שאלה....או יותר כמו סקר...

neo16

New member
שאלה....או יותר כמו סקר...

אני לא יודע מה לעשות כול יום אני הולך לבית ספר ברגל המשך 25 דקות וזה מלא. אם אני יסע אם הסקט זה יקח לי עשר דקות וגם יהיה יותר כיף מה לעשות לסוע אתו לבית ספא או לא יש לי בתיק מחזיק לסקט אם זה משנה איך אנייקח אותו במקומות שאי אפשר לסוע אבל אני לא יודע מה לעשות אם אני יבוא אתו לבית ספר כולם יקחו לי אותו ויהרסו לי אותו ועוד...אתם יודעים איך זה שעולים לכם על הסקט.. מה לעשות ומה אתה היתם עושים?

dansh

New member
אממ...

אני לא הייתי לוקח אותו, כי היו יכולים לקחת\להרוס\לגנוב בטעות\בכוונה. עכשיו אם הדרך לבי"ס שלך היא ירידה אז אולי כן, אבל זה אומר שהדרך חזרה היא עלייה (ולהיפך) ולסוע בעלייה זה מעצבן לאללה, ואם זה מישור אז לסוע עשר דקות זה סתם מעייף ומשעמם. אולי תקח אוטובוס?

או קיי

אז ככה אני גר בסן דייגו והולך כל יום אם סקייט לבית ספר בעניין שלך זה תלוי איזה סוג ילדים יש לך בבית ספר אם אתה יכול להישתלט אליהם אז כך נ.ב. אם יש לך מקומות טובים בבית ספר אז אתה חייב לקחת את הסקייט כי בית ספר זה מקום לסקייט

Ultra-Skater

New member
קח קח.... אני לוקח

הבית ספר שלי זה 20 ק"מ מהבית שלי ומסיעים אותי במכונית ולמרות זאת אני לוקח איזה פעם בשבוע את הסקייט, אם היה לי מקומות טובים בבית ספר אז הייתי לוקח כל יום אבל חוץ מהמגרש יש איזה עדניות שאני עוד לא מצליח לעשות עליהם סלייד וזהו (והבית ספר על הר יענו הכל מדרגות וירידה) אבל ככה אחרי בית ספר אני יכול ללכת לחבר שלי שהוא הסקייטר היחידי באזור חוץ ממני ולנסוע איתו... (עכשיו הוא עם יד שבורה... לא שותים וודקה ונסועים על סקייט בירידה עם טייפ על הקטף -חבל שלא היה לנו מצלמה הייתי מצלם את זה, זה היה ג´אקאס מדהים). עוד משהו טוב בלהביא את הסקייט לבית ספר, כמו שאמרתי אין פה סקייטרים אז מלא מלא מתלהבים וחלק אפילו שוקלים לקנות סקייט וזה, וחוץ מזה אני מביא לכולם סיבובים סך הכל סקייט מקצועי מה כבר יכול לקרות לו הוא נשבר לי בצדדים אבל לא מהמסכנים בבית ספר הם עולים נופלים וכולם מתים מצחוק זה בילוי טוב לשעות בית ספר, ובתוך הבניין בכלל חלק אחושרמוטה ושם כולם מתרסקים בטירוף כזה מצחיק... אקיצר מידי פעם כך ותתעלם מאלה בהתחלה שיציקו (או שתביא להם מכות יותר פשוט וכיף) ואל תיסע יותר מדי בתוך הבניין כי לפעמים זה עף ... וזה בעיות עם המנהלים וזה. ----------------------------קח סקייט לבית ספר------------------------

למעלה