שאלה - איזובל

י ל ד ה

New member
שאלה - איזובל

מי זאת לעזאזל איזובל? אני שואלת כי גם לדיידו יש שיר על איזה איזובל אחת. אני יודעת שיש מלכה איזבל בתנ"ך. למה כולם שרים עליה

Esmena

New member
איזבל זו לא איזבל בלועזית-

ג'יזבל זה איזבל (מבטאים כמו אי-זבל,ג'אנק-איילנד),והיא סתם נחשבת לדמות מעניינת בלי קשר כי היא אישה,בתנ"ך,וקיבלה יותר משורה וחצי
:) איזובל של ביורק-שמעתי גירסה שזו הייתה חברה שלה,ושמעתי גירסה שמדובר בחברה דמיונית ,ששמע נגרר מאייסוליינשן.בטח מפורט בספיישל בביורק.קום שאין לי זמן לחפש עכשיו:)ואיזובל של הבלונדונית -עוד גניבת טייטל מביורק שיש להוסיף להאנטר,מן הסתם
.

Human Nature

New member
אוי, החכמתי ../images/Emo140.gif.

אני מכיר את השיר בתור חלק מטרילוגיה שלא ממש היתה לי ברורה. את הסיפור שסופר באתר הרשמי קראתי, אבל לא הבנתי עד הסוף. יהיה נהדר אם תסבירי ^^.

Esmena

New member
טרילוגיה:)?

אני יודעת שבצ'לורט והוא(הקליפים,לפחות)מספרים על אותה דמות.טרילוגיה?האר את עיניי.אני לא יודעת יותר ממה שאמרתי,נדמה לי,מצטערת:) אני מתכוונת למה שנמצא בספיישל הווידיאוז שיש באתר מאז שה'להיטים עם טעם אפור'יצא.

על הטרילוגיה

הטרילוגיה היא רק ב3 וידאו קליפים של ביורק ובכלל לא קשורה לשירים עצמם. זאת אומרת לתוכן שלהם. הטרילוגיה מספרת את החיים של ביורק זה מתחיל ב Human behaviour שבו מראים ילדה שחיה בטבע (תזכרו את הבית מהעץ שמראים בקליפ), אחרי זה בה Isobel שבו הילדה מגלה שיש חיים אחרים, חיים בעיר מלאי אנשים וכו', והיא מסתקרנת ונוסעת (זה היום שהפרחים שלה הפכו למטוסים), והיא נגמרת ב Bachlorette שבו הילדה שכחה לגמרי מהשורשים שלה. היא חיה בעיר, היא מפורסמת ומצליחה אבל ברגע שהיא נזכרת בעברה הטבע משתלט עליה שוב והיא חוזרת לנקודת ההתחלה (הצמחים שמשתלטים על הקריירה שלה בקליפ), עכשיו בקשר לבית מהעץ, בבקלורט מראים אותו, כשביורק מטיילת בדיוק באותו מקום שהראו ב Human behaviuor שימו לב..

Human Nature

New member
זכרתי משהו כזה ../images/Emo13.gif

ועכשיו גרמת לי לרוץ ולראות את שלושת הקליפים הללו שוב

למעלה