שאלה אישית

מיכאלה38

New member
שאלה אישית

שלום רב, לראשונה בחיי אני נתקלת בגבר בשנות ה- 30 בחייו, שמסרב לשכב איתי, או לפחות טוען שהוא לא אוהב סקס, וביחסיו הקודמים עם נשים אחרות הוא נהג לקיים יחסים פעם בחודש - וגם זה במזל.עלי לציין פרט חשוב ומעט אינטימי; הבחור מראה משיכה מסוימת כלפי הוא מנשק אותי בתאווה יתרה. באשר ליחסי המין הוא לא פועל מעבר לנשיקה, מעט מאוד ליטופים וישר אחריהם מגיעה חדירה (שקשה לא לציין שהיא די כואבת). הסברתי לו שחלק חשוב מאוד ביחסי המין הוא משחק מקדים, הוא לא ידע במה מדובר, הסברתי לו, הוא ענה לי שנתתי לו "חומר למחשבה" אני בהשוואה אליו, טיפוס מאוד מיני, אוהבת מגע אינטימי, וכל הקשור ליחסי מין מלאים בקשר זוגי. אני מנסה להבין את המקום שלו ומתקשה בכך מאוד. הסיבה לכך היא שמעולם לא נתקלתי בגבר שלא נמשך אלי אפילו במעט, ומלבד זאת אני לא יודעת כיצד עלי לנהוג, איך להתמודד בסיטואציה מעין זו. האם לנתק עמו כל קשר, האם להישאר שם ואלי המצב ישתנה? ברצוני לציין שמאוד נעים לי בחברתו, הוא אינטליגנט, מרשים, נאה, מושך מאוד והתקשורת שלנו מאוד טובה. אשמח לקבל את דעת הקוראים בברכה, מיכאלה

avi1283

New member
היי

עם התקשורת טובה זה כבר טוב, תבהירי לו שזה בעיה בשבילך ואת רוצה לקיים יחסים לעיתים יותר קרובות, אם כמו שאת אומרת הוא מסרב ואינו מעוניין, אז אין לך מה להישאר בשביל שזה ישתנה - כי זה לא הולך להשתנות. את רק צריכה להחליט אם זה מתאים לך או לא.

מיכאלה38

New member
היי

תודה על התייחסותך לשאלתי. העניין הוא שחברה שלי פגשה בשני מקרים דומים לשלי, אך היא נהגה אחרת ממני. היא הלכה לאט ובטוח, והצליח לה. היא טוענת שאין דבר כזה לא אוהב סקס, יש דבר כזה עבר טראומה או לא יודע סקס אחר, וצריך ללכת איתו לאט לאט. עובדה זה הצליח לה. היא טוענת שזה קרה מהסיבה שהיא השקיעה בו.

avi1283

New member
לא שולל כלום

הכל יכול להיות, לדעתי יש דרגות שונות, יש כאלה א-מיניים שיחסי מיין פשוט לא מושכים אותם ולא יעזור כלום, ויש כאלה בעלי חשק מיני נמוך שיסכימו לעיתים רחוקות. הכי טוב זה לשאול אותו למה הוא לא אוהב, אם הוא לא נמשך לזה בכלל או רק לעיתים רחוקות או שיש סיבה אחרת, בכל מקרה ללא רצון מצידו לשינוי (שזה זכותו כמובן) יהיה לך מאוד קשה לשנות אותו, את יכולה לנסות אבל במקומך לא הייתי בונה על זה יותר מדי.

korpiklaani

New member
שלום מיכאלה

הסיבה שלחברה שלך הצליח, היא ,סביר להניח מאוד, בגלל שאותו אדם לא היה בכלל א-מיני - יש בעולם שלנו המון אנשים שונים זה מזה אני לא אתפלא אם ישנם אנשים אפילו מיניים שלא רואים במין דבר כזה חשוב להשקיע בו... כמובן שזה משתנה במידה ואוהבים מאוד ופתוחים אחד עם השני ומעירים מה מפריע ומה חסר וכו'... קשר זה בכל מקרה השקעה - לאט ובטוח - צריך להכיר ולא לרוץ למיטה (לפחות כדאי ככה) במידה והאיש שאיתך אכן א-מיני ולא סתם אחד שעדיין לא מצא עיניין מיוחד במין אז קודם כל לבדוק זאת איתו ודבר שני אם הוא התגלה כא- מיני אכן אין טעם לבנות שמשהו השתנה - זה רק יגרום להמון מתחים בקשר וחבל...

