שאלה איף מעבירים תינוק בן 8 חודשים

limori

New member
שאלה איף מעבירים תינוק בן 8 חודשים

למיטתו ולחדרו??? חברה שלי רוצה להעביר את התינוק שלה למיטה משלו וכמובן לחדר שלו. יש לכן עיצות נסיון רעיונות??!?!?!

מה שאנחנו עשינו-

אני פשוט ישבתי לידה כמה ימים, עד שהיא ממש נרדמה, וליטפתי לה את הראש שעה ארוכה, ואז יצאתי. אני חושבת שזה מאוד תלוי באופי של הילד, ולהרגלים שלו. גלי התרגלה לישון במיטה בחדר שלה במהלך היום, ואז, כשנמאס לי לישון איתה, כי היא גדלה ולמדה לבעוט, הסברתי לה לפני השינה שהיום היא ישנה במיטה שלה, לבד, ויהיה לה המון מקום לזוז, ואף אחד לא ינחור ויפריע לה לישון. בלילה הראשון היא היתה קצת מופתעת, אבל התרגלה די מהר. מה שכן, זה לא פתר את בעיית ההתעוררויות הליליות.

jole

New member
מה שעבד אצלינו

לנו לא הייתה בעיה של להשכיב אותו בחדר מכוון שזה נעשה כבר מגיל שבועיים אבל כשהוא עבר למיטה רגילה בגיל שנה ועשרה חודשים הוא היה מנצל את היכולת שלו להסתובב וכמובן העדיף את המיטה שלנו. מה שעזר לנו מאד הוא נוהל ערב ברור של אמבטיה, סיפור ושיר לפני השינה, אוירה נעימה בחדר והשכבנו את הבובות האהובות עליו לישון. כשבועיים היה משחק של יויו, הוא קם ואנחנו מחזירים אותו למיטה וחוזר חלילה אבל ההתעקשות שלנו השתלמה והוא הבין שאין פשרות. זה לא פשוט וגם כשהוא כבר עבר לילות שלמים במיטה הוא עדיין היה מנסה אותנו מידי פעם. היום יש לנו תינוק בן חודשיים שעדיין לא עבר למיטה שלו אז אנחנו מקבלים ביקור בשעות הבוקר המוקדמות והוא נשאר כבר לישון איתנו עד הבוקר. לא מזמן כשניסינו להחזיר אותו לחדר בטענה שלכל אחד יש את המיטה שלו הוא טען שאנחנו משפחה וכולנו אוהבים ולכן אנחנו צריכים כולם לישון ביחד וחוץ מזה זה לא פייר שלנו (לאמא ואבא) יש אחד את השני בלילה והוא צריך לישון לבד. אני מקווה שבקרוב כשהקטן יעבור למיטה שלו הם ישנו בחדר אחד ואז נקבל חזרה את החזקה על חדר השינה שלנו כי להם יהיה האחד את השני

למעלה