שאלה, אנו מעוניינים לטוס לתאילנד...

ziziub

New member
שאלה, אנו מעוניינים לטוס לתאילנד...

האם אתם מכירים את חברת "אירוסוויט" הרוסית? או שעדיך לטוס עם אל-על? ועוד אחת, איך מגיעים מפוקט לקופיפי וכמה זמן מומלץ לשהות בקופיפי ואיך המחירים שם? ואחרונה, לגבי טיסות פנים, האם כדאי להזמין מהארץ או להגיע לבנקוק ואז להזמין לפוקט וקוסמויי? תודה תודה

מפוקט מגיעים ל-PP בשיט ../images/Emo42.gif

לא יכולה להמליץ לכם כמה זמן להישאר שם. המקום פשוט מהמם ביופיו, אבל נוף - זה לא הכול, וזה גם עניין אישי. טיסות פנים - לא זכיתי לעלות על כאלה. רק על רכבות ואוטובוסים. תמיד פוגשים חברים חדשים בנסיעות הארוכות האלה. בכל מקרה - הבנתי שמשתלם לקנות מהארץ. יש איזה דיל של כמה טיסות. אם עדיף לטוס אל על... אין לי המלצות בעניין. לא מכירה את החברה הרוסית, אבל טסתי פעם TAROM וזו היתה חוויה בלתי נשכחת...
תאי האחסון הזכירו לי אוטובוסים ישנים.. הדיילים כל הזמן דחפו את התיקים - שלא יפלו, אבל בכל זאת נפלו.
אנשים קיבלו כרטיס למושב בשורה שלא קיימת במטוס..
צד ימין מעשנים.. צד שמאל - לא..
בחניית הביניים באבו דאבי - ביקשו שלא נשאיר כלום במטוס, כי הדיילים קלפטומנים... וכו´ וכו´... כשטסתי אל על - לא היה כ"כ מעניין.

aviron

New member
ת"א ../images/Emo160.gif ../images/Emo26.gifפוקט ../images/Emo26.gifקופיפי

חברת "אירוסווית" הרוסית - מוכרת וסבירה. הטיסה במטוסי בואינג 767 , עם חניית ביניים במוסקבה. אבל: הרשה/י לי להציע לך: חברת "סאן-דור" מקיימת טיסה שבועית - יציאה בימי ו´, הגעה בשבת בבוקר - מת"א לפוקט. המחירים בימים אלו הינם "מחירי מבצע" וכדאי לברר !! מפוקט אל קו פיפי עליך להגיע בהפלגה, היוצאת מידי בוקר , בשעה 08:30, מנמל פוקט-טאון. (בירת האי פוקט.). ממליץ על ספינה בשם "סי-בריז" - מכיוון שסםינה זו מגיעה אל מפרץ טונסאי הנמצא בקו פיפי דון - ששם "מרכז העניינים של קו פיפי. (הכפר, בתי-המלון, הגסטהאוסים ועוד). אין צורך להזמין מקום לספינה מראש - מגיעים, קונים כרטיס ומפליגים. מחיר הכרטיס הינו כ- 200 באת´. (1 $ = 43 באת´). זמן ההפלגה כשעה וחצי עד לקבוצת איי פיפי - עוד כחצי שעה סבוב נוף מסביב לקו פיפי לה ("החוף"..) ונחיתה במזח שבטונסאי. לתשומת-לב: לכל ספינה יעד אחר בקו פיפי. לא כל הספינות מגיעות למפרץ טונסאי. מחירים: האמת שכעת שיא העונה - לכן המחירים פי שניים (!!) המחירים נעים מ- 15 $ לבונגלו ועד 80 $ לחדר בבית מלון דרגה ראשונה. באמצע יד גסטהאוסים ועוד. ייתכן מאד מאד שהמחירים ירדו כעת - על-אף "שיא העונה" - מכיוון שהאיזור ריק מתיירים בגין ההתרעות מפיגועים שהתמקדו בפוקט והאיזור. כמה זמן להיות שם? מה אני אגיד לך... אכן, כל-אחד ואחד. בעקרון: מה יש לעשות בקו פיפי: בטן-גב. צלילות. פאבים ודיסקו´ בערב. נראה לי (בכל מקרה לטעמי) ש- 3 , 4 לילות - "גג". (בטוח שיהיו כאלו שגם 3 שבועות לא יספיקו להם. מה שכן: מקו פיפי מציע לך להמשיך אל קראבי. גן-העדן במיטבו. לראבי אפשר להגיע בספינה מקו פיפי - 1.5 ש´ הפלגה. טיסות פנים: באם בתכנון 3 טיסות פנים ויותר של טיסות בנות 1 שעה כ"א (פוקט - בנגקוק: 1 שעה. בנגקוק - צ´יאנגמאי או צ´יאנג ראי: 1 שעה). כדאי מאד לרכוש - ואפשר לרכוש אך ורק מהארץ: "תאי-פס".

