שאלה :) או סקר :)

SExy LIps

New member
שאלה :) או סקר :)

קבלו סיטואציה: אתם הולכים ברחוב...מדברים ברוסית עם חברים שלכם...עוברים לאיד איזה פרחה פוסטמה שאומרת "רוסים מסריחים" או "רוסים זונות" מה אתם עושים? והאם זה קרה לכם? כי לחברה שלי זה קרה והיא פיצצה מכות את זאתי שאמרה לה... :) אני גאה בחברה שלי! אם אני הייתי שם זאתי שאמרה את זה הייתה עכשיו נכה! אגב גם בכיתה א'... אחד שלמד איתי תמיד היה אומר לי "רוסיה מסריחה"...היום הוא התבגר...אז נסלח לו

vk3

New member
אמממ...

לא יודע אם אותו המקרה המיוחד היה שווה את המכות או הריב. הכול תלוי במקרה... הייתי עונה איזה משהו חריף, אם זה היה שווה את זה. לא תמיד צריך להתייחס לאנשים נכים בשכל...

D SHADY

New member
תגובה...

לי לצערי זה קרה המון בב"ס היסודי שרק באתי לארץ והיתי הבן הרוסי היחיד בשכונה ולא ידעתי אז איך להתמודד עם זה וזה השאיר לי צלקת דיי עמוקה ורושם רע. כמובן שזה היה העבר הסיוט הזה עכשיו ממש לא כדאי להגיד למישהו את זה עליי. היה לי קטע שישבתי בים עם חבר ושתי בנות והלכתי שנייה לפגוש מישהו אני חוזר כעבור איזה רבע שעה והחברה אומרת שעבר איזה אחד והתחיל איתה ושהיא סירבה אמר עלייה זונה רוסייה. תפסתי אוטומטית כריזה דיי רצינית והיה לי פותחן של יין חד התקדמנו על החוף וישב איזה אחד שהיא הצביעה לי עליו ניגשתי הרמתי אותו מהצוואר הצמדתי לו תפותחן לצוואר ואמרתי בוא תגיד איזו מילה או שניים ממה שאמרת מסביב התאספו איזה 15 חבר"ה שלו ואני לא מגזים הוא התחיל כמעט לבכות והתחנן לסליחה העפתי אותו לחול ואמרתי הראשון שמתקרב יגיע לב"ח הסתובבנו והלכנו ומרחוק התחילו לצעוק משהו חחח כמו תמיד לא יכולים אחד על אחד. בכלל הם רובם נמושות בקטעים האלה ואניחייב לציין שדיי פוחדים מרוסים.

water flower

New member
תגובה...

לי אישית זה כמעט שלא קרה...כנראה התמזלמזלי להסתובב בחברה נורמלית יחסית. אני לא תומכת באלימות בשום אופן- אלא אם כן תוקפים אותך קודם אבל מה שכן אם איזשהי פרחה הייתה אומרת את זה אני פשוט הייתי נעצרת וכמו שאומרים קורעת את האמ אמא שלה.... הייתי דופקת לה איזה מגילה בסגנון "אם אני רוסיה ומסריחה, אז איזה סרחון עולה מחרא כמוך?!"

Angel lips

New member
אני דווקא לוקחת בהומור

הייתי אומרת לה במבטא רוסי:" יש לי ריח של נקניק רוסי, זו גאווה בשבילי"

bariska

New member
ממ לי זה לא קרה

למה כי אנחנו תמיד הולכים בקבוצות של 8-9 רוסים ושמישהו יעיז להגיד לנו משו כמו "רוסי מסריח" ישר כולם עולים על אותו אחד.. אבל לי אישית לא אמרו את זה וטוב שכך

ymz

New member
קרה לי כמה פעמים

כמובן זה קרה הרבה יחסית בתיכון. בדרך כלל שומעים דברים כאלה מאנשים ברמה אישית נמוכה ומה אגיד לכם, לא בכבוד שלי לבזבז אנרגיה עליהם. היה מקרה אחד שלא התאפקתי ונתתי למישהו סטירה. זה היה בחור אחד בכיתה שמאוד נהנה מלרדת על רוסים ונחשב להכי קול בכיתה. מאותו יום שהוא קיבל סטירה כמובן הפכתי להיות בן אדם בעיניו אבל היחס אליו דווקא השתנה לרעה. לא יודעת כיצד אגיב היום מכיוון שאני לא נתקלת בדברים כאלה למרות שהם עדיין קיימים.

