה ופשוט לא הייתי מסוגל לשתות את זה וגם עכשיו אני רק מריח אלכוהול נהיה לי לא טוב ואני לא מסוגל לשתות רק אולי איזה קצת וודקה עם רד בול וגם זה לוקח לי שעה לשתות את זה קיצור בלאגן כי אני לא נהנה במסיבות אם אני לא מסדר את הראש למישהו יש הצעות?

orvoar

New member
יש לי כמה רעינות ששווה לך לנסות -

אתה יכול להתחיל במשקאות קלים אבל דופקים בראש טוב
כמו משפחת הסאוורים או המיקסים למניהם : קייפקוד, קולינס, ג'ין פיז, קמיקזה, קוסמופוליטן וכדומה או ב CREAM למניהם : ברנדי אלכסנדר, סקירימינג אורגזמה / אורגזמה שההבדל הוא שהסקרימינג יותר חזק , וויט ראשן וכדומה. כל אלה משקאות לא חזקים אבל נותנים בעדינות ראש טוב. או שבאמת תתחיל לעשן וגם אז צריך לדעת מה לעשן: פרלמנט לייט , LM ארוך, ובכלל עדיף את הארוכים מכל גירסה כי זה עדין יותר ויש יותר זמן בין שאכטה לשאכטה וכמובן שלייטים עדיפים . בהצלחה בכל אופן ... מקווה שעזרתי

אני מעשן אבל מה הקשר אני מדבר על

זה שאני לא מצליח להוריד כלום עכשיו זה כאילו שאתה אחרי ערב מטורף רווי אלכוהול ויום אחרי אתה לא רוצה לראות שום דבר אלכוהולי רק אצלי זה כאילו נמשך כבר לא יודע כמה זמן וכמו שאמרתי פעם הייתי מרביץ חופשי

טוב נו באתי כאן עם שאלה במטרה לקבל

תשובות רציניות חשבתי אנשים כאן שהם ברמנים ומתעסקים עם אלכוהול ידעו לעזור ואגב לידיעתך סטלה של אלכוהול וסטלה של גראס זה משהו אחר לגמרי

temptation411

New member
יש משפט שאומר..

practice makes perfecet ובתרגום חופשי..תתאמן תצליח תתחיל לאט לאט ולאט לאט תעלה בכמויות בסוף תהיה אלכוהוליסט כמו כולנו פה

חחח... הנה קרוב שלי הביא לי מחו"ל

RAMAZZOTI ורק פתחתי אותו והריח עשה לי בלאגן בבטן אבל אמרתי על החיים ועל המוות והרבצתי חצי כוס ואמרתי גם קודם אני שותה די לאט אבל מת לחזור להרביץ שוטים כמו מנייאק

maxfain

New member
אה באמת?! ואו גאון!

חביבי, זה שאתה לא הבנת מהפעם הראשונה שענו לך והיתי צריך להסביר לך, זאת לא בעיה שלי.

רוניM

New member
יש מצב שאתה בעיצומו של קורס ברמנים?

או שסיימת לא מזמן?

Symbolic

New member
פחחח

בדיוק מה שבאתי להגיב. ממש שפכת שם את הקוקטיילים של החוברת.. כאילו להמליץ לבן אדם על קייפ קוד? סקרימינג אורגזמה? נו באמת.. ושוב - רוניM - אשרך :) את מס' אחת

Symbolic

New member
ואם כבר - כדי שאני לא אצא פארש

אחד שרק קוטל אבל לא ממליץ בעצמו.. לפי מה שהבנתי מה שמפריע לך הוא "טעם האלכוהול". משמע - הספירט עצמו. אני ממליץ לך לשתות דברים חלשים יותר כמובן, שטעם האלכוהול שלו פחות מורגש. לימון נוגד מאוד את טעם האלכוהול ולכן מגוון הסאוורים למיניהם הוא טוב בשבילך. אם נפשך חשקה במרירות קלה - ג'ין סאוור יכול לעבוד מצויין. משקה שאני מאוד אוהב (כמובן עם ג'ין איכותי ויחסים שווים של הסאוור). קוקטיילים על בסיס קמפרי - כמו הקמפשיין - אחלה של קוקטייל : שילוב של קמפרי,מעט סאוור סאוור, חתיכות אננס ומעט סירופ מונין פסיפלורה. עוד קוקטיילים שיכולים לעבוד - מוחיטו, וויט ראשון (קוקטייל חזק יחסית, מאוד מאוד איכותי, אבל רק אם משתמשים בוודקה טובה, ליקר קפה טוב, וחצי-חצי כמו שצריך).דאקירי קפואים למיניהם והרשימה עוד ארוכה.. אתה יכול לעבור גם לשתות מותגים, לא חייבים קוקטיילים ושילובים. שנאפסים קפואים, לדוגמא שנאפס וניל או באטרסקוטש של חברת "טיישנה", ליקרים שמנתיים/מתוקים (אמרולה/שרידנס/דולי'ס/מוצארט/בייליס וכו'), תנסה את מגוון האניסטים - פרנו/פסטיס/ערק/אוזו. תנסה אוזו עם ביטר למון. תענוג עילאי. אלכוהול זה לא רק "לדפוק שוטים". השכרות היא לא המטרה - היא תוצאה. המטרה היא להנות מהדרינק ולמצות את הטעמים שלו. וחשוב - חשוב - חשוב. קוקטייל טוב חייב להכיל מותגים איכותיים בלבד. לא לשתות קוקטיילים ע"ב וודקה גולד, או טקילה סאן-רייז ע"ב טאקו-טאקו. מדובר באלכוהול זול, בעל איכות נמוכה, אין ספור טעמי לוואי ודרעק אחד גדול. בקבוק אבסולוט עולה בדיוק 50 שקל. באמת אפשר להגעל משוט קפוא של אבסולוט וניל? אני אהיה מופתע CHEERS!!!

רוניM

New member
אויש דיי! תמשיך... ../images/Emo13.gif

האמת היא שאני כבר לא מבקרת בפורום הזה כמו פעם... נמאס לי קצת להיכנס ולראות כל יום מחדש את אותן שאלות רק של אנשים שונים... והיי! אל תבינו אותי לא נכון! אני מבינה שזוהי מטרת הפורום! ואני חושבת שזה מעולה שיש מקום שחבר'ה מכל הארץ יכולים להכנס ולקבל מעט מושג על העולם שלנו! טוב... לגביי השרשור? אז קודם כל, אני מצטרפת למה שמתן כתב לפניי. אבל לגביי כל הסאוורים למיניהם, זה אמנם קל מאד לשתייה אבל לא הכי דופק ת'ראש כפי שהשדון היה רוצה... תראה... כשאני הייתי צעירה ופרועה (זה נמשך בדיוק שבועיים
) והייתי רוצה לדפוק ת'ראש (אני לא מאמינה שאני הולכת להגיד את זה...) הייתי שותה ייגר קפוא בשוטים (היום רק מלראות את הבקבוק יש לי בחילה
). אבל למען האמת? אני (ויסכימו איתי רוב חברי הפורום הבוגרים יותר) הכי לא בעד כל הדפיקות ראש האלו.. בעיניי זה פשוט הכי גרוע שיש מבחינת הרגלי שתייה... אבל היי, מי אני שאתווכח? שורה תחתונה? אולי באמת כדאי לך לקנות בקבוק של אבסולוט וניל (או אפילו סטולי), להקפיא ולהקפיץ!

a1b

New member
זה עובר

לאט לאט אחי , זה בא והולך , זה רק פסיכולוגי. מתישהו זה יעבור ותשתה שוב כמו בהמה :)

למעלה