שאלה: איזה מיתוסים שברתם לבעל?

שאלה: איזה מיתוסים שברתם לבעל?

אצלי למשל, הוא היה בטוח מהכרויות קודמות שלו שנשים לא מסודרות ולא מאורגנות (הוא קורא לי "היקית שלי") הוא היה בטוח שהן נורא שבריריות ושכל מחזור וקצת לפני הן בוכות על כאבי בטן ומתלוננות על כל שטות ושמצב הרוח שלהן משתנה בפתאומיות מין הקצה אל הקצה והן עצבניות על כל שטות. אצלי אי אפשר בכלל לדעת מה מצבי ההורמונלי. ובעיקר: הוא היה בטוח שהוא צריך להתחיל להתפלל בכל פעם שאני הולכת לקניון שהאוברדרפט ישאר במצב סביר ולעומת זאת בפועל, אני מסוגלת להסתובב שם שעות ולחזור עם חולצה אחת.. מה אצלכן?

נופר30

New member
קניות

בעלי טוען שהוא מעולם לא ראה אישה שלא קונה ומבזבזת סתם דברים כמוני ויותר מזה אני לא הולכת להסתובב בקניון אלא אם יש לי מטרה של קניה ברורה ולא הולכת לעולם סתם ( אולי לבית קפה עם חברה ולא יותר )

הילית*

New member
נופר, גם אצלי אותו דבר

הוא זה שמעודד אותי לבזבז וכל פעם הוא אומר שהוא לא התחתן עם אשה בזבזנית. הכל שקול אצלי. זה לא שאני לא קונה אימפולסיבית אבל לא תראו אותי מסתובבת בקניונים כל יומיים וגם אני לא אקנה בגדים ונעליים במחירים מופקעים

kisses

New member
את האמת שגם אני ככה

בחיים אני לא אקנה ביגוד במחירים מופקעים אבל לעומת זאת אני בזבזנית אימפולסיבית כשמדובר באוכל

נופר30

New member
איזה אידיאלית

יש לי הרבה חסרונות אבל משום מה אין לי ממש תאבת קניות של בגדים ונעליים צריך קונים לא צריך לא קונים אפילו בתיאלנד הוא התעצבן שאני לא קונה ( לא מצאתי משהו שאמר לי וואו ) אתמול הלכתי לקניות ברורות של בגדים וחזרתי עם חולצה אחת ומכנסיים בגלל המחירים המופקעים נראה לי שאני אלך לחפש בחובבי ציון ( רחוב של בגדים זולים בפ"ת) בגדים קצת יותר גדולים לתקופה הקרובה וזהו

שירלי א

New member
מיתוס שנשבר: אישה עצמאית ולא תלותית

בעלי היקר חשב שאני וכמוני שאר הנשים הן מאוד תלותיות, לא יכולות לעשות שום דבר בלי הגבר שלהן, בעלות חרדת נטישה וחסרות עמוד שידרה משל עצמן. הפלא ופלא - הוא גילה שזה לא תמיד ככה, שיש בינינו גם עצמאיות, חזקות, אינדיבידואליסטיות, שיש להן הרבה משל עצמן ולא זקוקות לזוגיות כדי להוכיח את קיומן. הוא עדיין מופתע כל פעם מחדש שאני אומרת לו שאין לי זמן לדברים מסויימים, שאני יוצאת עם חברות ולא רק איתו, ולא מתקשרת אליו כל חצי שעה... אבל למזלי שנינו מאוד אינדיבואליסטים וחשובה לנו הפרטיות שלנו. אחד הדברים הראשונים שארגנתי לי בדירה כשעברנו לגור יחד זו פינה משלי, מקום קטן שבו אני נמצאת לבדי ועושה דברים רק בשביל עצמי. הוא ממש אהב את זה.

עצבים וקניות..

גיליתי לבחור שגם להולנדיות יש עצבים- ואפילו מאוד, ומאז אני ה"מרוקאית הקטנה שלו". חוץ מזה אני שונאת לקנות בגדים, לא מסדרת גבות, לא אוהבת לבשל, אבל מאוד אוהבת את עצמי בהריון.... כל אלו באו לעמית כשוק מוחלט....

danonit

New member
אני יודעת לגזור!!!

המשפחה של בעלי הם אנשים מאוד יצירתיים (חלק מהם, לפחות) ובכל מקרה הם תופסים מעצמם הכי הכי יצירתיים ומוכשרים בעולם. אמא שלו עושה המון עבודות יד מכל הסוגים ואבא שלו יודע לבנות ולתקן כל דבר. אבל מה? הם חושבים שהם היחידים בעולם שכאלה, כנראה שהם לא נתקלו בעוד שפחות או אנשים יצירתיים - מין בועה כזאת. אבל אני באה ממשפחה יצירתית לאללה ודי שברתי להם את המיתוס שהם היחידים שיודעים להשתמש בסרגל, משולש ישר זוית וחוט ומחט... כשאני הגעתי לבית שלהם ומדי פעם התחלתי לעשות עם אמא שלו ואיתו כל מיני עבודות יד אז הם היו שואלים אותי כל מיני שאלות כמו אם אני יודעת לסמן, להשתמש בסרגל, ולגזור.... בהתחלה לא היו נותנים לי לגזור! הייתי בשוק! בקיצור, עד היום אני ובעלי יורדים אחד על השני "את לא יודעת לגזור" "אתה לא היחיד שיודע לגזור" ממש קטע דבילי...

רחלילי

New member
קטע ענקי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

danonit

New member
חשיפה...

ההורים שלו בונים עפיפונים בדוגמאות של טלאים ואמא שלו עושה "מעשי טלאים", שמיכות, כריות ושלל דברים מחתיכות שונות של בדים - כמו שניתן להסיק מעורבות גזירות רבות בתהליך...

shelycat

New member
לקפל הם גם יודעים?

כביסה? אוריגמי? ובהזדמנות זאת אני יוצאת בקריאה נרגשת למי שיודעת אוריגמי להעביר קורס קיפולי נייר לשכמוני.

רחלילי

New member
את רוצה ללמוד?

לפני כמה שנים קניתי בדיונון חוברת ללימוד עצמי של אוריגמי זה חוברת קטנה שמצורפים אליה כמה ניירות צבעוניים לאוריגמי ועשיתי עם זה כמה חיות נחמדות. אז אם את רוצה לראות את זה תגידי לי.

shelycat

New member
ראיתי............

ראיתי שיש חוברות הדרכה שכאלה אבל אני כל כך מוכשרת שהבנת הנקרא הופכת אצלי להבנת הנקרע אם אני לא רואה מול העיניים הדגמה. אבל אני באמת אתן קפיצה לדיונון באוניברסיטה בקרוב ואולי אנסה את מזלי, דרך אגב איפה קונים את הדפים הצבעוניים האלה?

רחלילי

New member
שתי דרכים

אצלי זה הגיע עם החוברת יחד ובחוברת יש הסברים וציורים איך לקפל בדיוק. דרך אחרת זה בכל החנויות סטייל ארטא וכאלה יש להם אחלה ניירות.

למעלה