שאלה: איך מבשרים לגבר שהוא :

ו נ י ל

New member
שאלה: איך מבשרים לגבר שהוא :

נשקן גרוע ! ? היה על זה פרק האמת בסקס והעיר הגדולה שבסוף הבחור נעזב ונעלב . אני לא רוצה שזה יקרה גם פה כי הוא ממש מקסים והכל מתאים חוץ מה-צרפתיות. מה עושים? איך מבשרים? איך אתה היית רוצה, ותיקח רגע למחשבה לפני שאתה עונה,שיבשרו לך?

גאיה55

New member
מנסים ללמד בעדינות.

יש באמת כאלה שמורחים את כל ישותם , אם הבחור ניחן בחושים אפשר להרגיע לו את הקצב ולנסות לשלוט בנשיקה. לא צריך להגיד בפרצוף "שמע את המנשק גרוע" יש שיטות יותר מעודנות להעביר את המסר שטעון שיפור, בלי להעליב.להרחיק לו את הפנים ממך ואז להתחיל שוב, לאט. השאר לדמיונך.

ו נ י ל

New member
ניסיתי. זה לא כ"כ עזר....

הוא הטיח בי: למה את בורחת? או: תוציאי את הלשון יותר ואז שאב לי אותה בהגזמה שממש לא היתה נעימה לי. האם השפתיים איבדו כל תפקיד בעניין? האם זה גם מתקטלג תחת נטייה נשית בלבד , כמו המשחק המקדים? בנים - תרגישו חופשי להביע דעתכם. מסתבר שאני לא לבד בעניין... - ממתינה -

שזיפוני

New member
אני לא הייתי נסחף עם הנטייה הנשית..

יש גם הרבה מאד גברים שאוהבים את המשחק המקדים.. בכל אופן, תגידי לו בפשטות (אם הוא יכול להטיח בך..), שאת רוצה להראות לו איך צריכה נשיקה להתבצע, ושיתעלם רגע מהבאסה שבידיעה שהוא לא מנשק להיט, וינצל את הרגע כדי ללמוד, ושזה ישתלם לו מאדדד (חיוך מפתה בנקודה הזו יכול לעזור מאד..
) בהצלחה.

גאיה55

New member
את ממש לא לבד בענין.

גברים רבים (אבל לא כולם , חייבת לציין ולסייג) חושבים שכמה שיותר מורחים, כן יטב. ולא כך הוא חברי...עידון וחושים הם שם המשחק. מה שמענין לי הוא שאמרת שבכל השאר הוא מוצלח. כי לדעתי זה מוכיח גם על חוסר חושים מסוים בהמשך הסקס או אולי אפילו בכלל. אבל אולי אני טועה?

Avis01

New member
את פשוט צריכה להדגים לו איך מנשקים

...וזהו ... תגידי לו: "ככה מנשקים בצורה שאני אוהבת !!!" באופן הזה הוא גם יקח את זה בקלות (הרי את נישקת אותו) וגם את לא שוללת את האופן בו הוא מנשק אלא מראה לו איך א ת אוהבת שינשקו אותך. אברי שי

shellush

New member
האמת, שנשקן גרוע יכול להוריד את

כל המשיכה שלי אליו. אבל זו שאלה מצוינת! באמת מעניין איך גבר היה רוצה לקבל בשורה כזו.

אין מה לעשות עם זה לדעתי

יש אנשים שפשוט התחושה הכללית של המגע של הלשון והשפתיים שלהם לא עושה לי את זה, ואני יודעת שזה לא משנה איזה פעלולים יעשו איתם..

AlteX

New member
קודם כל לא לבשר לו את זה ישירות...

