שאלה אנאלית

שאלה אנאלית

זה כבר הרבה זמן שאני מפנטז על מין אנאלי. אבל חברתי לא נותנת לי. היא טוענת שהיא פשוט לא אוהבת את זה. (ואני אומר: איך היא יודעת?) אבל אני בנזוג טוב ולא אשכנע אותה לעשות מה שהיא לא אוהבת. לכן אני שואל את הגברים שביניכם שניסו את זה: מה אני מפסיד? שווה לבגוד בשביל לממש את הפנטזיה הזאת?

Vdrums

New member
לא ניסיתי ולא שווה לבגוד

בשום מקרה, כי בשביל חוויה חד פעמית אתה יכול להרוס קשר טוב, ולאבד מישהי שיקרה לך. אל תקח סיכון.

גברברת

New member
מסכימה עם עוז, נראה לי שפורום סקס

יתאים יותר לשאלה זו. ובלי קשר
ברוך הבא ונשמח לסייע בנושאים אחרים

איך היא יודעת?

קח צינור 1/2 צול, תשמן אותו טוב טוב ותדחוף פנימה. לא רוצה? איך אתה יודע? בכלל, יש הרבה יותר סיכוי שדווקא אתה תיהנה מתרגיל כזה, כי יש לך את בלוטת הערמונית ולה אין...

גברברת

New member
מי קמה מיליטנתית הבוקר ../images/Emo13.gif

אגב, התיאור שתיארת הזכיר לי מאוד את פיטום האווזים האכזרי שעדיין (לצערנו הרב) קיים אצלנו.

Sefy

New member
אני חושב שזה תלוי איזה לקוחות ../images/Emo8.gif

../images/Emo51.gif לכולם

שיכנעתם אותי. לא שווה לבגוד בשביל זה. ככה אני עוד נהנה מהפריבלגיה של לא להשתמש בקונדום. אם אבגוד בה, אהיה חייב להשתמש בקונדום. ואז מה השגתי? לא מרגישים כלום עם הגומי הזה (אני יודע כי ניסיתי פעם...) גם אם היא אף פעם לא תסכים זה בסדר. נו, אז אני אמות בלי לחוות אף פעם מה זה לחדור לפיטבעת. ביג דיל. יש אנשים שמתים בלי לעשות סקי אף פעם. אז מה? תודה רבה על העצות. אגב, יש לי הרבה מה להגיד בנושא "מה גברים רוצים" - אבל זה כבר לפעם אחרת (רמז: לא כל הגברים אותו דבר - חלקם רדודים, חלקם רדודים יותר)

מוותק

New member
אני אמנם לא גבר

אני אתמוך בחברה שלך... זה באמת לא כיף לרוב הנשים שאני מכירה. ולבגוד בשביל זה ????!!

למעלה