בוא'נה יא ערסים רוסים איכס!

מה כל השירשור אלימות הזאת,מה קורה פה???????????? כולה אנשים סתומים זורקים יציאה מפגרת ואתם עוד מתייחסים(אגב למה זה הופך אותכם) ,על מה אני מתערבת איתכם (לפי הדיבור שלכם) יוצא לכם לפחות פעמיים ביום להגיד הוא מרוקאי,או מרוקאי מטומטם רק שאתם אומרים את זה בשפה שהם לא מבינים... איך שאני שונאת את השטויות האלה... מה השירשור הלא קשור הזה??? זה השם שיצא לאוכ' הרוסית כי ככה האוכ' הזאת מציגה את עצמה.. לפני כמה ימים דיברנו על התרבות הרוסית היפה ובמקום להבליט אותה ,ואת השכלתנות שלה אתם מבליטים את כל הגועל שלה... נ.ב. קיריל לא כדאי להגביל קצת את נושאי השיחה כאן?

vk3

New member
מסכים... ../images/Emo4.gif

אשמח ממך להודעה במסרים על הגבלת הנושאים. לא ראיתי עד עכשיו משהו עקרוני שכדאי להגבילו, כי אני רוצה שכולם ישתתפו ויתעניינו.

water flower

New member
לא אבל לקרוא

לנו "ערסים רוסים מסריחים" זה לא אלים שיא התרבות בהתגלמותה!

עוד לא הרחתי אתכם ,מסריחים לא אמרתי

אבל וואלה כאפות ומכות וגאווה בזה, לזה קוראים ערסים ובמקרה כולם פה רוסים מכאן נובע שאתם ערסים רוסים... ואת שדיברת כל כך יפה על התרבות היפה שלנו שהיה לך הרבה מה לומר על זה שאת לא מתביישת בזה שאת רוסיה צריכה להפסיק עם הרגשי נחיתות ,מישהו אמר משהו אז הוא אמר...צריך להפסיק להתרגש מזה... ובטח שלא להגיב בהגזמה.... בטח שאני לא אקבע מה היא "שיא התרבות" אבל תאמיני לי שחלק מהדברים שנאמרו פה זה יותר כמו שפל המדרגה מאשר שיא התרבות...

vk3

New member
טוב, מיצינו... ../images/Emo70.gif

הסקתי את מסקנותיי משירשור זה... וממכתבך לי ( אגיב בהמשך).

v o d k a

New member
בוא'נה מה נסגר??

מה נסגר עם השטויות האלה?? אשכרה סך הכל זרקו לכם הערה, ובמקום ללכת משם כמו האדם החכם יותר, אתם יורדים לרמה של ערסים מצוצים מהאצבע ועוד עונים להם, דבר שרק מוכיח שאתם פחדנים... פאק... זה כל כך מיותר, התשובות האלה, הדקירות האלה, האלימות ומה שזה פאקינג לא יהיה... במקום פשוט להתעלם, או להגיד משהו כמו "טוב"... משהו מזלזל, אבל בשום פנים ואופן לא להגיע למצב שצריך לרדת עליהם או להרביץ להם רק כי הם אמרו משהו שלא אהבתם לשמוע... למי אכפת בכלל מלאומיות?? אז אמרו לכם מילה... אפשר לחשוב... תוכיחו שאתם מתורבתים יותר מהחיות האלה

למעלה