שאלה - אוריון

אביטל25

New member
שאלה - אוריון

ידיד שהיה אצלי ענד אבן על הצוואר, כששאלתי מה זה, התקשה להסביר, אמר שזאת לא בדיוק אבן שזה מכלול של חומרים מהטבע ושהתפקיד שלה הוא לאזן את הגוף לא מצאתי חומר באינטרנט והגעתי לפה, מקוה לקבל עזרה עם הקושיה
טיילתי בין מאמרי הפורום וההודעות ונהנתי מכול רגע! גם אני חובבת אבנים ואף יש לצידי בחדר גוש מלח גדול שמיועד לנר שאני מאוד אוהבת.

../images/Emo67.gif אין לי מושג מה זה אוריין

מלבד העובדה זהו שם של קבוצת כוכבים. אשמח אם מישהוא מהפורום, או הידיד שלך ישתף אותנו - נשמע לי מעניין מאוד. אני שמחה שאת מצטרפת לפורום הזה ושנהנת להיות בו. דרך אגב, עד סוף חנוכה יש מכירה של מנורות מלח בסטונאייג' (השניה בחצי מחיר( http://www.stoneage.co.il/product.asp?pID=763
ענת

liat sa

New member
אוריון

אם זה מה שאני מכירה , מדובר על פרספקס או פלסטיק שבתוכו נמצאים כל מיני חומרים , מתכות , קריסטלים. התכונות של זה מאוד מוזרות , ומאוד אנרגטיות. אני אביא לך לשיעור ביום חמישי את שלי כדי שתוכלי לנסות ואולי יהיו לך קצת יותרתובנות לגבי זה . ליאת

אביטל25

New member
קודם כול תודה על התשובות!!! ושאלה

אני ממש סקרנית לגבי הנושא, הבחור אף אומר שמרגישים מן רטט כשזה בא במגע עם הגוף. מחכה בקוצר רוח ליום חמישי כדי לשמוע עוד פרטים! איפה ניתן לרכוש אותו ליאת? תודה!!!

היי אביטל,

נחשפתי אתמול לאוריון. למען האמת, אני לא מבינה בדיוק מה זה, למרות שחוויתי את זה וראיתי.
אולי שבוע הבא אני אקבל גם חומר כתוב. אפשר למצוא את זה בחנויות מיסטיקה שונות.
באופן כללי , זה כמו חצי עיגול עשוי מפלסטיק כלשהוא , כאשר בפנים יש את כל החומרים האנרגטיים שבחלק השטוח של החצי עיגול יש ספירלה - עם כל האלמטנים האנרגטיים שהספירלה נותנת. בחלק העגול של העיגול בקצה - יש קריסטל כלשהוא (אני ראיתי כזה של צדף) וגם אבני קריסטל קטנות (שאינני יודעת מה הן) ובין לבין יש המון שבבים מעוגלים של מתכת (אולי נחושת). באופן אישי , אני מעדיפה ללכת עם קריסטל אחד או יותר . אין לי דעה לגבי האוריין.

למעלה