שאלה אל הבנות בפורום

שאלה אל הבנות בפורום

היי, שמי חגי. אני רוצה לשאול אתכן שאלה, שתעזור לי להבין טוב יותר את העולם שלכן, הבנות. אני לא בטוח שכל אחת תוכל לענות על זה, כי זה דורש רמה מסויימת של ריכוז ומודעות עצמית. אבל אני אשמח, אם בכל זאת תנסי לענות
האמונה שלי היא, שלכל תהליך רגשי שאנחנו עוברים, יש דפוס מאד מסויים. למה אני מתכוון: נניח שאנחנו חווים פחד. אם נתבונן ונחוש את הגוף שלנו, נגלה, שלהרגשה "פחד" "חרדה" וכו', יש דפוס פיזי מאד מסויים, אצל חלק מהאנשים האנגיה הזו נחוות כלחץ בחזה, או "פרפרים" בבטן, או חום שמתפשט ועולה כלפי האוזניים, ועוד. ואם נחוש את המחשבות שלנו, נגלה שגם להם יש דפוס מאד מסויים: אנחנו חושבים שוב ושוב את אותן מילים כדוגמת "אני מפחד", "כדאי ללכת מפה" "איזה חרא לי היום" ועוד. מה שאני מבקש מכן הוא, לנסות, לתאר את החוויה של תשוקה למישהו. של משיכה. אם להיות מדוייק, אני רוצה לשאול: כשאת רואה או מדברת עם מישהו שאת ממש נמשכת אליו 1. איזה סימן פיזי, אתן מקבלות מבפנים, שאת יודעת שאת נמשכת אליו? 2. אילו מחשבות חוזרות ונשנות בראש? לאחר שנענית לאתגר של מענה לשאלה הזו... אני אשאל שאלה מעניינת נוספת: איזה צבע (כן, איזה צבע) היית נותנת לתחושות הפיזיות האלו? אני אתן כאן דוגמא, למשהו שידידה שלי תיארה בפניי, רק בשביל להיות מובן יותר: "כשאני מדברת עם מישהו שאני ממש נמשכת אליו, הסימן הראשון שאני מקבלת מבפנים הוא, כאילו, יש לי איזה כדור חמים בין הבטן לחזה, והחום הזה מתפשט לאט לכיוון הראש... כמו שאני מרגישה את זה, האנרגיה הזו היא די צהובה כזו... בין צהוב לאדום". בתודה!

למעלה