שאלה "אחרוית"

Click Click

New member
שאלה "אחרוית"

שלום, אני מקווה שכאן זה הפורום הנכון לשאול... ובכן, חבר שלי אוהב כשמלקקים לו מאחורה (האמת, גם אותי מגרה לעשות לו את זה).... אבל ידוע לי שאפשר לפתח מחלות שונות, כמו דלקת כבד.... יש אפשרות לעשות חיסון מיוחד? מה נוהגים לעשות? מה עושים? :) תודה

bulb

New member
ראשית ,הרשה לי להעניק לך את אות

הרימינג המצטין לחודש נובמבר. זה לא פורום "גברים ,גברים ומה שביניהם" ,אבל היות ושאלת אז כן ,קיים סיכוי לחלות במחלה זו אחרת ,לא פחות ממגע מיני רגיל (תלוי איך אתה רגיל שנוגעים). להקפיד על ניקיון ,לא לעשות אם יש פצעים (ובפעם הבאה להשתמש ב-KY) והכי חשוב - להנות. בתאבון!

just 20 f

New member
וואו, באמת אין לך גבולות... ../images/Emo196.gif

גם הומופוב וגם "בתאבון"? איכססססססססס...

bulb

New member
יש לי גבולות

הם פשוט פרוצים. למה הומופוב? שיבושם להם ולשכמותם. דרך אגב ,לא לימדו אותך לא להגיד "איכס" על אוכל? (;

just 20 f

New member
מצטערת, אבל לא הבנתי...

בעצם- מה מפתיע? אני לא מבינה את ההומור שלך, אם גם עכשיו זאת הבעיה...

mistero

New member
אתה מניאק! ../images/Emo13.gif זה לא יפה...

וחוץ מזה...למה הפמנסטיות פתאום הפסיקו להיות פמיניסטיות ונהיו פרו-הומו-לסביות? תני להומופוב לחיות בשקט

mistero

New member
איך ישר ידעת שהוא גבר?

הייתי בטוח שבחורה רושמת את ההודעה...מה כל כך מוזר בשאלה הזאת למען האמת? יש מספיק דברים לעשות...רימינג כבר נכנס תחת קטגורית המוזרים? בחיאת...

אומנם bulb נתן סקירה לא רעה -

הדבר היחיד שקשור לכבד הוא צהבת שניתן לקבל כתוצאה מחוסר בהיגיינה. שומרים על איזור נקי ואין בעיות (בלי שום קשר למחלות המועברות דרך דם ונוזלי גוף אחרים...) בהצלחה - וכבוד על השאלה.

למעלה