שאלה אישית

שאלה אישית

אני מעונינת למכור את הרכב שלי, החבר של הבת מוכן לתת לי את הסכום המבוקש אך אני מתלבטת עם למכור לאדם זר בפחות כסף, פתחתי פתיחת אופציות: המקום מימנו נשאלת השאלה-צדק מצבו של השואל-שוטה השיעור של השואל-גלגל המזל אופציה א קשיים-אס מטות יתרונות-מלך מטבעות אופציה ב: קשיים-3 חרבות יתרונות-מלך חרבות אשמח לשמוע את הצעתכם

צ ל י ל 8

New member
לא הבנתי על מה ההתלבטות

אם הרכב במצב טוב, למה לא לתת לחבר של הבת אם הוא מוכן לשלם את מלוא הסכום

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo8.gif האם את רואה את החבר של הבת

בתור "בן משפחה"???? מילא...
את יכולה לשאול: האם כדאי ונכון לי למכור את הרכב ל-X? 7 קלפים+קלף מסכם

אפשר לשמוע חוות דעת נוספת

עומדים בפני שתי אופציות .אדם זר או אדם מוכר מדוע אני לא יכולה לבצע פתיחת אופציות כפי שביצעתי?

tamidb

New member
על פניו לפי הפתיחה האופציה

הראשונה עדיפה על השניה אני לא יודעת מה הסדר של האופציות לפי הפתיחה הראשונה מדברת על זר שם הקושי יהיה בהשקעת אנרגיה בתהליך המכירה אבל זה עדיף על שברון הלב באופציה השניה. בכל אופן מסכימה איתך שרצוי לא לעשות עסקים עם בני משפחה והבת שלך תהיה במצב לא נעים אם יהיו טענות מצד החבר. כסף בא והולך אבל הבת נשארת שיהיה שבוע נהדר ובהצלחה אולי תפרסי שוב על פוטנציאל המכירה השבוע?

היי tamidb

קודם כל תודה נסכתי שאלה כפי שהיצעת לי וזו שאלה: האם-3 חרבות יש סיכוי- מיזוג שאמכור-חמש חרבות את הרכב-שטן ב x זמן(שבוע) עשר חרבות סיכום-עשרה מטבעות נראה לי שלא יהיה קל

batgalim

New member
הי חתול שחור לבן...

השאלה אינה מנוסחת נכון, אלא מגיעה מתוך בקשה לראיית עתיד ואנו איננו רואים עתידות אלא מכוונים ומייעצים דרך הקלפים. תוכלי לשאול עפ"י הניסוח שנתנה לך צליל: האם כדאי ונכון לי למכור את הרכב ל-X? או לפרוס את הקלפים בקלטית - מה הפוטנציאל שלי למכור את הרכב בשבוע הקרוב.

אז כך.....

האם-מלך מטות כדאי-נזיר ונכון-9 גביעים לי-10 גביעים למכור-9 מטות את הרכב-10 מטות ל x-מיזוג סיכום-נער גביעים דרך עגב אני כנראה מוכרת לחבר של הבת

batgalim

New member
הי לך ../images/Emo141.gif

אני לא רואה כאן תשובה חד משמעית לכאן או לכאן, אך נראה לי שמכירת הרכב תגרום ליותר מידי אמוציות בינך (או בין בתך) לבין הבחור... האם הרכב במצב טוב? עפ"י 9 מטות + 10 מטות המייצגים את הרכב ומכירתו נראה לי שתהיה איזו בעיה עם הרכב, קלקול כלשהו אשר יגרום לחוסר שביעות רצון מצד הבחור, והוא יצטרך לעמוד בפני סיטואציה לא נעימה בה יוכרח להביא למצב מאוזן את רגשותיו כלפי בתך לבין כעסו כלפיך. אל תפעלי בפזיזות, את אמנם מאושרת מהאפשרות שנפתחה בפניך, אולי את מעוניינת לעזור לבחור ואת בטוחה שהרכב במצב מצויין, אך כדאי ביותר לבדוק לפני כן אם כך המצב. יתכן ואת קשורה לרכב מעבר לכך שהוא "כלי" שאמור לשמש אותך? נער הגביעים רומז שיש לך קשר רגשי לחפץ המסויים הזה, ואחת הסיבות למכירתו למישהו קרוב היא השארתו בסביבתך.

בת גלים את גדולה

מכרתי היום את הרכב לחבר של הבת. הרכב במצב טוב מאוד ולכן אני שקטה לגבי הפרוש שלך באמת יש לי רגש כלפי הרכב כי מצא לי אותו אדם שמאוד חיבב אותי והוא נפטר לפני חודש.ונהנתי מהרכב הזה מאוד אני ממש נהנת מהפרושים שלך.

למעלה