יש כתובות מאוד ספציפיות.. מעין שמורות, שתוכל למצוא לא מעט מהן... אבל בינינו, ומבלי להעליב אף אחת מהן (אחרי הכל, גם בתוכי חיה הפנטזיה להיות כזו באופן יומיומי), קח בחורה, כל בחורה.. תלביש אותה בשחור, עם לק ואודם כהים, והרי לך גותית לתפארת
(הרי הכל הצגה... ואם היא כזו, מה היא כבר? מה הלבוש הזה אומר עליה? think about it)
אני לא מחפש ילדה בת 16 שמתחפשת תקופה לגותית ואחרי כמה חודשים עובר לה.. אני מחפש בחורה שזאת הדרך חיים שלה לא סתם תקופה חולפת.. היא צריכה מן הסתם לא לשים ז** על אף אחד ולהיות מי שהיא רוצה להיות וללבוש מה שהיא רוצה בלי לחשוב מה אנשים יגידו לאוהב מטאל כמובן
ובכללי לא לעשות מה שכולם רוצים שהיא תעשה.. אלה לעשות מה שהיא רוצה לעשות אני פשוט מתכוון שיהיה לה ראש פתוח שתהיי יצירתית, וצינית :] איפה אתתתת?
ובחורה כזו שלא שמה #ין, מה גורם לך לחשוב שה#ין שלך יזיז לה, בלי להיות בוטה יתר על המידה, כן? נגיד ומסתובבות בפורום בחורות כאלו, מה אתה מציע להן? לחתולות עצמאיות שלא שמות
זה לא שהיא יחידה במינה, אינווידואלית בתוך חברה אלא חלק מקבוצה של אנשים שנקראים גותים מה שאני רוצה להגיד זה שכולנו משייכים את עצמנו לקבוצה מסויימת, לחברה מסויימת ולחשוב שמי שגותי הוא כזה יותא דופן מכל העולם ואשתו זה חשיבה של בן 16
תלוי איפה אתה מתכוון. יש גם סתם רוקריות, אימו'ז, אימו'ז וונאביז, רוקרס וונאביז, סתם אנשים שאוהבים רוק, סתם אנשים שבאו עם החברים שלהם, ורוסיות... מגניבות...