כמו שאבירון אמר בעבר...

טיסות פנים כדאי להזמין מראש... כאן יש מידע על חברות תעופה שונות.... ועוד מידע: תאי-פס ל-3 או ל-4 טיסות - ניתן לרכוש אך ורק מחוץ לגבולות תאילנד. (בישראל, למשל...). את ה"תאי-פס" ניתן לרכוש בכל משרד נסיעות, לא דווקא בסניף מסויים של איסתא בלבד. מותנה בסוג כרטיס-הטיסה הבינלאומי שרכשת לבנגקוק וחזרה. תמיד יהיה ה"תאי-פס" יותר זול פר טיסה - מקניית כרטיסי-טיסה ב"בודדים". אין כל בעייה לשנות בתאילנד את מועד הטיסות. יש לגשת עם הכרטיס לאחד ממשרדי "תאי" בכל שדה ומחוצה לו. אין מס נמל בטיסות פנים. ה"תאי-פס" טוב לטיסות חברת "תאי-אינטרנציונל" בלבד. (כל הזכויות שמורות לאבירון)

קלוזו

New member
שים לב - תאי לא נוחתים בקוסומוי לכן

כדאי לבחור את היעדים הייטב ואז להזמין את הפס. אמנם תאי הם מצויינים ומגיעים לכל היעדים המרכזיים אבל כשהייתי בסמוי ורציתי לטוס לבנקוק הייתי צריך לקחת אוטובוס מיוחד לשדה התעופה של סורה טאני שיוצא מסמוי בשמונה בבוקר על גבי המעבורת - באחת עשרה וחצי אתה בשדה תעופה וטיסה פעם ביום בשתים עשרה וחצי. סיפור די ארוך במקום לקחת מטוס מסמוי לכן כדאי לבדוק את הפאס.

קלוזו

New member
ועוד דבר - שינוי יעד בפאס עולה 25$

חשוב לבחור נכון את יעדי הטיסות בפאס עוד בארץ כי חבל על ה1,000 באט

הייי גם אני טסה

עם החברה הזו לתאילנד בינואר אני מקווה שזה באמת יהיה בסדר,בגלל הפרש מחירים גדול בין החברות אני לוקחת את הטיסה הזו. שנית פעם אחת טסתי עם סן דור של אלעל וזו הפעם האחרונה שאני טסה איתם אני מקווה,והם תמיד מדגישים זו חברת בת של אל על ולא אל על. שיהיה לך טיול מהנה מתי הטיסה?

ziziub

New member
ממש תודה על התשובות ועוד משהו

שוב תודה על התגובות ועל הידע, בינתיים סגרנו עם אל-על ל-18.2. לגבי הטיסות פנים, קצת בעיה להזמין חבילה מהארץ, כיוון שהיעדים הם בנקוק-צ´אנג מאי - פוקט - בנקוק, ואנו טסים לפוקט וקוסמויי. השאלה האם עדיף להזמין טיסת פנים לפוקט מהארץ? המחירים הם בערך זהים, אך האם יהיה מספיק זמן, אנו נישהה בבנקוק 2 לילות ולאחר מכן נטוס לפוקט, יומיים לפני הטיסה זה מספיק? תודה ויום טוב - סיגל

ziziub

New member
מק../images/Emo78.gif מק../images/Emo78.gif מק../images/Emo78.gif

וגם
ו..
ומה לא? רק תענו,הלו? מישהו...

למעלה