שאלה- איך אתן אורזות בגדי תינוקות

• פותח הנושא colea
  • פורסם בתאריך

colea

New member
שאלה- איך אתן אורזות בגדי תינוקות

הבוקר עשיתי סדר בארון של נועם אספתי את כל בגדי החורף שלו ואני רוצה לארוז , לאחסן ולשמור לילד/ה הבא לבעלות ניסיון איך עושים זאת בצורה הטובה ביותר שכשבעוד כמה שנים אפתח את "האריזה" אוכל להשתמש בבגדים תודה מראש על העזרה

דלית 3

New member
אריזה

תקפלי ערמות לפי נושאים ותשתדלי שכל דבר יהיה יותר שטוח ולא מאוד קטן (חולצות, למשל, שרוול פנימה לכתף השניה וכנ"ל צד שני ולקפל מלמטה למעלה). שימי בתוך שקית ניילון שאת יכולה לקשור או להדביק כך שלא ייכנס אבק ועם טוש marker תכתבי על כל שקית קיץ/חורף ולאיזה גיל זה מתאים. עם יש דבים מיוחדים שאת לא רוצה לשכוח תכתבי גם ("חליפה לבנה מהדודה יוכבד"). כל כמה שקיות, לפי הגילאים, תשימי יחד בשקית גדולה, תקשרי ותשימי בארגז חתום שעליו גם יש כיתוב כנ"ל. אפילו תחת גג רעפים מלא אבק הכל נישמר נקי דנדש. הכיתוב זה די ניג'וס אבל מדהים איך שוכחים מהר - אפילו אם תארזי 5 שקיות בלי לכתוב כבר תשכחי מה היה בראשונה. מומלץ להשתמש בשקיות לבנות חצי שקופות שאפשר להציץ מבחוץ.

מה שאני עשיתי:

כל בגד שהיה קטן על אלמוג, פשוט שמתי בצד, וכשהשקית היתה מלאה, שלחתי לאמא שלי, וכבס ולשים בצד.

ronnieyuval

New member
קופסאות פלסטיק

בהתחלה הייתי שמה הכל בשקיות. היה די ג'יפה. ואז גיליתי בחנות אחת קופסאות פלסטיק גדולות עם מכסים, שיכולות להתלבש אחת על השניה. אני שמה כל גודל בקופסה ושמה מדבקה שאומרת מה יש בפנים. ואז הקופסאות יושבות זו על גבי זו וזה הכי מסודר וחוסך מקום.

שוגי13

New member
מכירות את השקיות ששואבים מהן את

האויר עם שואב אבק ואז נוצר וואקום והכל נהייה שטוח כמו פיתה, לא יאמן כמה שזה חוסך מקום.

ammy

New member
את יודעת איפה ניתן להשיג את השקיות

וכמה זה עולה?

שוגי13

New member
אני חושבת שמוכרים אותן בערוץ הקניות

ואולי שווה לנסות בהום-סנטר. אנחנו קנינו כאן בהולנד ולא זוכרת את המחיר
.

אור100

New member
אפשר לעשות את זה לבד:

לוקחים שקית חדשה בלי חורים ועבה יחסית. מכניסים את הבגדים מסודרים לשקית לוקחים את שואב האבק - מכניסים את המקל שלו לתוך השקית ומפעילים בשניה נהיה וואקום והשקית נהיית "פיתה" סוגרים מהר עם מסקינג טייפ וזהו זה לפעמים נפתח אבל שווה מאוד!!!!

טוטי30

New member
מעולות השקיות - קנינו בערוץ הקניות

לפני המון זמן, והם עדין בשימוש כל פעם עם משהו אחר... אפילו במזוודה אני משתמשת בהם כשיש מיליון דברים ומותר רק שתי מזוודות... בהצלחה. לא ניסיתי את הפטנט המאולתר.

למעלה