שאלה אליכם...

Lechko

New member
שאלה אליכם...

כבר כמה שבועות שאני וטל עושים את פינת "שירי השבוע"... ישבתי על זה השבוע, ועניין אותי מישהו קורא את זה בכלל?! אני צריך שמישהו יענה ברצינות ויגיד אם זה לא מיותר. כי חבל להמשיך אם כן. אם כן ואם לא, אני אשמח לקבל תגובות על השירים שאני ממליץ, אהבתם?
שנאתם?
שירים מוכרים מדי?
לא מוכרים מדי?
לא ניתנים לריקוד? לא ניתנים להשגה? כל דבר... :) אלכס

Night-Girl

New member
מתה עליהם

נמאס לי מכל הפופ לטיניים למינהם וגם השירים שלא הכרתי התאהבתי בהם רק כמובן, הקאזה שלי לא מוצא הכל אולי תשלח לי בהזדמנות?

Lechko

New member
כמו שאמרתי

קודם, את מוזמנת לכתוב לי באייסיקיו גם כשאני אווי... (אני בדר"כ מחובר ומסתובב בבית ובחוץ, אם אני רואה הודעות.. אני עונה). אני שמח שאהבת.

Big Red

New member
הממ...

תשמע, אני פלשתי לפורום לפני מספר ימים , כך שלא יצא לי להתעמק במגוון הרחב של הפינות :) אבל את "שירי השבוע" דווקא קראתי . זו אחלה של פינה ומן הסתם הדיון על המוזיקה הוא מרכזי והכרחי לקיומו של הפורום !

באמת שרשור חשוב../images/Emo8.gif + הודעה

למי שעוד לא הבין: אני אמור לרשום את כל הפופ לטיני, להיטים ממועדונים, סתם שירים ישנים שנשכחו, את כל השירים הקיצ'יים למיניהם + מרסלה מורלו, נטליה אוריירו וכל האילו..
הוספתי קטגורייה חדשה בשירי השבוע והיא: "שירים אחרים" וזה אומר שבכל שבוע אני ארשום תחת הקטגורייה הזאת את כל סוגי השירים אבל רק לא סלסה! ולכל אילו שתוהים ואומרים: "אנחנו בפורום סלסה לא??" אז כן נכון אנחנו באמת בפורום סלסה אבל לפי דעתי צריך להרחיב קצת את האופקים את רוב הסיכויים שאני ארשום שירים ישנים או שירים כאלו נדירים שקשה למצוא את שמם אבל ניתן למצוא אותם בקאזה (לדוגמא) אז בפינה הזאת אני אשים כל מיני שירים נחמדים.. וחשוב לציין בשביל לא לעצבן פה אף אחד! שבפינה הזאתי אני אמליץ על לא יותר מ-2 שירים! ולרוב רק על שיר אחד..
בקשר לקטגורייה של שירים ברזילאיים\ריקודי שורות\סמבה\סמבה רגאיי וכל הסגנונות האילו.. אז מהיום אני לא יהיה אחראי על הקטגורייה הזאת אלא פזית כנפי מברזילוקה (!!!) ואני רוצה להגיד לה תודה רבה!!!!
ובקשר לפינה של אלכס (אחלההההה פינה
) אין שום שינוי כאילו לבינתיים אין שינוי כלשהו.. והפינה תמשיך לתפקד ולהפעיל את הפורום (נכון אלכס
) אז... תודה לכל אילו שעוזרים בפורום ומשתפים פעולה! ותודה בכלל לכל אילו שנכנסים לפורום ועוזרים להפעיל אותו
ד"א השבוע לא תעלה הפינה (שירי השבוע) אז צפו שבוע הבא לפינה יותר מחודשת, יותר מקצועית, ועם מגוון רחב יותר של שירים..!

הופה.. שמתי לב שאלכס העלה את הפינה

בלעדיי...! כל הכבוד
זה באמת ברח לי מהראש..
אני ארשום את הפינה תכף..

±Cool Girl±

New member
בטח שקוראים!!! ../images/Emo66.gif

למרות שאני עדיין בחיפושים אחרי כמה מהם... ו.... זה ממש לא מיותר! תמשיכו
המון תודה על הכל.... אורטל

למעלה