אם תגידי לו "תשמע, אתה פשוט נשקן גרוע!" זה כנראה יבריח אותו, לא בגלל שזאת אמת בפרצוף והוא יותר מדי מתנשא בשביל לקבל "ביקורת בונה", אלא בגלל שזאת האמת הסובייקטיבית שלך ורק שלך... יכול להיות שאם הוא היה מנשק מישהי אחרת, מבחינתה הוא היה הנשקן הכי טוב בעולם... לדעתי סוד ההצלחה בכל התחומים של קשר הוא לימוד בן/בת הזוג והתאמה לצרכים/רצונות שלו/ה. לא תמיד ההתאמה הזאת אפשרית, לעיתים זה דורש מאחד מבני הזוג פשרה שהוא לא מוכן אליה, אבל מה שבטוח - לימוד כזה דורש סבלנות ופתיחות משני הצדדים. נשיקה היא אחד הדברים הנפלאים ביותר בקשר, ולכן גם כאן כדאי להיות פתוחים וסבלניים אם זה לא יוצא כמו שצריך מהפעם הראשונה. קודם כל תגידי לו שיש דברים בנשיקות שאת אוהבת אחרת ממה שהוא עושה ושאת רוצה לנסות לשפר. תמצאו זמן לזה, זמן שבו אתם לא ממהרים לשום מקום ואתם לבד לגמרי. תשימו מוזיקה רומנטית מתאימה... ואז תגידי לו, בטון הכי עדין ונשי שאת יכולה: "אני מעדיפה להתנשק כך...", "תנסה לא לעשות את זה כך...", "כן תעשה כך.." וכו'... כך לאט לאט, בעדינות ובסבלנות ובעדינות תלמדי אותו לנשק אותך בדיוק כמו שאת אוהבת...
כמובן, ייתכן וכמה שלא תנסו זה עדיין לא יצליח, ואם לא... אז אולי אתם פשוט לא מתאימים, אבל אני כמובן מקווה שהכל יגמר על הצד הטוב ביותר...

גאיה55

New member
ישלי רעיון קטן, ששמעתי, לא תאמינו

איפה, בערוץ הפלייבוי, מפי אחת השפנפנות המנוסות ביותר שם, כשיצא לה לפגוש (על המסך) אחד מאלה חסרי החושים. היא אמרה לו: תתתיחס לזה כאל ליטוף לא כאל כיבוש. שווה נסיון, בכל זאת אמרה את זה אחת מנוסה ....

free soul

New member
לי קרה שהיה לי נשקן גרוע..

אמרתי לו! [כן.. אני יודעת, אין לי בושה] אבל צריך להיות כנים לא?

אני לא חושבת שממש יש כזה דבר

נשקן גרוע, כי סה"כ טכניקה תמיד אפשר ללמוד - יש כימיה גרועה בין מתנשקים.

מפ33יצה

New member
תנסי גישה אחרת

תנסי את ליזום .. לכוון אותו בעדינות למה שאת רוצה... להגיד לו "מממממ, כן ככה אני אוהבת אבל נסה יותר עם הלשון.." את אישה.. כווני אותו למה שאת רוצה.

יא!

היה לנו שרשור על זה בפורום השכן. האמת היא שכמו שלי, גם אצלי נעלמת המשיכה כלפי אותו בחור אם הנשיקה גרועה, אז אני לא ממש נשארתי לברר איך להגיד לו...

נעמייה

New member
בשביל מה לבשר לו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את צריכה להיות מסופקת מקשר, ואם הוא נשקן גרוע וזה מפריע לך (ובצדק), תעזבי ותמשיכי הלאה. טוב, קל להגיד מאשר לעשות... אבל אם אין אהבה ואין רגש חזק בין השניים.. אין טעם להמשיך קשר שאת לא מסופקת ממנו. וכן, נשיקות זה דבר מאוד אינטימי וצריך סיפוק גם בהן. אז בשביל מה לבשר לו??? זה לא יועיל לו, רק יוריד לו את הביטחון העצמי. אולי לך הוא נשקן גרוע ולאחרת יהיה נשקן טוב... אז בשביל מה לבשר לו?!

netab

New member
שלום!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

היה לי יזיז שהיה מנשק כאילו הוא הולך לתלוש לי את הלשון עם הלוע והמיתרים. זה ממש בעס אותי, אז החלטתי להיות יצירתית.. עשיתי איתו כל מיני משחקים עם ממרחים, קודם כל על הגוף ואז על השפתיים, ואז בגלל שעשינו משהו שהיה חדש לנו, אז הרשיתי לעצמי, בלי שהוא יפגע, לכוון אותו, ואז עשיתי קולות של מתמוגגת, ואז הרי הוא רוצה לשחזר את הקולות שלי, אז הוא כבר המשיך עם הכיוון ההוא. מקווה שהעצה תעזור...? נטע יום נפלא לכולם

למעלה