שאלה - אנחנו עובדים כאן?

גידי42

New member
שאלה - אנחנו עובדים כאן?

אני חייב לשאול שאלה את הפרום הנכבד! האם גם לכם יש הרגשה שיש אנשים שחושבים שאנחנו עובדים כאן או חייבים משהוא למישהוא. יש כאלה שנכנסים לכאן עם שאלות כגון" שלום אנחנו מתכוונים לחגוג אירוע מאד מאד חשוב. נודה לכם באם תוכלו להמליץ לנו על מסעדה חביבה ולא יקרה בין קרית שמונה לערד, בתודה מראש" נו, ואחרי שהוא כמובן לא מקבל תשובה מתחיל" שלחתי לכם שאלה ולא התייחסתם, זה פורום מסעדות? תודה רבה. ואז ליטוש שלנו, אמא אווזה, נחלצת להגן על כבודו האבוד של הפורום (את ראשו של מי שיעיז לפגע בפורום,נקפד כמו שמוליק רוזן הישן והטוב) ומתחילה להתפתל "תראה זה ... זה... ככה וככה. מה הענין: א. אנחנו לא עובדים כאן ולא חייבים כלום לאף אחד ב. וזה כבר כתבתי. מי שרוצה עזרה שיטריח קצת את עצמו וידפדף (יתן קודם לאצבעות ללכת במקומו....) כמה דפים אחורה ואולי הוא ימצא את מבוקשו ג. והיה ולא, ינסה האלמוני לנסח שאלה בהירה ומובנת לכל נפש ובה יכתוב איפה (רדיוס סביר אם אפשר), איזה סוג אוכל, כשרות ואם הוא רוצה אז תקציב והיה ויתמלאו התנאים הנ"ל, אני אישית מבטיח להשיב על כל שאלה אבל אם לא...... ומכון שכבר הוחשדתי כאן כנטול חוש הומור ועוד כל מיני מרעין בישין אז לפני שנקבע את זה ככלל מה אתם אומרים?

jisack

New member
גידי 42

אם קשה לך להגיב לעינין במטוטה מימך אל תענה ואל תעשה טובה אבל מספיק אם הקיטורים שלך .

גידי42

New member
לאיזה ענין אני צריך להגיב ומי בכלל

התכוון אליך. אם תשים לב(דפדף אחי, דפדף) התכוונתי לתופעה די רוווחת כאן ולא ספציפית אליך

meravbr

New member
אני מסכימה איתך!

הרבה פעמים אני עונה תשובה יפה ומפורטת, באמת כי אני רוצה שמי ששאל יהנה מהבילוי, ואפילו תודה לא אומרים. זה די מבאס.... אולי זה קשור לתרבות הדיבור במדינתנו הקטנטונת ...

liti

New member
../images/Emo41.gif כמה המלצות בנושא זה

אני מסכימה עם גידוש שאנחנו לא עובדים בשביל אף אחד ובוודאי שאין סיבה לחזור עשרות פעמים על נושאים שדשנו בהם אין ספור פעמים, אולם בכל זאת יש לקחת בחשבון שמידי פעם מצטרפים לחבורתנו הנחמדה גולשים חדשים שזו כניסתם הראשונה לפורום והם לא כל כך יודעים מה בדיוק צריך לשאול וזקוקים לקבלת פנים חמה. לשם כך אנחנו נמצאים פה- בשביל לכוון אותן לשאול שאלות יותר מדוייקות וגם בשביל לכוון אותם היכן ימצאו תשובה לשאלתם. לשמחתי, בתקופה הלא ארוכה בה הפורום קיים, מעבר להודעות בעמודים הקודמים הספקנו לאגור מידע רב הנמצא במאמרים (תמצית ביקורות חודשיות למשל), בהודעות הנבחרות שנמצאות בעמוד הקהילה (לשמחתי הרבה הגדילו לנו את מספר ההודעות והקישורים אותם ניתן לפרסם בדף הקהילה ותראו זאת החל ממחר אם לא יהיו תקלות טכניות) ובשורה הרצה בה מפורסמים שירשורים הכוללים המלצות על מסעדות (בתי קפה נבחרים, אוכל עדות, מסעדות בצפון, בחיפה, באילת וכו'). במידת הצורך תמיד ניתן לכוון את השואלים אליהם כך שלא ניאלץ לחזור על עצמנו. אם במקרה קורה שיש שאלה שאין לנו עליה תשובה- במקרה זה נראה לי שכולם מסכימים איתי שעדיף לא לענות (או לענות שלא מכירים) מאשר לתת תשובה שמבוססת על רב סרן שמועתי ("סבא של דוד של חבר של חמותי ביקר שם...", "בעיתון היה כתוב...") ולא על היכרות אישית. גם אם התגובה תהייה זועפת, זכותו של מי שרוצה לנזוף בנו לעשות זאת. אם הוא מעדיף שנכתוב המלצות שאינם מבוססות- סבבה לו. אני אישית הייתי מעדיפה לקבל תשובה מוסמכת מאשר תשובה שאינה מוסמכת.

גידי42

New member
ליטוש.. מלכת הפוליטקלי קורקט

אוי ליטוש אני קורא את מה שאת כותבת ודמעות חונקות את גרוני. מכירים את בבדיחה של זה שנכנס לרבי ...... ובסוף הוא אמר אתה צודק וגם אתה צודק. וחושב איפה הייתי היום עם הטקט שלך! איפה עוד היינו יכולים למצא מנהלת פורום כזו!!!

liti

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

איזה בעסה שאין אנימציה באייקונים, אחרת הבלונדה שבכותרת הייתה מעפעפת בעיניה ואומרת "מי, אני?" והפרחים לצה"ל...

למעלה