שאלה אליכם

שאלה אליכם

איך זה שאף אחד לא מזכיר את הטרילוגיה של Truckers/Diggers/Wings ? הם הספרים הראשונים של טרי שקראתי, אבל משום מה אנשים לא מזכירים אותם אפעם, למרות גאונותם. אז ?

Fingertip

New member
הטרילוגיה

אולי משום שאנשים לא מכירים אותם... המהדורה העברית כבר לא יוצאת לאור, ועדיין לא נתקלתי בספרים באנגלית בחנויות. אני קניתי את הספרים (באנגלית ובעברית) דרך הרשת לפני 6 שנים, אבל לא כולם עושים את זה... אהד.

יש לי את שלושתם...

אבל יש גם את הספר הרביעי בסידרה.. אנשי השטיח! שם נלחמים נומים מיקרוסקופיים בקרביות אבק מרושעות!! אכן.. ספר מדהים.. אותו בכלל אי אפשר להשיג בארץ.. אם כי אני הצלחתי לקנות ספר יד שניה במצב לא רע בכלל של טראקרס.. מאגנה, טראקר, בע"מ

Fingertip

New member
אני די בטוח שאת הספר שלי השגתי

בארץ... אבל אני עושה כל כך הרבה הזמנות מאמזון שאני כבר לא בטוח. אהד.

Fingertip

New member
לא מוכר!

מקסימום משאיל, וזאת בתנאי שהספר חוזר אלי בדיוק באותו המצב. אהד.

bs315

New member
אנשי השטיח הוא לא הספר הרביעי בסדרה

"אנשי השטיח" הוא הספר הראשון שמר פראצ'ט כתב אי-פעם. אין לו שום קשר לסדרת הנומים. ובנוגע לשאלה המקורית - אני מניח שהסיבה היחידה שאף אחד לא מכיר אותה היא שהסדרה פשוט נתפסת כ"סדרה לילדים". וחבל.

The Mad Hatter

New member
עדיין לא קראתי...

חברה שלי, בעקבות המלצה על טרי פראצ'ט, לקחה את אחד הספרים מהסדרה ואמרה שזה ספר טיפשי, אבל אני לא הייתי סומכת על הטעם שלה בספרים, בכל מקרה... את אנשי השטיח לקחתי מהספריה ושרדתי את 20 העמודים הראשונים עד שנאלצתי לנטוש את הספר מפאת(?!) חוסר זמן. יום אחד, אחרי שאני אסיים את כל הספרים שנמצאים ברשימת ההמתנה שלי. ואם כבר יש דיון על הטרילוגיה הזו- מישהו יודע מה הסדר הנכון שלה (עם שמות בעברית)?

הנה היא

ראשית... כל הטרילוגיה של הננסים מציבה שאלות קשות באמונה, ועל מציאותה של השגחה אלוקית.. וזה ממש חמוד לראות איך כוהני הדת מטיפים לנומים כיצד להתנהג, ולהישמר מזעמם של האחים ארלונד (נוסד ב1905) ואני רוצה להדגיש.. הדבר האחרון שהסיגרה הזו תהיה היא סידרת ילדים! הסידרה היא עסק רציני ומגניב... וזהו.. זה הסדר שלה: ננסי המשאית - סיפור החנות, איך הגיעו הנומים החיצוניים לתוך עולמם של נומי הכלבו ננסי המכרות - סיפור השרידה של ננסי הכולבו בחוץ ננסי הכנפיים- מעשה עלילותיהם של מאסקלין וחבורתו במסע לקצה העולם בחיפוש אחר צפרדעים , פרחים, חלליות, ומטוסי קונקורד.. מאגנה, מומלץ מומלץ מומלץ!!, בע"מ

אוליי כן ראית..

דקים במיוחד.. בסביבות ה80 דף (ממש ממש רזים), עם עטיפות מקושקשות (לפי מייטב המסורת של קירבי), ויש שם אווזים עכברים או טרקטורים לחלופין... מאגנה, ואם לא, אז לא, בע"מ

למעלה