שאלה אליכם

In Limbo

New member
שאלה אליכם

בתור אנשים שיש להם אייפוד בטח אתם תוכלו להגיד לי, האם כדאי יותר לקנות אייפוד (15GB) או לקנות את האייריבר הזה? בת דודה שלי טסה לניו יורק בעוד כמה ימים אז אני תוהה מה לקנות, במידה והיא תקנה ותביא לי (המחירים הרבה יותר זולים לפי מה שראיתי).

Dood1000

New member
דפדף בדפים הקודמים של הפורום.

היה שרשור השוואה בין האייפוד לאייריבר הזה בדיוק. מעבר לזה, תקנה אייפוד.

In Limbo

New member
תודה, אני בת..

מה הטווח מחירים של ה15 ג'יגה בניו יורק? מישהו יודע? האם זה שווה את הטירחה או שעדיף לקנות בארץ? ראיתי שמוכרים את ה-20 ב1960 בhandy..

JustThomas

New member
אני כבר נתתי כסף לחבר שיקנה לי את ה

אייריבר שלי. הוא מצא חן בעיני יותר. סורי אם אכזבתי אותכם! LOL, לא אישי...

לא איכזבת אף אחד , רק את עצמך

אם אתה כלכך מתרגש מזה כדי לשכנע אותנו? לא מפריע לי מה תקנה אם תקנה איריבר תהנה ממנו אם תקנה איפוד אתה מוזמן לבלות פה איתנו חבל שאתה משחק בקקה כמו החתימה שלך

JustThomas

New member
אם אני אהיה מאוכזב, אני אודיע לך.

אתה נשמע כמו סוכן מכירות של אפל. LOL...

JustThomas

New member
Damn,

אתם נשמעים כמו קהילת חסידים. כולה נגן. החלטתי שאני אקנה את האייריבר, הבנאדם שפתח את הנושא גם ראה, זה כמו לקנות ג'ינס של לי קופר ב400 שקל וג'ינס - אחלה, אותה איכות והכל.. ב100 שקל. (אנלא רומז שהאייריבר יותר זול מהאייפוד או משהו) החסרונות שראיתי שאנשים כתבו נגד האייריבר בפורומים שונים ברחבי העולם היו: הוא מכוער (נו באמת, תקוע לי בתיק, ממש כל העולם רואה אותו. חוצמזה אם הייתי רוצה להראות יפה הייתי קונה חולצה חדשה, היו שמים לב יותר) הוא לא תומך בטאגים (אני לא מסנכרן את השירים שלי לפי טאגים, כמעט ולא, רק תיקיות מסודרות) שלט לא שימושי (שמעו, אי אפשר תמיד ללכת עם הנגן עצמו עליך, יותר נוח שהוא בתיק, זה מה שהוא אצלי בד"כ - והשלט הוא הקונטרולר שכן עליי קטן ונוח עם מסך) ואם אתם כן צודקים, יש לי אופציה להחזיר, להחליף לאייפוד - ואני אתנחל איתכם כאן. :)

ykoyko

New member
האמת ש.. זה לא ממש נכון

התלהבתי מהאיפוד והכל, ויש לי אחד.. בעצם.. לא ממש. שבועיים אחרי שקניתי את האיפוד החדש מהדור הרביעי הוא הפסיק לפעול, וזה לא בגללי.. עכשיו אחרי שהוא טורטר לניויורק [כי יותר קל להגיע לשם מלראש העין] הוא יחזור אליי, קצת יותר מחודש אחרי שקניתי אותו, למרות שיצא לי להשתמש בו בידיוק 3 פעמים. והאייסיקין עוד לא בחנויות בניויורק, מה שאומר שאני אצטרך לשלם עוד הרבה כסף כדי לשמר את האיפוד שלי.

למעלה