שאלה אל אלו שמגדירים עצמם אסקסואלים

ukyaniv

New member
שאלה אל אלו שמגדירים עצמם אסקסואלים

מה היחס שלכם לאהבה לבן זוג ולרומנטיקה? גם בהם אתם לא רואים צורך הכרחי לחיים?

p019

New member
יש תפיסות שונות בנושא

כמו בקרב שאר האוכלוסייה, אני משערת. אבל במקרה שלי אין לי משהוא נגד רומנטיקה ובן זוג, רק לא במובן המיני. זה כמובן הופך את הנושא לארבה יותר מסובך, כיוון שרוב האוכלוסיה מינית. בכל מקרה, זה לא צורך הכרחי, אם כי לפעמים רצוי.

franko4

New member
כל ילד כבר מבין שסקס ורומנטיקה

יכולים לבוא ביחד, אבל בהחלט יכולים לבוא בנפרד. אצלנו זה בנפרד. מה מסובך?

Future Tal

New member
אני חושבת

שזה פשוט דבר מיותר..לא משנה כמה נחפש תמיד נימצא מישהו שחושב רק על שטויות מיניות וזה כל מה שבראש שלו..או שנימצא אסקסואלי שלא מעוניין ^^ זה פשוט מיותר כי סקס זה דבר חולני..(חשבתי שאני הייחידה שחושבת ככה..טוב לדעת שלא ^^)

p019

New member
../images/Emo13.gif

בגיל שלך לרוב האנשים סביבך מין זה דבר חדש - זה גורם להם להתעסק עם זה ארבה יותר מידי ממה שאדם א-מיני מסוגל להתמודד איתו. תשמחי לדעת שזה קצת משתפר בעתיד. זה לא שלא יהיו סביבך אנשים שלא הצליחו להתקדם מעבר לשלב הזה, אבל את תגלי שיש מספיק אנשים שייחולים לעבור יום שלם בלי לדבר על מין. אם כי בסביבה שלי, לא יכולה לעבור שעה בלי שמשהו ידבר על מתמטיקה - אז יכול להיות שאת תעדיפי בדיחות מיניות
. בכל מקרה, גם אם לא מחפשים בני זוג, זה לא אומר שאי אפשר למצוא חברים טובים. יש לך את כל החיים לפניך, אל תתני לזה להטריד אותך.

Future Tal

New member
חברים טובים זה בסדר ^^

צריך רק לימצא אותם............................................

בקשר לזה שסקס זה חולני

מה חולני בו? האם הנוזלים השונים? האם הקרבה בין שני בני אדם? האם גיפוף בלי קיום יחסי מין מלאים זה גם חולני? האם אהבה אפלטונית זה גם חולני? רק מעוניין לחדד את העניין. אדם

Future Tal

New member
הה? לא הבנתי.

מה כל השאלות האלה? בעיניי זה חולני. יש לך גוף. למה להכניס אליו דברים שלא צריכים להכנס אליו (סליחה על ההגדרה

גירוי עצבי?

אוקי, אין את הצורך בשביל זה, אין את המשיכה אבל העצבים עדיין פועלים האם אהבה בלי חדירה זה בסדר?

אצלי חברות זה ערך עליון

הרבה מעל אהבה, אז גם באהבה אני לא רואה צורך הכרחי, כי אני מעדיפה שאנשים יהיו חברים שלי. זה לא בגלל האסקסואליות, אבל היא חוסכת כמה התלבטויות.

למעלה