שאלה: אמרו לי שאני מילדי האינדיגו זה אפשרי?..

• פותח הנושא nk29
  • פורסם בתאריך

nk29

New member
שאלה: אמרו לי שאני מילדי האינדיגו זה אפשרי?..

אני יליד 86 (עתיק...) מרגיש תמיד אאוטסיידר בבית הספר הייתי תמיד מתחבר עם הפחות מקובלים בכיתה, יש לי הפרעת קשב מסוג מסוים - כשיש רעש אצל השכנים ממול למשל - אני מפסיק לקרוא או לעשות פעולה ומקשיב למה שקורה... יש לי שמיעה אבסולוטית - אני מזהה שיר מהרגע שאני שומע צליל ראשון של השיר - ולרוב אני צודק אם לא תמיד. אני מצייר - אני בא ממשפחה של ציירים ומוזיקאים - הייתי גרפיקאי ראשי בצבא, ואני מתכנן ללמוד אנימציה ולעשות קומיקס בשנים הקרובות. לפני כמה ימים חבר אמר לי שאני תואם לתאור של ילדי אינדיגו. שמעתי פעם על המושג... משהו עם הילה שונה או משהו, בכל מקרה איך אני יכול לדעת אם אני כזה או לא? תודה מראש..

מגי 336

New member
לדעתי כן..

הבת שלי ילידת 87, בהחלט אינדיגו... אבל כדאי להמתין לדיעת המומחיות של הפורום..

היי ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה עתיק?...חחח....
אני עתיקה יותר...
ויודעת שאני נכללת במאפייני האינדיגו... אז לשאלתך, כן, בהחלט אפשרי שאתה אינדיגו הראשונים להופיע על כדור הארץ הם ילדי שנות ה-80 אבל גם משנות ה-70 וסוף שנות ה- 60 יש ניצנים לכך. זה לא שבוקר בהיר אחד ירד גשם של ילדי אינדיגו על כדור הארץ... זה בהדרגה במדינות שונות בהתאם לתדרים האנרגטים הקיימים. אפשר לדעת אם אתה אינדיגו לפי אבחון ההילה שלך. לכל אדם יש הילה שמקיפה אותו והיא קורנת בצבעים לפעמים בצבע דומיננטי או קצת יותר. הצבע גם משתנה בהתאם למצב הריגשי שבו אתה נתון. אבחון ההילה לדעת אם אתה אינדיגו או לא טובה יותר לעשות בגיל הילדות לפני שהילד "מתקרקע" ונהיה מושפע מאנרגיות האנשים שסביבו. לילדי אינדיגו המבע הדומיננטי של ההילה הוא "אינדיגו" (סגול).

נער יקר

בחור יקר, האם זה ישנה משהו בחייך אם תיהיה לך "הגדרה" מי אתה? מה שחשוב הוא מה גורם לך להיות מאושר, מה קשה לך, מה יטיב את יומך? האם הידיעה שאתה ילד אינדיגו, קריסטל או כל שם אחר, תקדם אותך במשהו? יום של אור סמדר

nk29

New member
בשביל הידע. אני לא אוהב חוסר מודעות.

זה לא ישנה מה המאפיינים - רק לדעת אם זה נכו או לא (בנוסף יש לי ויכוח עם חברים שלי על הנושא הזה עכשיו... אז....
)

מה אתה חושב?

מה אתה חש ומרגיש ששונה בך משאר הילדים ויכול להעיד שאתה ילד אינדיגו?

