שאלה אם לא היה לינקין פארק.......

Negative Creep

New member
שומעים בקסטריט בויז וווסטלייף!

כאילו דההההה! זה מזה בסיסי...

SuperTom

New member
אני דווקא

כן יילך על להתאבד...סורי... חחח..ואני רציני... וגם מה זה משנה? העיקר שלינקין פארק הענקיים קיימים!

nIcKiTa

New member
את האמת...

אני הייתי עצובה והכל, אבל בעצם לא! כי אם הם לא היו, לא הייתי יודעת שיש אפשרות שהם יהו אז כנראה הייתי מתחברת למוזיקה אחרת

למה להתאבד../images/Emo35.gif

תחשבו על זה ברצינות
אם לא היה לינקין, לא היתה לכם סיבה להתאבד... כמו שניקיטה אמרה
, אין אפשרות שהם יהיו ולא, לא להתחבר למוזיקה אחרת
רק רוק ומטאל

lp2002

New member
אני הייתי דווקא...

מנסה להתחבר ללהקה אחרת אבל אני באמת ממש התחברתי ללינקין פארק אז קשה לי להגיד שאני יצליח להתחבר ללהקה אחרת :)

זה ברור, לא?

אני תמיד אהבתי להקות אחרות לכן אם לינקין לא היו קיימים(חס וחסיסה!!!) הייתי ממשיכה לאהוב את בלינק ואינקיבוס. ותמיד אפשר להתאבד, לא? *יורה באחיה* זואי.

Nightwish-boy

New member
עושה אלבום זיכרון ו"קטעים נדירים"

ומוכר אותם למעריצים פראיירים. את ה"קטעים הנדירים" כמובן נקליט במחסן מתחת לבית שלי. מישהו מעוניין לעזור? הרי לינקין כמו כל להקת פופ צריכה להתפרק עוד כמה שנים... לא? שלכם דור

lp2002

New member
אוי באמת אתה מוריד את הרמה של הפרום

פשוט תלך מפה

Nightwish-boy

New member
תתפלא, אבל אני בין היחידים ששומר

על רמה כלשהי בפורום. לפחות אני רושם בצורה אינטלגנטית ובלי שגיאות כתיב כמו מישהו פה. זה שהדעות שלי שונות משלך לא אומרות שהרמה שלי נמוכה יותר. להפך. שלך דור

XT

New member
משהו לא בסדר איתכם....

אפשר לחשוב....להתאבד בגלל שלא יהיה לינקין פארק? בשביל להקות גדולות יותר שהתפרקו אנשים לא התאבדו וגם אפשר לחשוב איזה גדולים הם לינקין פארק אם אתם יכולים תענו כבני אדם ולא כמעריצים XT have a nice day

lp2002

New member
טוב כבן אדם

אני אוהב את לינקין פארק בגלל שאני ממש מתחבר למוזיקה שהם מייצרים וזה גורם לי להעריץ אותם אני חושב שהם גדולים בגלל שהמוזיקה שהם מייצרים פשוט על פי דעתי יפייפיה יצירת אומנות של רוק ומאטל אני לא יתאבד עם ליקנין פארק יתפרקו אבל אני תמיד יכול להתחבר ללהקות אחרות לינקין פארק הם היחידים שאני מעריץ אבל יש עוד להקות שאני מתחבר למוזיקה שלהם למשל kron creed staind ועוד.....

XT

New member
אני מבין ש...

יש לי עסק עם גרופי פאנס שכל מה שבראש זה לינקין או סתם חרא של פריקים אוקיי יפה שהתייחסת לקטע של לענות כבני אדם חבל ששוב ענית כמעריץ...וחבל גם שלא תייחסת לשאר ההודעה אני דיברתי בקשר ל-להתאבד אם לינקין יתפרקו XT have a nice day

XT

New member
אני מבין ש...

יש לי עסק עם גרופי פאנס שכל מה שבראש זה לינקין או סתם חרא של פריקים אוקיי יפה שהתייחסת לקטע של לענות כבני אדם חבל ששוב ענית כמעריץ...וחבל גם שלא תייחסת לשאר ההודעה אני דיברתי בקשר ל-להתאבד אם לינקין יתפרקו XT have a nice day

XT

New member
אופס!!!

בטעות שלח לי פעמיים אני מתנצל ומבקש שימחקו את אחת ההודעות XT have a nice day

lp2002

New member
קודם כול אחי תירגע!

תאמין לי אף מעריץ לא יתאבד עם לינקין פארק יתאבדו מי אמר דבר כזה לא אני לפחות אני לא יתאבד ואחי תיראה מצטער שהתשובה הקודמת שלי לשאלה שלך לא הייתה מספקת

lp2002

New member
אופס טעות תיקון

התכוונתי אם לינקין פארק יתפרקו לא "יתאבדו" אופס

OPERATi0N_iVY

New member
לאאאאא!!!!!!!!!

חס וחלילה!!!! אם לינקין פארק הענקיים יתפרקו אני לא יודע מה אני אעשה... אבל יש לי כמה אפשרויות : 1. אני אקפוץ מהגג של הבית שלי (כולנו פה פריקים וטיפש מי שלא יודע שלהתאבד זה מגניב!!! כמו קורט קוביין) 2. אני אוריד את כל הפוסטרים, אני אביא את הדיסק שלהם לחברים שלי כמתנה ליומולדת ואני אקשקש על החולצה שלהם ואעבור להעריץ להקה איכותית אחרת... למשל קרייזיטאון. 3. אני אשכנע את עצמי שהם לא התפרקו ואבוא לכולם "שמעת את הדיסק בהחדש של לינקין פארק??"... בטח יחשבו שאני מפגר אבל לא אכפת לי, אני מגניב ואני לא שם זין - PANK NOT DAD!!! יאללה ביי!!! ANARHIYA 666 PANK NOT DAD FRIKIM UNAYT!!! OY! OY! OY! KURT KOBEYN!!! SATTANNE IS ROULES!!!! MEGADEF = METAL = CULE UNAYTED END STRONG - PANKS END SKINES!!! POP IS VERI BED!!!

למעלה