שאלה אמיתית ותהיה כנה...

שאלה אמיתית ותהיה כנה...

שהייתי רוצה לשמוע עליה כמה שיותר דיעות... יש בחור אחד איתי בעבודה, שהוא כשלעצמו בלתי מזיק בכללותו של דבר. מדובר בבחור חביב למדי, ודי משעשע לעיתים מזומנות. אין לי בעיה לדבר איתו בגובה העינים. בעתיד הקרוב אני הולכת לעבוד איתו די קרוב, שלא לומר- הולכת להיות קצת "מדריכה" שלו. הבחור הנ"ל מחזיק על שולחן העבודה שלו דבר שנקרא "פד לעכבר"- שזה מן משטח נוח כזה, ושיש לו גם כרית קטנה להניח עליו את שורש כף היד... הבעיה היא שהמשטח הזה מכיל אלמנטים מיניים ברורים, כמו שאפשר לראות בתמונה. כך קורה שאני "באה לעזרה"- ונדרשת בעצם להניח את ידי על הדבר הזה- שזה עוד איכשהו קצת פחות מפריע, אבל לעיתים, לחרדתי ולחוסר נוחותי, אני מגלה שבזמן שאני מדברת איתו הוא אשכרה ממולל את הפיטמות האלו...! אני לא מרגישה בנוח, ויש בכוונתי לומר לו שלדעתי הוא יכול להעיף את הפד לקיבינימט, וכמה שיותר מהר יותר טוב. הוא כנראה יבצע זאת לאלתר. מה דעתכם? הגזמתי בתגובתי?

Barvazoom

New member
../images/Emo6.gif-על המילול...

וברצינות - לא חושבת שזו הגזמה לבקש שיסיר את הפד הזה כשאת מדריכה אותו. מילא, היה זה פד עם מאפיינים אחרים שיכלו לענין אותך... אבל כל עוד אלו פטמות שניתנות למילול (ככה כותבים?) אזי הייתי מבקשת בצורה יפה אפילו מבודחת כדי להקל על שני הצדדים את הענין שיחליף לבינתיים לפחות...

איזה קורע!!!../images/Emo6.gif

מדליק הפד הזה. ולעניינינו, את יכולה לבקש ממנו, בצורה הומוריסטית, זה לגיטימי, אבל לא נראה לי שהוא יוריד את זה.

purplegiraff

New member
אללי, מה נסגר אתם שם אצלכם???!!

לא, אני גם לא חושבת שאת מגזימה, ואני ידועה בפתיחותי... אז קבלי חיזוק. רק תהיי נחמדה.

אני מקווה שהקפדת

לסמן את אי הפרסום בעמוד הראשי
אבל לעניינינו: את יכולה לבחור אם זה מפריע לך ובאיזו רמה. אמרת שהוא חיובי בסך-הכל, ואם זה הדבר היחידי שצורם - אולי זה לא כ"כ נורא. זו לא צריכה להיות תעודת הזהות שלו בעינייך.

1Shir

New member
אם זה גורם לך להרגיש לא בנוח

זכותך המלאה לבקש שיוריד את זה. אני אישית לא הייתי מביאה דבר כזה למקום עבודה בכלל, זה קצת מוגזם.

שאני אמות שאני אומר את זה...

אבל כן, זכותך לבקש ממנו להסיר את השטות הזו, לפחות בזמן שאת מדריכה אותו (ורצוי שבאופן כללי). עזבי אותי מהקטע של הטרדה מינית, וזה לגמרי הטרדה, אפילו שהוא לא יוזם אותה אלא מפני שאת חייבת להיות במחיצתו, זה פשוט גורם לך אי-נוחות ולכן מן הנימוס מצידו שבתור ה"חונכת" שלו ובגבולות ההיגיון והטעם הטוב (ופה את מוזמנת לפרשן לבד למה אני מתכוון... סומך עלייך לאור ההיסטוריה שלנו. P: P: P: ) הוא יתחשב בדעתך בנוגע ל, אה, אביזר הזה. אבל שוב... לפני שמתחילים עם המקלות.... גזר של ממש אין פה אבל לפעמים הגזר הוא העובדה שאת המקל שומרים כמוצא אחרון, כלומר: מקודם לבקש, יפה. ולקוות שזה יספיק. אם לא... שאלוהים ישמור אותו. :) :) :)

cheshire9

New member
שימי אחד כזה על השולחן שלך

ותלחצי בתנועה מודגשת - ככה שזה ייראה כואב - כשהוא על ידך........ הוא בטח יבין את הרמז.

cheshire9

New member
ללחוץ

הכוונה כמובן על הבייצים....... ובצורה כזאת שהוא יתכווץ כולו רק מלראות את זה......

למעלה