שאלה אמיתית, אשמח אם יענו לי ברצינות:

METAPEL2018

New member
שאלה אמיתית, אשמח אם יענו לי ברצינות:

האם יש עוד בימנו אתרים כלשהם שבהם ניתן להכיר פרטנרית לאהבה סודית וסוערת נטולת כל מחויבות בלי למצוא את עצמך מתקתק את מספר כרטיס האשראי שלך אלוהים יודע לאיפה ולמי ?

ברצינות: יש מקום כלשהוא ברשת הישראלית להכרויות כזאת או אחרת, בלי שמישהו בדרך גוזר עלייך קופון ?

אנשים מוצאים

אהבות סודיות בהמון מקומות ברשת. אפילו פה בפורומים של תפוז!
העיניין הוא שיש צורך בהשקעת אנרגיה והדברים לא מחכים לך כמו על מדף בסופר..
לצערי זה לא עובד ככה עם נשים שהן לא "נותנות שירות"

Sharoman

New member

METAPEL2018

New member
שאלתי שאלה פשוטה ולגיטמית לגמרי:

היכן ניתן לפרסם מודעת הכרות לאהבה סודית ברשת..
כאן בפורומים בתפוז זה בדיחה. כמעט אף אדם רציני לא עושה זאת משום שהוא נתקל ברוב המקומות בתגובות ציניות ולעגניות מכל מיני אנשים לא נעימים והמקום נהפך ברוב הפורומים לגן ילדים במובן הרע של המילה. והדברים ידועים.
מחוץ לפורומים כאן ? לא מצאתי שום אתר הכרויות סודיות להכרות לאהבה סודית... שלא מחייב חשיפת כרטיס אשראי...
ולכן שאלתי כאן אולי מישהו מכיר מקום שניתן לפרסם בו מודעת הכרות לאהבה סודית... ושוב אני שואל: ללא חשיפה של פרטי האשראי שלך מסיבות מובנות.
שאלה לגיטמית לגמרי.. שאין לתשובה שענית לי על בנות.. שום קשר אליה...

METAPEL2018

New member
כבר כתבתי את זה כאן פעמיים. וכל כך ברור...

כתבתי כאן יותר מפעם אחת כל כך ברור ופשוט, שאני מחפש קשר זוגי, אמיתי, מלא. רומנטי, שיש בו הכול, מערכת יחסים מלאה, לכל דבר ועניין, רק שנמצאת בתחום של קשרים דיסקרטיים, ולכן מחפש אתר שבו ניתן להרשם ולכתוב מודעת הכרות ללא שימוש בכרטיס אשראי, מה לא ברור כאן ?

איך אנשים כאן הגיעו לזה שאני מחפש לפרסם מודעת הכרות לסטוץ וגמרנו, או חיפוש זיון ותו לא... לא ברור לי.
כנראה כל אחד יכול להבין רק מה שנמצא בראש שלו..
ולא משנה מה תכתוב או לא תכתוב...

וכעת לעצם העניין: עובדתית , בעבר הרחוק, ואני זוכר היטב היו אתרים בשפע, שבהם יכולת לחפש קשר, הכרות, זוגי, מערכת יחסים, אהבה, הכול, (לא סטוצים, להגיד את זה שוב ?) דיסקרטיות לאנשים שלא פנויים רשמית.. בלי שההכרות דרך האתר תחייב בכסף או בתשלום מכל סוג. נגיד שזה היה עובד (כנראה) על בסיס חשיפה לפרסומות וכו'

כיום כנראה...
אין חיה כזאת יותר.
לא ניתן לחפש ולפרסם מודעת הכרות דיסקרטית... ללא תשלום בשום מקום.

dare devil ית

New member
האמת- אם אין לך איזה קלף סודי

סביר להניך שבשום מקום.
זה פשוט עיין של היצא וביקוש
על כל בחורה שמחפשת מין זמין יש עשרות אם לא מאות של קופצים.
הסיכוי שלך לתפוס אחת כזאת הוא קלוש
יש לך יותר סיכוי אם אתה משטתף פעיל בקבוצה כל שהיא, מראה שאתה מצחיק, חכם ומישהו שכיף להיות איתו. אם במיקרה שאותה קבוצה יש בחורה שמחפשת יש מצב שהיא תגיב להצאה ממך.
אבל זאת עבודה קשה ודורשת זמן.
אין שום אשלי מדיסון או טינדר או אתר סודי שרק תיכנס עליו ותצא יום אחרי עם זיון.
סורי

למעלה