אסביר את עצמי

בכתיבתך הראשונה כתבת: "מרגיש תמיד אאוטסיידר. בבית הספר הייתי תמיד מתחבר עם הפחות מקובלים בכיתה (זה יכול להעיד על רגישות גדולה לאנשים) יש לי הפרעת קשב מסוג מסוים - כשיש רעש אצל השכנים ממול למשל - אני מפסיק לקרוא או לעשות פעולה ומקשיב למה שקורה (אני מבינה מדבריך שיש לך שמיעה מעולה וסקרנות... האם רק ככה מתבטאת הפרעת הקשב שלך?). יש לי שמיעה אבסולוטית - אני מזהה שיר מהרגע שאני שומע צליל ראשון של השיר - ולרוב אני צודק אם לא תמיד (מעולה). אני מצייר - אני בא ממשפחה של ציירים ומוזיקאים - הייתי גרפיקאי ראשי בצבא, ואני מתכנן ללמוד אנימציה ולעשות קומיקס בשנים הקרובות (אתה בעל כישרון וגם קשוב לעצמך, שזה מעולה!)... האם אתה רואה מראות שאחרים לא רואים? האם יש לך אינטואיציוה גבוהה? האם אתה שומע דברים נסתרים? האם יש לך רגישות גדולה לחיים, לטבע, לסביבה? האם אתה רוצה לשנות דברים משמעותיים בחברה? ועכשיו באמת. אם תדע שאתה ילד אינדיגו, מעבר לידיעה, האם תוכל להעיז יותר בחיים, האם תלך ללמוד דברים שעד עכשיו לא חשבת להתעניין בהם??? מאוד מעניין אותי לשמוע למה זה כל-כך חשוב לך. אסביר לך למה אני שואלת. אלי לטיפול מגיעים ילדים בסביבות הגילאים 8 -16 שסובלים מלקויות למידה. המון פעמים אני מזהה שחלק מהקשיים שלהם נובעים לא רק "מהלקות" אלא בגלל שהם "נעים" אחרת בעולם ואיש לא מבין אותם. הם מפחדים לספר מה הם מרגישים או שומעים או רואים ....כי ישר חושבים שהם משוגעים. מה שחשוב לי, זה לא שהם ידעו שהם ילדי קריסטל אינדיגו או כל שם אחר, אלא שהם יוכלו להיות מי שהם באמת, ושיהיה להם "עמוד שדרה" חזק ודימוי עצמי טוב ... ושיוכלו להעזר בלימודים באינטליגנציות החזקות שלהם. רק ההגדרה מי הם - לא תעזור להם. מקווה שהסברתי את עצמי.

nk29

New member
הסבר קצר...

אפרט קצת מה כוונתי - אולי זה יעזור אאוטסיידר - הכוונה שלא הולך עם העדר כמו שאומרים,אני הייתי מעדיף להיות זאב בודד ולהשקיף מהצד, וזה נכון גם להיום. הפרעת קשב - זה יותר חוסר ריכוז שמוגדר כהפרעת קשב (אמא הפולניה לא האמינה שיש הפרעת קשב עד שזה הגיע להצעת ריטלין - והיא ואני סרבנו - זה מדכא את הדמיון). כבר כתבתי שאני מצייר - כל התיכון ציירתי במקום לסכם - וזכרתי את החומר במדויק - המאיות במבחנים יעידו על זה. דבר נוסף שיכול להיות מעניין ולא יודע כמה מהמטופלים ראו את זה. אני ראיתי את המוות. אם תרצי אני ארחיב קצת בנושא. ולשאלון הקצר: האם אתה רואה מראות שאחרים לא רואים? - כן. הרבה פעמים. האם יש לך אינטואיציוה גבוהה? האינטואיציה שלי גבוהה מאוד. האם אתה שומע דברים נסתרים? כן. האם יש לך רגישות גדולה לחיים, לטבע, לסביבה? כן. מאד. האם אתה רוצה לשנות דברים משמעותיים בחברה? לא רק רוצה - גם מנסה, ואני יודע שאני אשנה. לדברייך - אני לא צריך את גידול עמוד השדרה- למרות שמלה טובה אף פעם לא מזיקה...
רק הסקרנות לדעת אם ההגדרה הזו תואמת אותי או לא - אני לא איש המקצוע פה. וסתם ככה לדעת על עצמך דבר נוסף - גם הוא לא משמעותי כלכך - לא יכול להזיק. נכון?..

