שאלה אישית

gils33

New member
שאלה אישית

האם הייתם משנים משהו באבהות שלכם? במקרה של האמהות כנ"ל? האם אתם מתחרטים על התנהגות או דיבור כלפי הילד,עצבים אולי? אצלי היו כמה מיקרים שידעתי לזהות שכ"כ הצטערתי שנאמרו וישנם כאלה שאפילו התנצלתי בגינם. מה איתכם?

Master Stav

New member
ברור שיש דבריןם שאני מתחרט עליהם

ובכל זאת לשנות ...אני מאלו שמאמינים שאחנונ גדלם ON THE FLY כך ש....לומדים מטעויות ו8משנים תוך כדי חים

abbale2

New member
לשנות דברים

לא הייתי משנה כי אני לא מאמין בלחיות בעבר אך כמו שסתיו אמר ללמוד מהטעות זה דבר מאוד חשוב ולא לחזור לנהוג כך זה השיעור החשוב ביותר

abbale2

New member
הכוונה הייתה

שנעשתה טעות ללמוד ממנה ולא לחזור עליה הרבה פעמים אני עוצר את עצמי מלחזור על טעויות שאני הוא סביבתי עשו לפעמים זה מצליח לפעמים לא אבל חשוב ללמוד מטעויות

gils33

New member
השאלה היא

האם אתה מכיר בטעות? וזוכר לא לחזור עליה כשאתה בעצבים?

abbale2

New member
לומד מהטעות כן

חוזר על הטעות לעיתים רחוקות כן אבל משתדל מאוד למנוע את זה מנסה לזכור את ההרגשה אחרי וזה מרגיע אותי אך לעיתים זה עובד ולעיתים לא אנו סך הכול אנושיים וזה בסדר לטעות וזה מחייב ללמוד מהטעות

aviah

New member
התנצלות

קורה שאני תופס את עצמי אומר משהו שהיה עדיף שלא הייתי אומר, ואני אכן מתנצל עליו. במקום לחשוב על כל הדברים שאמרתי והיה עדיף שלא הייתי אומר, היתי רוצה לשפר את היכולת הזו לתפוס את עצמי ולהתנצל בזמן.

gils33

New member
כמה זה קשה

לעצור את עצמנו שנייה לפני הפיצוץ והתפרצות המפלצת שבנו

liza26

New member
עם הילדה הראשונה- הייתי מורידה לחץ

מבינה שאצל ילדים הכל משתנה לא להלחץ, שום דבר לא כזה טוטאלי אצל ילדים לשחרר לחץ ולהנות יותר מהאמהות לזרום עם פתרונות יצירתיים ולהבין שילדים משתנים כל יום וכל יום יש הפתעה אחרת.

למעלה