שאלה:אני אחד ששותה כל יום מס' כוסות

s h l a v

New member
שאלה:אני אחד ששותה כל יום מס' כוסות

של ויטמינצ'יק (אין כמו תפוחים!!) רציתי לדעת האם זה מהווה סיכון כלשהו? בנוסף, האם הגוף יודע לפרק את המשקה שנוצר כתוצאה מערבוב של המים והתרכיז למים בלבד?(ששתתי כביכול מים רק עם עוד חומרים..) בתודה מראש. ולילה טוב SHLAV.

Shinkan

New member
כל דבר...

כל דבר שאתה שותה הוא "כביכול מים רק עם עוד חומרים". אלא אם כן אתה שותה חומצה :) ואפילו אז יש חומצות מהולות אז... :X

s h l a v

New member
אוקי..אבל לא ענית לי האם זה מסוכן?

האם זה מסוכן לשתות ויטמינצ'יק על בסיס יומי? (כמובן שאני לא שותה רק ויטמנציק אלא גם מים..) אבל אני שותה שתי כוסות לפחות של ויטמינציק

Shinkan

New member
המממ...

בעקרון, עד כמה שאני יודע הויטמינצ'יק יותר בריא ממיצים אחרים. יכול מאוד להיות שאני טועה, אני מדבר מתוך דברים ששמעתי לפני שנים.. בכל מקרה, בין אם זה המקרה או לא, זה עדיין מיץ, תרכיז, מלא בסוכר, חומרי טעם, ריח, צבעי מאכל וכל הדברים האלה ממש לא בריאים... סביר להניח שלשתות כל יום ויטמינצ'יק יהיה זהה ללשתות כל יום טרופית או מיץ ענבים ודברים כאלה, רק שכאן יש לך יותר שליטה על כמות התרכיז... בוא נגיד ככה, מים זה בריא, ואין בעיה איתם. כל דבר שתוסיף להם צריך להיות מוגבל. אם אתה שותה בכמות המותרת אין סיבה שזה יהיה מסוכן...

shushu10

New member
לגבי סיכון כלשהו - מה כתוב על

האריזה לגבי המרכיבים? יתכן בהחלט שיש שם סיכון ובפרט אם יש בזה צבע מאכל מסוג המקוטלג כמסוכן במשרד הבריאות, או ממתיקים לא טובים! לגבי המים - הסר דאגה מלבך.

s h l a v

New member
מרכיבים של ויטמיצנצ'יק:

סוכרים,מים,רכז תפוחי עץ,חומצת לימון,חומרי טעם וריח,ויטמין B3 B5 B6 חומצה פולית B12. (ברור לי שהויטמינים השונים והחומצה פולית אינם מזיקים כלל..) אבל מה בנוגע לשאר..? לשתות 2-3 כוסות ביום זה בסדר?

shushu10

New member
אם השתיה היא לצורך קבלת ויטמינים?

או שסתם כיף לך לשתות את זה. אני משערת שכדי לקבל ויטמינים מעצם השאלה והמודעות שלך - כלומר, שחשוב לך מה אתה מכניס לפה. ועל כך תבורך! לא עדיף לשתות מים מינרליים ו/או לשתות באחד הקיוסקים מיץ סחוט על המקום של: גזר, רמונים, תפוזים וכו' ואת יתר הויטמינים ממשפחת B לקבל טרי, ישירות מהטבע, בצורת גרעינים לא קלויים,אגוזים ועוד

Shinkan

New member
המממ....

הדאגה היחידה מכל זה, אלה חומרי הטעם והריח שאין לך מושג בדיוק אילו חומרים יש שם (כתוב חומרים, לא כתוב איזה), וחומצת הלימון. כל השאר לא מזיק, חוץ מאולי רכז תפוחי העץ, שלך תדע מה זה רכז? אם זה סחוט ומרוכז או סתם ריכוז של סוכר עם חומרי טעם וריח? בקיצור, כמו שאמרו מעליי, אם זה בשביל הויטמינים - תמצא תחליף. אם זה בגלל שאתה ממש אוהב את זה, סבבה. 2-3 כוסות ביום זה... טוב, אני לא מומחה, עדיף שמישהו אחר יגיד לך.

s h l a v

New member
זה בגלל שאני אוהב את זה

אבל אני קונה דווקא ויטמינצ'יק בגלל הפיצ'ר הזה של הויטמינים..

Shinkan

New member
בכל מקרה..

אני לא מומחה, אבל 2-3 כוסות ביום לא נראה לי נורא :X

למעלה