מיכאלה38

New member
שלום

לתשובתך, שני בני הזוג של חברתי חיו עם בנות זוגן מס' שנים באותו בית (אני מדגישה), כלומר קיימו חיים רגילים כמו כל זוג, רק שברוב התקופה לא קיימו יחסי מין בכלל. והיא הגיעה ושינתה אותם לחלוטין. זה מה שלא ברור לי. מגורים של 4 שנים ללא יחסי מין עם אותו בן זוג, ופתאום מגיעה פיה טובה. איך זה?

korpiklaani

New member
לא כל מה שמספרים לך הוא נכון

וגם לא כל מה שהוא סיפר לה זה נכון בכל אופן תתעמקי בבעיה שלך ולא בפתרונות קסם של החברה אחרי הכל לא מדובר באותו בחור , רק ההשערה שיש להם אותה בעיה <או הייתה>

p019

New member
תשובה

דבר ראשון, יש דבר כזה אנשים שלא מעוניינים במין, והגעת למקום הנכון כדי לפגוש אנשים כאלו. כמובן, כמו שענה אבי, זה לא אומר שהחבר שלך הוא כזה. אם הסיבה לכך שהוא לא אוהב מין זה בגלל טראומה או שזה לא נעים לו, אז אני משארת שיש תקווה וכנראה שהחברה שלך צודקת. אם הוא א-מיני, אז יכול להיות שהוא יסכים לקיים יחסי מין בתדירות ובצורה שאת רוצה, אבל הוא לא יזום את זה אף פעם, והוא לא ימצא אותך מושכת מבחינה מינית - פשוט כי הוא אפילו לא מסוגל להבין מה זה אומר להימשך מבחינה מינית. אני לא טוענת שהוא א-מיני, ממה שכתבת אי אפשר לדעת. הכי טוב זה לדבר איתו, לעלות בפניו את האפשרות ואם הוא רוצה, הוא מוזמן לפנות אלינו. כמובן שאני לא ישבור קשר בגלל חוסר משיכה מינית
(להיפך) אבל זו תהיה כבר החלטה שתצטרכי לקחת בעצמך.

מיכאלה38

New member
הי

האמת היא שלא בדקתי איתו למה. וולי כדאי לי. למרות שאני לא רוצה לגרום לו להרגיש שאני חודרת לו לנשמה, או נוגעת בפצע פתוח שטרם הגליד. לא אכפת לי שאני זו שאזום מין כל פעם (אני מונעת ע"י ההורמונים שלי, לשמחתי או שלא) רק העניין הוא שטיפוס מסוגי מפרש מגע כחיזור, תשוקה, לדעת שהוא רוצה אותי, ואני לא דוחה אותו (הרי הוא בחר להיות איתי). באמת קשה לדעת אם הוא א-מיני, או מה קורה איתו בכלל. לשבור קשר בגלל מיניות הוא כנראה אופציה שכן יכולה להתממש מבחינתי בגלל שאני מאוד יצרית. לא יכולה לשמר אותו כידיד אפלטוני, כזה כבר יש לי ואני מחפשת משהו אחר.

bioc1

New member
הייתי במצב הזה

יצאתי עם גבר שלא רצה לשכב איתי...חשדתי שהוא לא נמשך אלי למרות שהוא הכחיש...אחר כך...אחרי כמה שאלות מצידי וכמה וידויים מצידו הגעתי למסקנה שהוא פשוט הומו בארון שחי בהכחשה שהוא נמשך לנשים כשבעצם הוא נמשך לגברים... בהתחלה חשבתי שהוא א- מיני אבל אחרי ששאלתי אותו כמה שאלות הבנתי שהוא לא א- מיני אלא פשוט נמשך לגברים... נסיתי לחתוך את הקשר מספר פעמים כשכל פעם הוא ביקש עוד הזדמנות להוכיח לי שאני טועה ואמר שהוא יעשה הכל כדי שאני ארגיש תשוקה בקשר...זה לא קרה... לי זה לא התאים אז חתכתי את הקשר...קחי בחשבון שאולי הוא הומו בארון ואם הוא א- מיני רוב הסיכויים שזה לא הולך להשתנות.

מיכאלה38

New member
מעניין ש

נתקלת במקרה כזה, יחד עם עם זאת זה די נפוץ בימינו אנו. אני מצטערת בשבילך שנחשפת למקרה מעין זה, זה לא נעים בכלל (מתוך ניסיון אישי דומה). יחד עם זאת, עדיף שנגמר מוקדם ולא מאוחר, וטוב שגילית, יש כאלו שלא מספרים לעולם ומקיימים מערכת יחסים נוספת במקביל, בסתר. ביחס למקרה שלי, הבחור, בשלב זה נעלם, וכנראה עדיף שכך. במילא אני טיפוס שונה ממנו לחלוטין (בעניין זה בלבד). עדין כך מאשר להישאר מתוסכלת בקשר. תודה על תגובתך הכנה. מיכאלה38

למעלה