שאלה: אם אני מזמין מוצר המחוייב במע"מ, איפה אני משלם את המע"מ ? תודה
נ נירובי1 New member 22/12/19 #1 שאלה: אם אני מזמין מוצר המחוייב במע"מ, איפה אני משלם את המע"מ ? תודה
E eladogden New member 22/12/19 #2 תלוי איך קנית ודרך מי אם דרך GLOBAL SHIPPING PROGRAM המע"מ מחושב בקניה עצמה אם דרך חברת שילוח/דואר ישראל - לחברת השילוח/דואר ישראל טרם ההפצה אליך
תלוי איך קנית ודרך מי אם דרך GLOBAL SHIPPING PROGRAM המע"מ מחושב בקניה עצמה אם דרך חברת שילוח/דואר ישראל - לחברת השילוח/דואר ישראל טרם ההפצה אליך
נ נירובי1 New member 23/12/19 #3 תודה על התגובה המהירה, רק שלא הבנתי. אני קונה ב-EBAY ומשלם באמצעות PAY PAL.   המשלוח מגע אלי דרך חנות בסביבה שלנו.   ואז אני שוב שואל, איפה אני משלם את המע"ם   תודה וסליחה על הבורות שלי
תודה על התגובה המהירה, רק שלא הבנתי. אני קונה ב-EBAY ומשלם באמצעות PAY PAL.   המשלוח מגע אלי דרך חנות בסביבה שלנו.   ואז אני שוב שואל, איפה אני משלם את המע"ם   תודה וסליחה על הבורות שלי
E eladogden New member 26/12/19 #4 אחדד.. אם בשיטת השילוח במעמד הקניה בחרת ב-GLOBAL SHIPPING, המחיר הסופי בצ'ק אאוט כולל את המע"מ ולא תשלם מעבר. אם זה דרך הדואר - תקבל הודעה עם דרישת תשלום שיש לשלמה באתר האינטרנט טרם הפצת המשלוח אליך. אם זה דרך חברת בלדרות - הם יצרו אתך קשר לגביה בכרטיס אשראי וישלחו לך קבלה.
אחדד.. אם בשיטת השילוח במעמד הקניה בחרת ב-GLOBAL SHIPPING, המחיר הסופי בצ'ק אאוט כולל את המע"מ ולא תשלם מעבר. אם זה דרך הדואר - תקבל הודעה עם דרישת תשלום שיש לשלמה באתר האינטרנט טרם הפצת המשלוח אליך. אם זה דרך חברת בלדרות - הם יצרו אתך קשר לגביה בכרטיס אשראי וישלחו לך קבלה.