שאלה! (או שתיים...
)

שאלה! (או שתיים...../images/Emo4.gif)

מה ההבדל בין קוקסינלית לטרנסג'נדרס? ו... בזמן האחרון אני מרגישה שאני נורא נמשכת לקוקסינליות (גברים עם זין שלובשים בגדי נשים ולא מנותחים)- מה זה אומר עליי? - שאני לסבית או מה בדיוק? ושאלה אחרונה- יש קוקסינליות שנמשכות גם לנשים או שבדרך כלל קוקסינליות נמשכות רק לגברים?

נ ו ד ד ת

New member
קצת סדר

טרנסג'נדר הוא כינוי גג למגוון מופעים ודרכי ביטוי הנמצאים מחוץ לגבולות המגדר הבינארי. חלקם קרובים לקו גבול זה וחלקם רחוקים ממנו. "קוקסינל" הוא ביטוי מוצלח ביותר לתיאור חיפושית עבור דוברי צרפתית. ובנימה מעט רצינית יותר, כוונתך היא לטרנסקסואל, אדם שפועל לשינוי גופו כך שיתאים למגדר אליו הוא חש שייך [אני כל כך לא אוהבת הגדות, פיכסה] גם לטרנסקסואל יש חירות מוחלטת באשר לאוריינטציה מינית. משיכה לנשים או לגברים אינה עניין של טרנסקסואליות או כרוכה בזה. יש לי חברות טרנסיות שאוהבות נשים. מה זה אומר עלייך שאת נמשכת לטרנסית עם איבר גברי ? ובכן, השעני לאחור והיכוני לתשובה מפתיעה ומיוחדת. מה שזה אומר עלייך זה ש: את נמשכת לטרנסיות עם איבר מין גברי. בהצלחה לך

ליטל ו

New member
הרבה נשים

רוב הנשים שאני מכירה, אפילו - נמשכות את טרנסיות מסוג זה או אחר. את בחברה טובה, באמת :) (ואם תרגישי בודדה, תכנסי לאיזה פורום של חובבות דיויד בואי או פלאסיבו... ;) ). בנוסף למה שאחרים ענו - קוקסינל היא מילת גנאי, אז מומלץ להשתמש בה בזהירות.

אורי 0

New member
אפרופו:

הייתי אתמול בלילה במרתון הקרנות של הסטונס. בין השאר הקרינו את הסרט "קרקס הרוקנ'רול", שמתעד הופעה מ 1968. הבנתי למה אחד הגיבורים ב"שער", שנשאל אם הוא הומו אומר I wouldn't throw Mick Jagger out of my bed, but...

אורי 0

New member
אופס... המשך

בקיצור הבנאדם הזה הופיע מאופר כבר בתאריך המוקדם הזה (אוקיי ליטל ריצ'רד הופיע מאופר בשנות ה 50 אני מניח שכמה שנלך אחורה נמצא דוגמאות) הוא פשוט המציא את האנדרוגניות והגלאם. (אם כי גרסה מאוד מצ'ואיסטית שלה. וזו אולי גם שאלה - עד כמה כל העסק שזה של אנדרוגניות וטרנסווסטיזם יכול להיות מצ'ואיסטי ופאלי)

ליטל ו

New member
אולי לא המציא... אבל יאמי!

וגם אני נורא אוהבת את הציטוט הזה :) (וחושב שמיק מאד... lickable :) )

למעלה