שאלה, אני מקווה שהיא במקום הנכון

שאלה, אני מקווה שהיא במקום הנכון

שלום יש לי שאלה ואני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אותה פשוט היא לא מתאימה לאוכל חלבי אז אולי היא מתאימה לפה אומנם זה לא גורמה אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי בכל זאת אני מאוד מאוד אוהב עגבניות מיובשות(כן כן, עגבניות מיובשות) אני מחפש בנרות ממרח עגבניות מיובשות כמו שיש ממרח זיתים למשל אבל אני פשוט לא מוצא אם אתם יכולים להפנות אותי לאיזה מקום שיש בו בירושלים אני אשמח תודה רבה רבה

itamargor

New member
תכין לבד!!!

נראה לי שיותר פשוט יהיה לחפש מתכון להכנת ממרח עגבניות מיובשות. אני אוסיף אתר שיש בו המון המון המון מתכונים שניתן לעיין בהם בקלות-עם מנוע חיפוש, אולי תמצא שם את מבוקשך: (המנוע חיפוש למעלה משמאל) מקסימום ,אם לא צמצא שם....תאלתר משהו!

תודה, מצאתי

ואם עוד מישהו מעוניין אז הוספתי את הקישור למתכון אני מקווה שזה ילך בסדר

עגבניות מיובשות

לחייל שרצה עגבניות במיובשות: אני לא יודעת להגיד לך בדיוק איפה בירושלים אבל בכול סופר תוכל למצוא ממרח עגבניות של חברת אוליביה . דרך אגב הוא ממרח מצויין. אז שיהיה לך בהצלחה ובתאבון.

via lactea

New member
עגבניות מיובשות

בשוק מחנה יהודה , בחנות תבלינים שאני לא זוכרת את שמה אך היא נמצאת ברחוב הסגור של השוק כשנכנסים מרח' אגריפס, אז שמה עושים כל מיני ממרחים ודברים מדהימים, יש שמה ממרח של עגבניות מיובשות בצנצנת וכתוב "עגניות מיובשות בשמן זית ועשבי תיבול" של פרג..אני ממליצה

via lactea

New member
עגבניות מיובשות

בשוק מחנה יהודה , בחנות תבלינים שאני לא זוכרת את שמה אך היא נמצאת ברחוב הסגור של השוק כשנכנסים מרח' אגריפס, אז שמה עושים כל מיני ממרחים ודברים מדהימים, יש שמה ממרח של עגבניות מיובשות בצנצנת וכתוב "עגניות מיובשות בשמן זית ועשבי תיבול" של פרג..אני ממליצה

למעלה