שאלה - אחרי החזרת מוקפאים

מצב
הנושא נעול.

paz ezra

New member

אני 6 ימים לאחר החזרת מוקפאים. החזירו לי 4 מוקפאים אבל רק אחד מהם התפתח כמו שצריך והשאר לא היו מפותחים בהתאם ליום. בים ההחזרה הייתי עם 40 חום אבל מאז אותו יום יש לי כאבי באזור השחלות ח ואפילו מתחתיהין ובאזור הרחם לפעמים כמו כאבי מחזור ולפעמים כאבים קצת שונים האם זה מראה על משהו טוב? האם למישהי היו תופעות דומות ?

ע נ ב ל 2

New member
לא היו לי תופעות דומות

אני 6 ימים לאחר החזרת מוקפאים. החזירו לי 4 מוקפאים אבל רק אחד מהם התפתח כמו שצריך והשאר לא היו מפותחים בהתאם ליום. בים ההחזרה הייתי עם 40 חום אבל מאז אותו יום יש לי כאבי באזור השחלות ח ואפילו מתחתיהין ובאזור הרחם לפעמים כמו כאבי מחזור ולפעמים כאבים קצת שונים האם זה מראה על משהו טוב? האם למישהי היו תופעות דומות ?
לא היו לי תופעות דומות
בעצם לא הרגשתי כלום אחרי החזרת המוקפאים.... הלוואי וזה הצליח...בהצלחה....מחזיקה אצבעות.

מצטערת, אבל אין שום סימנים

מצטערת, אבל אין שום סימנים
יש נשים שנכנסו להריון והרגישו כאבים בחזה, כאבי מחזור וכל מיני דיגדוגים ומיחושים ויש כאלה לא הרגישו כלום. למרות שזה קשה ומעצבן צריך לחכות לבדיקת הדם כדי לדעת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה