שאלה אינטימית

ש י מ ל ה

New member
שאלה אינטימית

עבר קצת יותר מחודש מאז הלידה השניה שלי. לא היו לי תפרים. לפני כמה ימים קיימנו יחסי מין ואני ממש לא נהניתי. לא הרגשתי כלום(כמעט). נדמה לי שכל ה"עסק" התרחב מאוד. אני ממש מתוסכלת. לא מספיק שאני עייפה, שמנה(עוד ירדתי את כל הקילוגרמים שהצטברו אחרי הלידה), וגם לא יכולה לקיים יחסי מין.. אוףףףף, מעצבן. ומה עושות נשים שעברו 3 ויותר לידות? ממש מבואסת..
לא יודעת מה לעשות ומה יהיה בהמשך.

עמית@

New member
אפשר להיבדק.

ואם אכן יש בעיה יש נתוח פשוט מאוד שיסדר את העניין, אפשר לעשות כיוומים של רצפת האגן (אומרים שזה עוזר..) ואפשר לבקש מהבעל שיעשה הכל יותר לאט ויתעכב קצת יותר כדי שגם את תהני, וביחד לפתור תא זה.

sharonmx

New member
תרגילים של רצפת אגן....

זה יחזור, אל תדאגי, אבל אפשר לזרז ולעזור עם כל התרגילים של הכיווצים והכינוסים. גם אם סתם תקפידי על כיווץ הסוגרים בכל הזדמנות זה ישפר פלאים. תגידי אם את רוצה הסברים יותר מפורטים

מצטערת על הפסימיות... זה מה שקורה

אחרי כמה לידות, בייחוד כשהעוברים גדולים. תמיד אמרתי שכל לידה זורעת הרס במערכת הגניטלית, מבחינת ההנאה בהמשך.. תמיד ניתן לעבור הצרה , ע"י גניקולוג, אם זה לא מסתדר. זה ניתוח יחסית קל. תמיד אמרתי שאם הבעל " תותח" עם כלי כלי, האשה לא תחוש בשוני, אם הוא יחסית ממוצע והיא יחסית לא צרה, חבל על הזמן. זה מאוד מפריע לאשה בהמשך.

למעלה