שאלה אליכם א-מיניים\א-סקסואליים

11122233311

New member
שאלה אליכם א-מיניים\א-סקסואליים

האם החוסר חשק לסקס מגיע מבעיה פיזית כלשהי? כי בכל זאת חשק מיני הוא דבר פיזי תהליך שקשור בהורמונים וחומרים בגוף. האם יש לכם חשק מיני אבל לא לכיוון אנשים אחרים ומספקים את עצמכם? ואם אין חשק מיני האם זה מוגדר כבעיה פיזית שחומרים מסוימים לא מופרשים בגוף שלכם? ושאלה שנובעת מזה.. אם זה פסיכולוגי אתם לא רוצים לפתור את זה? כי אולי זה בכל זאת נובע מטראומה מסוימת בילדות או קושי בפתיחות לאחרים? אשמח לדעת יותר ובבקשה פחות מאמרים ותענו אתם שאני אקבל את המידע ממקור ראשון וגם אוכל לשאול שאלות בהמשך תודה =) (אני לא א-מיני או משהו כזה אני פשוט מתעניין )

p019

New member
סליחה, אבל כבר התעייפנו מלענות

אם תעבור על הדיונים בפורום תראה שענינו בצורה אישית על כל אחד מהשאלות שלך יותר מ5 פעמים.

11122233311

New member
אוקיי תודה

רק שאלה אחת! הא-מיניים פשוט לא נמשכים למין, או שהם סולדים מזה? האם א-מיניים למיניהם לפעמים כן מסכימים לשכב עם בן הזוג המיני כדי לספק אותו וזה בסדר מבחינתם לא רע ולא טוב?

זה שתי שאלות

אבל התשובה לשתיהן היא שעדיף לקרוא ספר. אלוהים המציא פטנט כזה שאנשים יכולים לספק את עצמם מינית. לכן אנשים אחרים לא צריכים לעשות דברים שלא בא להם לעשות כדי לספק אותם.

p019

New member
תשובה

אנשים א-מיניים לא נמשכים מיניית לאנשים אחרים. בכלל. לפעמים כתוצאה מכך נוצרת סלידה ממין - כמו שאנשים הטרוסקסואלים יחולים להביע סלידה מרעיון המין אם אדם מאותו מין (וכנל בהתאמה הומוסקסואלים). יש א-מיניים שמסכימים לשכב עם בן הזוג המיני. ויש שלא. החלטה אישית של האדם. אבל מארבה סיפורים שהועלו כאן, מערכות יחסים בין מיניים וא-מיניים - להיתים רחוקות מחזיקות מעמד.

gabriel1349

New member
בצד שמאל, באדום- יש תשובות

לשאלות נפוצות שנשאלו בעבר, שם תמצא את כל התשובות שתחפץ בהם..

למעלה