שאלה אליכם שמעניינת אותי

michaelblum

New member
שאלה אליכם שמעניינת אותי

השאלה היא, האם את רוב רובם של שירי הלהקה אתם יודעים בעל-פה, ומדקלמים אותם ככה בלי בעיה, או חצי מהשירים ככה ונחצי השני אין לכם מושג מה המילים, או שאתם בכלל לא יודעים מילים של שירים בעל-פה... שכל אחד יענה באיזו קטגוריה הוא נמצא. אני, השירים שאני באמת אוהב מבחינת המוסיקה עצמה, אני גם מתעניין במילים, ואחרי כמה פעמים אני יודע בלי בעיה בעל-פה. בהדיסקים שאני באמת אוהב, גם שירים פחות אהובים אני יודע אותם בעל-פה. משום מה הDVD של ההופעות מאוד עזרו לי בקליטת המילים. לדעת מילים בעל פה גורם לי לאהוב שירים עוד יותר מאשר בלי לדעת את המילים.

lollapalooza

New member
המממ

מעטים השירים שאני יודעת בעל פה... אם בכלל. יש הרבה שירים שאני פחות או יותר מכירה את המילים, אבל לא ממש בעל פה. זה לא כזה חשוב לי.

michaelblum

New member
את רוצה לומר לי...

שאת לא נהינת לדקלם את שירי הפפרס בלי לשמוע אותם באותו רגע? זה אולי אחד הדברים היותר כייפים בשבילי, פשוט בלי קשר לכלום כשאת לבד להתחיל לדקלם את IF YOU HAVE TO ASK לדוגמא... כמובן, דוגמא אחת מתוך עשרות אחרות... אין זה פשוט תענוג בשבילי... ובראש אני מריץ את המוסיקה... הגיטרה של ג'ון, והבס העולה והיורד המדהים הזה בשיר...

lollapalooza

New member
אמממ זה לא קשור

אני לא אשב ללמוד את כל המילים בעל פה, רק כדי שאני אוכל לדקלם אותן. מה שיודעת- יודעת. מה שלא- לא.

Nofar RHCP

New member
אני כן...

בדרך כלל שאני יודעת את המילים של השיר ומבינה אותן אני פשוט אוהבת יותר את השיר... וכן את רוב השירים כמעט כל אלו שאני מכירה אני יודעת בעל פה... אבל אני זה כבר משהו אחר אני שומעת שיר פעמיים שלוש ואז מתחילה לדקלם אותו בעל פה...

michaelblum

New member
גם אני לא...

יושב ולומד את המילים בעל פה... אני קורא אותם בכל מקרה פעם אחת ואז כמה פעמים גם בכל מקרה שומע את השיר, וזה נקלט לבד... לא צריך לשבת על זה...

הממממ....גם אני הממממ...

יש לי שני ילדים. 4 שעות שינה והנקה מסביב לשעון. ללמוד שירים בע'פ גדול עליי
אבל פעם מזמו ידעתי.

DAN1EL

New member
ממ..אני יודע את רוב Californication

וגם כמה מ-BSSM. הכי אני יודע טוב את "אנדר דה ברידג'" כמובן.

Latisia

New member
אממ..

לא יודעת זה לא כזה חשוב לי לדעת לדקלם את המילים. יש שירים שאני כן יודעת את הפזמון וחלק מה בתים פה ושם... לפעמים אני סתם קוראת את ההמילים של השיר כדי להבין על הם מדברים בשיר כשמשעמם לי לא יותר מי זה.

kalista

New member
הממ

חלק מהשירים אני יודעת בעל פה, אבל זה רק בגלל שאני חורשת עליהם
וגם אני לפעמים קוראת את המילים כי משעמם לי או סתם מסקרנות... וחוץ מזה , לשיר שירים של רד הוט בעל פה זה קשה, אנתוני שר נורא מהר, והמוזיקה מתנגנת נורא מהר, וזה עוד סיבה שאני קוראת את המילים, כדי להבין מה לעזאזל הוא שר!? וזה באמת כיף לדעת לשיר שירים שלהם... אני מסכימה איתך!!

dafnaleh

New member
בהחלט

אני מאוד אוהבת לשיר אותם, ובמיוחד יחד עם קבצי מידי, כשאפשר.

Rusty Cage

New member
אממממ אני תמיד קוראת פעם אחת

את המילים לשירים כי זה מעניין, אבל לא תמיד זה ישר נקלט לי. אם יש שיר שמאוד אהבת את המילים או משהו אז אני אחרוש עליו עד שאני יידע בעל פה. בדרך כלל אני לא יושבת מול הדף/מחשב ומשננת את הליריקס, פשוט כשאני שומעת את האלבומים שלוש-ארבע פעמים זה כבר נקלט. אבל זה קשה רצח לדקלם בעל פה שירים של הצ'לי פפרס... מהיר מדי...

למעלה