בהחלט נשמע כמו אינדיגו

כולל התחושה שאתה "עתיק", כשאתה ממש לא...
. מצרפת לך 2 קישורים לנושא. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן להמשיך ולשאול (כאן או במסר). בהצלחה יעל

Lagrangian

New member
ילדי אינדיגו וקריסטל

במקרה לגמרי עברתי כאן וגללתי קצת למטה.. זה מזכיר לי מקרה שקרה לי (למעשה שני מקרים) שבהם מישהי אמרה לי שאני ילד קריסטל (על אף עתיקותי :) ).. אני חייב לציין שזה היה משהו שלא יכולתי להכיל. זה הטריד אותי, גרם לי לפחד משגיונות וכו'.. (על אף שזה לא באמת עורר איזשהו שינוי גדול). המסקנה שלי הייתה שזה לא משהו שאנחנו צריכים לחשוב עליו. זה לא רלוונטי והמחשבה הזו כשלעצמה לא תתן לנו כלום. לדעתי בכלל מדובר בסוג של מיתוג - זה מה שהחברה אוהבת היום. מיתוג. וזה מאוד נח. אבל בכל מה שנוגע לתחום הרוח, זה באמת הדבר הכי לא רלוונטי. זה בערך כמו לתאר בריזה בעזרת משפטי התכנסות של טורים. מה שכן אפשר לשאוב מכזה מיתוג הוא כח... ואומץ. אבל בעצם אתה שואב זאת מעצמך. אם אתה רוצה להאמין שאתה ילד אינדיגו וזה יתן לך כח ולגיטימציה, אז קדימה. אני חושב אפילו שכשאנשים מתכווננים למחשבה הזו וביחוד לנושא של צבע ההילה שלהם, היא לרוב מגיבה בכיוון (מה שאולי יכול ליצור מן טעויות באבחון, שכשלעצמו הוא לא רלוונטי (לדעתי), במיוחד כשזה נעשה באינטרנט). אמונה בתכלית ובטוב יכולה רק להביא טוב לחיים (אם המושג שלי של אמונה הוא לא מעוות). אני מסתייג ואומר שכל מה שכתבתי הוא רק דעתי, ומבוסס רק על מה שאני חושב עכשיו :) יום טוב :) ניצן

Feanor75

New member
היי NK

גם לי אתה נשמע בדיוק אינדיגו, וזה נדיר בהרבה ממה שמוצג. שכח מכל עניין שנת הלידה, והמושגים שהתווספו אח"כ. צריך לחדד את המושג הזה, כי רוב בני האור האלה, 'אינדיגו' או איך שתרצה לקרוא להם, במהלך הבגרות שלהם מתפתים לפיתויי העולם ונכנעים ללחצי החברה, מאבדים את הייחודיות שלהם ומצטרפים בסוף לעדר ברגע שהוא מוכן לקבל אותם אליו (כמובן שהם משלמים אח"כ את מלוא המחיר בגין אובדן זהותם האמיתית). נראה שאתה לא ויתרת על עצמך, טוב מאוד. ההגדרה המקורית של ילדי אינדיגו מגדירה אותם די טוב, אבל מתעלמת מכל אלה שהזכרתי שויתרו על זהותם. לכן אינדיגו אמיתי זה אחד שנשאר כך גם בבגרותו. זה אחד שטוב לו מאוד עם עצמו, אבל לא כ"כ עם העולם. הוא רואה עצמו מעל לחברה ולא מרגיש צורך להתלכלך בה. זה בניגוד לאינדיגו-לשעבר (הרוב) שלא אוהבים את עצמם, כי מקבלים את המעמד הנמוך שהחברה מקצה להם. אגב, גם אני 'אינדיגו' כבד, וגם לי שמיעה מוסיקלית נדירה, וגם מצייר קצת וגם עסקתי בגרפיקה, ואני עושה עוד דברים. אל תתן לאנשים להמעיט בחשיבות הייחודיות שלך, זה דבר גדול. לשלום העצמי אין מחיר, לא שווה לוותר עליו תמורת שום דבר. המערכת לא אוהבת אינדיבידואלים יצירתיים ומתייחסת אליהם כחריגים שצריך לתקן, זה פשע. תמשיך להיות עצמך, הכל מצוין.

למעלה