שאלה: איך זה שעמדות הבישול נקיות ומצוחצחות?

ahron99

New member
שאלה: איך זה שעמדות הבישול נקיות ומצוחצחות?

שמתי לב אמש על עמדות הבישול של המתמודדים שנראות נקיות ומצוחצחות לפני הקריאה להגשת המנות לטעימת השופטים.
הרי "רגע" לפני זה עבדו על העמדות והמתחרים גמרו להכין את המנות ברגע האחרון, והן אמורות להיות חמות וטריות.
א) מה קורה למנות המתחרות שמוגשות לשופטים כשהן האחרונות בתור?
ב) איך זה שעמדות העבודה נקיות למשעי בזמן ההגשה? מתי ניקו אותן ומה קרה למנות החמות בזמן זה? התחממו על פלטת שבת? הגלידה לא נמסה?
האם בזמן זה צולמו תגובות ותקוות המתחרים?
תמהני.

מה שקורה בפועל...

זה שכן המנות מוגשות קרות - בפרק הזה זה היה ברור מהלחם הספוגי של מיה והרוטב של המנה של דליה שהיה ממש קרוש. אני לא יודעת בדיוק מה הולך שם, אבל אני מניחה שמנקים את העמדות ואז יש שיפוט

אני חושבת

שמדריכים את המתמודדים להשאיר את נחלק של הגלידה בהקפאה, ואז ממש לפני השיפוט שלהם לסדר את המנה...
זה מה שנראה לי הגיוני, לא יודעת אם זה נכון..

ברור שהתוכנית אינה תוכנית חיה והיא ערוכה

התכנית בטלויזיה היא שעה וחצי.
אם נותנים זמן בישול שעה וחצי, אחר כך חצי שעה טעימות ושיפוט, באמצע פירסומות שהן בממוצע 50% מזמן השידור (בדקתי פעם כמה תוכניות מול השעון) , המון קטעי דיבור של המשתפים , הפסקה לניקוי העמדות ופינוי הכלים והמכשירים המשומשים, תמצא שלמעשה אם היית צריך לראות את הכל, התכנית היתה אורכת כ-4 שעות שידור ויותר.
מכאן שאתה רואה את תכנית הבישול נטו חצי שעה ועוד חצי שעה או פחות, טעימות ושיפוט.

Bloodless

New member
לא זוכרת באיזה בלוג או תגובה קראתי את זה...

אבל שמעתי טענה שכשנגמר הזמן השופטים טועמים את המנות כשהן עוד חמות וזה לא מצולם, ואז הם כבר מגבשים דיעה. לאחר מכן מנקים את כל העמדות ואז מצלמים את המתמודדים נכנסים לחדר השיפוט עם המנות, כשהשופטים כבר יודעים מה הם הולכים לומר.

עדיין לא הגיוני

אילו השופטים היו טועמים כבר בעמדות בעוד האוכל טרי אזי איך מגיעות מנות מושלמות אל שולחן הביקורת?

Bloodless

New member
אני לא בטוחה שזה נכון.

אם תשים לב לא רואים צילום תקריב של המנה בזמן שהמתמודדים מחזיקים אותה. רואים תקריבים שלה על השולחן (אגב גם אחרי שהשופטים התחילו לאכול מראים את התבשיל שלם).

למעלה