שאלה - איך ביצי דרקונים מתוארות בספרים שונים?

שאלה - איך ביצי דרקונים מתוארות בספרים שונים?

נקודות בונוס ינתנו למי שזוכר גם את השם של הספר וגם את התיאור....

g l o r y

New member
בהרבה דרכים

למשל בספרי פרן, הביצים מתוארות כצבעוניות וקשות כמו אבן, ונראה לי בגודל שגדול מכדורגל ומגיע עד כיסא בינוני. (לא זוכרת ניסוח מדוייק אבל מוארות שם כל כך הרבה בקיעות בכל ספר שתבחרי מהסדרה...)

לא זוכרת באיזה ספר הן תוארו כרכות, כמו ביצי תנין.

באראגון הן תוארו כאבני חן.

אני די בטוחה שיש איזה תיאור ברומח הדרקון אבל ממש לא זוכרת איזה.
ונתקלתי גם בספר לנוער, משהו באנגלית שאת שמו אני לא זוכרת אבל אני יכולה לבדוק בסופ"ש בבית, שבו דרקונים תוארו כבעלי כיס כמו קנגרו, וילדו וולדות חיים.
וכמובן, ב"איך לאמן את הדרקון שלך" הן ויזואלית נראת כמו אבן ומתפוצצות כשהן בוקעות

בהארי פוטר להאגריד יש ביצי דרקון אבל אני לא זוכרת תתיאור שלהן.
אממ........ אם אני אזכר בעוד ביצי דרקונים אני אוסיף...

g l o r y

New member
או! שיר של אש ושל קרח!

יש שם שלוש ביצים. שוב, לא ממש זוכרת תיאור אם כי נשמה לי שגם שם הן מתוארות כאבני חן.

ממש תודה!

אני אחפש את התיאור המדוייק בששאו"ק, בפרן אני מניחה שיש אותן בספר הראשון, נכון? בתיאור הבקיעה.

אני זוכרת את הקטע הזה באיך לאמן את הדרקון שלך, חמוד!

g l o r y

New member
אין בעד מה

ראשון, שני- כמעט בכל ספר מהסדרה יש תיאור. ב"דרקון הלבן" יש תיאור טוב של איך ג'אקסום בועט בביצה כי היא עבה מדי והדרקון לא מצליח לצאת.....

אוי, ואני לא זוכרת איפה קראתי את זה עכשיו, אבל היה איזה תיאור יפה על כך שביצי דרקון הן כל כך קשות שהאמא חייבת ללקק את הביצה ולהחליש אותה- אה!!
כן, נזכרתי! למרסדס לאקי יש סדרת ספרים: joust, alta, sanctuary and aerie ארבעה ספרים על מעין אימפריות מדבריות שיש בהן רוכבי דרקונים. בכל הסדרה יש תיאורים מעולים ומפורטים של ביצים, איך הן נראות ואיך הן בוקעות. ספרים מומלצים בחום, אגב! בספר הראשון והשני יש תיאורים שמערבים ביצה שבוקעת בעזרת אדם, ובספר שלישי רביעי יש תיאורים של ביצים שבוקעות בעזרת דרקונית אם. התיאורים מאוד מפורטים ומסבירים את כל התהליך.

היו להן קשקשים!

בשיר של. אני די בטוחה. ביצה אחת בצבע קרם עם זהב, ביצה אחת בצבע ירוק עם ארד, ואחת בצבע שחור עם אדום. דמיינתי אותן כמו אבנים אליפטיות חלקות עם דוגמת קשקשים וכמו...לא פסים, מן קשקוש קישוטי כזה בזהב/ארד/אדום בהתאמה? נו, כמו האבן הזאת בצבע כחול וזהב? האבן *האמיתית* הזאת. מהעולם שלנו. את מבינה למה אני מתכוונת...נכון?

למעלה