ת"א ../images/Emo160.gif ../images/Emo26.gifפוקט ../images/Emo26.gifקופיפי
חברת "אירוסווית" הרוסית - מוכרת וסבירה. הטיסה במטוסי בואינג 767 , עם חניית ביניים במוסקבה. אבל: הרשה/י לי להציע לך: חברת "סאן-דור" מקיימת טיסה שבועית - יציאה בימי ו´, הגעה בשבת בבוקר - מת"א לפוקט. המחירים בימים אלו הינם "מחירי מבצע" וכדאי לברר !! מפוקט אל קו פיפי עליך להגיע בהפלגה, היוצאת מידי בוקר , בשעה 08:30, מנמל פוקט-טאון. (בירת האי פוקט.). ממליץ על ספינה בשם "סי-בריז" - מכיוון שסםינה זו מגיעה אל מפרץ טונסאי הנמצא בקו פיפי דון - ששם "מרכז העניינים של קו פיפי. (הכפר, בתי-המלון, הגסטהאוסים ועוד). אין צורך להזמין מקום לספינה מראש - מגיעים, קונים כרטיס ומפליגים. מחיר הכרטיס הינו כ- 200 באת´. (1 $ = 43 באת´). זמן ההפלגה כשעה וחצי עד לקבוצת איי פיפי - עוד כחצי שעה סבוב נוף מסביב לקו פיפי לה ("החוף"..) ונחיתה במזח שבטונסאי. לתשומת-לב: לכל ספינה יעד אחר בקו פיפי. לא כל הספינות מגיעות למפרץ טונסאי. מחירים: האמת שכעת שיא העונה - לכן המחירים פי שניים (!!) המחירים נעים מ- 15 $ לבונגלו ועד 80 $ לחדר בבית מלון דרגה ראשונה. באמצע יד גסטהאוסים ועוד. ייתכן מאד מאד שהמחירים ירדו כעת - על-אף "שיא העונה" - מכיוון שהאיזור ריק מתיירים בגין ההתרעות מפיגועים שהתמקדו בפוקט והאיזור. כמה זמן להיות שם? מה אני אגיד לך... אכן, כל-אחד ואחד. בעקרון: מה יש לעשות בקו פיפי: בטן-גב. צלילות. פאבים ודיסקו´ בערב. נראה לי (בכל מקרה לטעמי) ש- 3 , 4 לילות - "גג". (בטוח שיהיו כאלו שגם 3 שבועות לא יספיקו להם. מה שכן: מקו פיפי מציע לך להמשיך אל קראבי. גן-העדן במיטבו. לראבי אפשר להגיע בספינה מקו פיפי - 1.5 ש´ הפלגה. טיסות פנים: באם בתכנון 3 טיסות פנים ויותר של טיסות בנות 1 שעה כ"א (פוקט - בנגקוק: 1 שעה. בנגקוק - צ´יאנגמאי או צ´יאנג ראי: 1 שעה). כדאי מאד לרכוש - ואפשר לרכוש אך ורק מהארץ: "תאי-פס".