שאלה אליכן

שאלה אליכן

האם במסגרת התאהבות ומשיכה לאשה גיליתן שבעצם אתן לא מעוניינות יותר בגברים? האם זה משהו שקורה רק לי? גם כשאני לידו אני מדמיינת גוף של אשה לידי, זה הפסיק 'להסתדר לי' המגע הגברי... וזה לא היה כך פעם... האם מניסיונכן זה יכול להשתנות בחזרה?

אומר לך את האמת

אני אוהבת את בעלי וזה לא מפריע לי לחיות חיים כפולים כולל המגע הגברי אולי בגלל שהמשיכה באה לי באמצע החיים החיים אצלי נמשכים כרגיל בתוספת אשה

מהמאדים

New member
לא. לא רק לך

לי קרה בדיוק אותו דבר.
אני מניחה שזה אישי. גם איך את מתנהלת בתוך זה ולאן את לוקחת את זה ועם מה את מסוגלת או לא מסוגלת לחיות - כמספר הנשים כך מספר האפשרויות כנראה...

אז בעצם

אפשר להגיד שעברתי להיות ממש לסבית...
ושאלה נוספת - האם את חושבת שזה יכול 'לחזור אחורה' ושיכולה להתפתח מחדש משיכה לגברים? כמה זמן עבר אצלך מאז ההתאהבות וגילוי המשיכה שלך לנשים והאם היו לך 'תנודות' לשני הכיוונים או שזה היה מהלך לצד אחד וזהו? כמובן את לא חייבת לענות על זה אם לא מתאים לך... אני בעיקר מנסה להבין אם זה שינוי חד כיווני אצלי...

מהמאדים

New member
התוית - לסבית או דו מינית, או סתם אישה על הרצף...

שעליו נמצאות כל הנשים (מי יותר ומי פחות - שימי לב שאינטימיות נשית גם אם לא מינית היא תופעה כלל עולמית, לא רק בין לסביות של ממש) - לא ממש חשובה.
אני חושבת שזה אינדיוידואלי, ופונקציה של מבנה האישיות שלך. אין תשובה אחת כפי שהבנת מתגובות הבנות האחרות כאן.
אני באופן אישי לא חזרתי אליו פיסית, אבל גם אני עדין תוהה לגבי השאלה הזו. אין לי תשובה ברורה.
אם את רוצה לדסקס יותר לעומק - בפרטי

סיוקו

New member
זה אפשרי להמשך חזרה למגע גברי

איך ? את שואלת.... אם לא יהיה לך מגע מיני בכלל חודש חודשיים לא עם גבר ולא עם אישה לאט לאט טבעי שתרצי לחוש מגע שהוא גם מגע אוהב ואינטימי מבחינה רגשית ולא רק סקס לצורך פורקן. ואז אולי תרגישי שאת רוצה אינטימיות עם בעלך ותמשכי אליו יותר.

סיוקו

New member
זה בא רק ממקום של להקשיב ללב

אם הלב אומר לך שאת לא נמשכת למין הגברי אין לך מה לחפש שם

למעלה