שאלה אינטימית

לי?. אין שום יחס למיניות, אף פעם

לא התאהבתי ואף פעם לא נמשכתי לשום דבר.. פעם חשבתי שכן למישהו..זה

לא..אבל אמרתי את זה היום פעם ראשונה

לפסיכיאטר.. אמרתי שאני לא נמשך לכלום. כי הוא התעקש לדעת.. הוא

נראה לי

שזה מאוד קשור לטרנסיות שלך, מעיין, כי זאת תופעה ידועה אצל טרנסיות. פשוט מתבקש לקשר. אבל יכול להיות שלא. את יכולה לחשוב על סיבות אחרות, למה המיניות שלך לא התפתחה?

אני אגיד לך למה שאלתי

חרדה יכולה לפעמים להיות ביטוי של מיניות שלא מוצאת ביטוי.

מה זאת אומרת? ..

ומה הקשר לפסיכי/כדורים?. והחרדה היא רק כרגע.היום.לפני היא לא

תשובה

ומה הקשר לפסיכי/כדורים?. והחרדה היא רק כרגע.היום.לפני היא לא כתובות אינטרנט נילוות: הייתה קיימת.. ומאיפה את יודעת את זה?, השאלה האינטימית חוזרת.... :) או קיי. את אומרת שזאת חרדה כללית, שאינה קשורה למושא מסויים, אבל את כןיודעת שהיא נובעת מהפסיכיאטר והכדורים? לכך את מתכוונת. מאיפה אני יודעת את זה? האמת, את הרעיון קיבלתי מפרויד. הוא כמובן בהתחלה אמר שהחרדה (הנפשית) קשורה רק למיניות (או לסביבה החיצונית, במקרה זה - פשוט חרדה קיומית רגילה עקב סכנה), ובגיל יותר מאוחר תיקן את עצמו ואמר, שהחרדה קשורה בעצם ל"אני", והאני הזה יכול לפחד משלושה דברים: 1. סביבה חיצונית 2. מיניות 3. סופר-אגו אבל אכן כפי שניחשת יש גם היבט אינטימי, וכיוון שאת נחשפת כאן, זה יהיה לא הוגן מצדי לא לספר קצת עליי. היו לי כמה פעמים התקפי חרדה, זו חוויה איומה מאין כמותה, שאולי אפילו יש לה קשר לסכיזופרניה. אבל, אני יודעת מתי זה קורה לי. זה קורה לי, כשאני מדכאת כל אספקט של סיפוק עצמי (אולי לאו דווקא מיני). למשל, אני חולמת-בהקיץ המון- ואם אני מפסיקה, לגמרי, אז החרדה עולה.

זה לא הקריטריון הבוחן

יכולות להיות לך כל מיני סיבות - כמו פחד משינויים גדולים, למשל. הקריטריון היחידי לדעת אם את טרנסקסואלית הוא מה את מרגישה. וכאמור, זה לא מחייב אותך לעשות -כלום- בנידון. זה בסדר שלא אכפת לך להיות בן. יכול להיות שבגיל יותר מאוחר כן יהיה אכפת לך, ויכול להיות שלא. בכל מקרה אני אוהבת אותך :)

שיטה, יקירתי?

אני שאלתי שאלות תמימות. את מייחסת לי יכולות נסתרות, שאני לא חושבת שיש לי. מה שכן יש לי, זה קצת יכולות ניתוח וקת ניסיון חיים. זה הכל. לא שיטה ולא בטיח.

השתמשו פעם בשיטה הזאת בדיוק(חחח

במקרה, לא רומז כלום.) בכדי להפוך אנשים לנוצרים או לשכנע אותם שהם

או קיי

אני מודה שניסית לעודד אותך לראות את עצמך כאישה, אבל אם לא היית בך אישה לעודד, נראה לך שהייתי כזאת מוצלחת?

סתויתי... גם את היית באותו מצב שלי?

איזה כיף לך!, יש לך הורמונים!.. אני לא יכולה.

לא, מעיין

אני בכלל לא הייתי באותו מצב שלך. הזהות המגדרית שלי היא לא נשית כמו שלך. אצלי המיניות משחקת תפקיד מרכזי בכל העניין. ולגבי ההורמונים, עוד אין לי. פוצצתי לך בלון?

אם את מרגישה צורך לעשות לעצמך רע

אז כן, תגידי: הנה, זה ה"רע" שאני אעשה לעצמי. אני אקח כדור! אבל זה מפניני החשיבה העקומה שלי. אני לא יודעת, לאן החשיבה שלך מתעקמת.

לתוך סיוט בלהות מתמשך ומתגבר..

במקום שיכול להיות לי טוב ומלא אור. אני צריכה להישרף בחושך עם

למעלה