שאלה-אם חו"ח מתפתחים צירים מוקדמים

ira12ira

New member
שאלה-אם חו"ח מתפתחים צירים מוקדמים

כמה זמן יש מההרגשה של התכווצויות בבטן ועד הרגע שבו כבר מאוחר מדי לעצור לידה מוקדמת? אני לקראת סוף שבוע 27, והתור לרופא בעוד יומיים. יש קצת התקווצויות ואני מנסה להימנע מלהגיע למיון. יש לי קצת התכוומויות חלשות בפרקי זמן קצרים בין לבין. ומדי פעם יש התקווצות יותר חזקה וכואבת.לא קיבלתי תרופהלעצור את זה. מכאן השאלה שלי. אני קצת בלחץ כי אני לא יודעת מה באמת מסוכן ומה בריקסטון נורמלי. תודה על כל תגובה.

טחג

New member
אישית במקומך

הייתי הולכת להבדק ליתר בטחון ולא לוקחת את הסיכון. אם את לא רוצה להגיע למיון (למה אגב?) תלכי למר"מ, מיון נשים וכדו'. נראה לי שעדיף להבדק פעם אחת מיותרת מאשר להצטער אחר כך (וסליחה על הבוטות). תרגישי טוב.

ira12ira

New member
בגלל שזה קורה די הרבה ואני כבר

הייתי במיון ושלחו אותי הביתה אמרו לחזור אם יש התקשויות סדירות. לכן אני שואלת. ממש אבל ממש לא מוכנה פה לקחת סיכונים.

אז לכי למוקד של הקופה, אבל לכי!!

מהרבה בחינות המוקד עדיף. אבל אני רוצה להבהיר משהו: ברור שבמיון מנסים להפחית את עומס העבודה ולכן הם נותנים הנחייה מאוד ספציפית לגבי מתי לפנות אליהם. אבל עם כל הכבוד לאינטרסים שלהם, מה שצריך לעניין אותך זה האינטרסים *שלך*, והאינטרסים שלך הם לשמור על ההריון. אם יש ספק - אין ספק. קאפיש? ועוד הערה קטנה: ברור לי שחלק מהעומס נוצר כי אנשים רצים למיון על כל שטות, ואם הם היו מצנזרים את עצמם המצב היה נראה אחרת. אז אולי יש קשרים שבהם אפשר לעשות את החשבון הזה, ויש בהחלט מקום להתחשב בזולת ע"י בחירה בפתרון כמו ביקור במוקד הקופה כצעד ראשון,אבל בכל מה שקשור להריונות מדובר מבחינתי בדיני נפשות, והצלת חיים קודמת לכל. עתליה

ira12ira

New member
תודה עתליוש, ומזל טוב ל2 המקסימים

שלך. ראיתי את ההודעה והסיפור למטה. מדהימים!!!!!!!!!!!!!

למעלה