שאלה אישית בנוגע לגלוטטיון

RebelRex

New member
שאלה אישית בנוגע לגלוטטיון

יש לי חשש שיש לי מחסור בגלוטטיון. אני מעוניין להעלות את הרמה שלו אצלי בגוף, ולפי מה שהבנתי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא על ידי קרם. הבעיה שבשביל הקרם צריך מרשם, אבל אני לא יודע עם הרופא שלי יוכל לתת לי מרשם לזה- מאחר והוא לא מתמצא בנושא. לכן חשבתי לתסף N-Acetyl Cysteine שהוא פרקסור לגלוטטיון, תהיתי אם לדעתכם זה רעיון טוב ? האם יש אופציות אחרות לתיסוף? פרקסורים אחרים יעילים יותר? ומה הסיכונים בגלוטטיון?

razgalili

New member
NAC זה רעיון רע.

אם הרופא שלך יסרב לתת לך מרשם לקרם אתה יכול לפנות לאחד מהרופאים שמוזכרים בראש הפורום, שכן נותנים מרשמים. הדרך הכי קלה ומהירה להעלות את רמות הגלוטטיון בגוף הן על ידי תיסוף של ויטמין C מספר פעמים ביום. תיסוף של שלוש או ארבע פעמים ביום יכול לעקוף את מגבלות הקליטה של המעיים ואת המהירות שבה הויטמין C מופרש מהגוף ולהעלות משמעותית את כמות ויטמין C בדם. הC מתפקד כאנטי אוקסידנט ולכן יותר גלוטטיון נשאר בדם. הבעיה היא לא רק היכולת של הגוף ליצר גלוטטיון אלא היכולת שלו למחזר גלוטטיון קיים למצב פעיל (REDUCED) שזהו המצב בו גלוטטיון הוא אנטי אוקסידנט. לכן רק לתסף בNAC לא ישפר את מצבך. אפשר לתסף גלוטטיון גם דרך הפה. יש טיפות שניתן לקנות דרך האינטרנט. הבעיה של הטיפות הללו היא שהן מכילות סויה ולכן הרבה ילדים מגיבים אליהן לא טוב. יתכן שאתה תגיב אליהן טוב יותר. עוד תוסף שיכול לעזור לך הוא COQ10 שיכול לעזור לגוף ליצר עוד גלוטטיון.

RebelRex

New member
תודה , ושאלות נוספות בשביל לראות שהבנתי נכון

אם אתה אומר שהבעיה היא הבעיה היא לא רק היכולת של הגוף ליצר גלוטטיון אלא היכולת שלו למחזר גלוטטיון קיים למצב פעיל (REDUCED) שזהו המצב בו גלוטטיון הוא אנטי אוקסידנט, אז איך תיסוף של גלוטטיון יעזור לי? הגלוטטיון שבמשחה/טיפות הוא במצב פעיל? האם COQ10 וויטמין C יעזרו לגוף שלי למחזר את הגלוטטיון למצב פעיל? לגבי הטיפות של גלוטטיון, אין בעיית ספיגה איתן? בויקפדיה בערך של גלוטטיון רשום שמחקרים מראים שגלוטטיון אוראלי לא נספג בגוף, גם כשניתן במינון של 3 גרם ליום לאורך זמן ([2] הוא אחד המחקרים שהם מתבססים עליהם). לגבי NAC , בויקיפדיה רשום (והם מתבססים על המחקר [1]) שהוא מעלה גם את הכמות של גלוטטיון במצב REDUCED ב92% בנוסף, במאמר ה3 שצירפתי בקובץ תיסוף בNAC הראה דווקא שיפור מסויים בסימפטומים של סכיזופרניה (=זו אחת הבעיות שיש לי וזו הסיבה שאני רוצה לתסף)..ככה שאני לא שולל אותו על הסף.אבל אם אתה אומר שההשפעה של האלטרנטיבות האחרות תהיה טובה יותר, אז זה בכלל משאיר בי מקום לאופטמיות.

razgalili

New member
תשובות

ש: הגלוטטיון שבמשחה/טיפות הוא במצב פעיל? ת: כן, לכן הוא עובד. ש: האם COQ10 וויטמין C יעזרו לגוף שלי למחזר את הגלוטטיון למצב פעיל? ת: COQ10 מספק את האנרגיה לתהליך. C ו COQ10 מתפקדים בעצמם כאנטי אוקסידנטים, גלוטטיון פעיל הוא אנטי אוקסידנט מרכזי בגוף, תיסוף של ויטמין C חוסך לגוף שימוש בגלוטטיון במקומות שויטמין C מספיק, ומשאיר יותר לאותם תיפקודים שלהם ויטמין C לא מועיל. ש:טיפות של גלוטטיון, אין בעיית ספיגה איתן? ת: רוב התוספים של הגלוטטיון האורלי לא נספגים אלא מתפרקים במעיים. הטיפות הספציפיות שאני מדבר עליהן מכילות גלוטטיון "עטוף" בשומן מה שמאפשר לו להקלט דרך קיר המעי לפני שהוא מפורק על ידי האנזימים במעיים. בעיה נוספת עם גלוטטיון אורלי, וגם עם NAC היא שפטריות במעיים מאוד אוהבות אותם וניזונות עליהן. מירב הסיכויים שיש לך אוכלסיה אבנורמלית של פטריות במעיים ותיסוף של כל חומר שמכיל גופרית דרך הפה יגרום להרעה משמעותית, יחד עם הרעה בכל סימפטומים נוירלוגי ופסיכיאטרי. מומלץ לך מאד לבצע פרוטוקול אנטי אינפקטיבי דרסטי. יש גם אפשרות להשיג גלוטטיון בתרסיס לאף אבל זה מצריך מכשור מיוחד ומרשם רופא, כך שלהגיע לזה הרבה יותר קשה. כשיטת תיסוף זה כנראה הכי יעיל. עוד אופציה שיכולה לעזור לך היא תיסוף מסיבי בMB12 (להבדיל מB12) התיסוף הכי יעיל הוא בזריקות (צריך מרשם) או בתוסף ששמים מתחת ללשון. NAC לא עוזר להעלות את הגלוטטיון כמו הצורות האחרות שהזכרתי, אבל הוא מביא איתו סיכונים של עליה באוכלוסית החארייטים במעיים, ושל פיזור מחדש של כספית בגוף לתוך המוח.

RebelRex

New member
המון תודה, ושתי שאלות נוספות:

כשאתה אומר פרוטוקול אנטי אינפקטיבי אתה מתכוון לדיאטה כמו SCD שבמאמרים של הפורום? מאיפה אני יכול לקנות את המוצר של הגלוטטיון בטיפות? לא ראיתי אותו באתר של illnesisoptional ולא של KLAIRE , שם יש רק גלוטטיון בקפסולות

zeevtx1

New member
יש אפשרות להעלות את רמת הגלוטתיון

המצאה חדשה בשיטת הננוטכנולוגיה יצרה מדבקות תדר שאינן מחדירות שום חומר לגוף ופועלות על השדה המגנטי ומשדרות לגוף לייצר גלוטתיון. בתוך כ-24 שעות עולה רמת הגלוטתיון פי 3!!! זה לא יאומן!!. מצורף קובץ הסבר מרופא החברה. לפרטים נוספים ניתן לפנות לזאב [email protected]

למעלה